Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 18.11.2010 18:05:42
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Skrejm píše:
A proč by se tam nehodilo? Crew neznamená jenom posádka.

Nepřijde mi to jako slovo, který bys použil pro označení týmu agentů... ale asi máš pravdu, hledám v tom něco, co tam neni.

Skrejm píše:
Vážně? Jsem ani nemyslel, že je to možné, když tam Castle řekne asi 2 věty čínsky. A zakončí to: "Nah, TV show I used to love."

Tak to jsem si vážně nespojil. :) Ale dobrá narážka.
Když člověk nehledá, tak nenajde a když hledá, tak najde vždycky. :)
Obrázek

Příspěvek 24.11.2010 14:29:56
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

s04e09 totally awesome! fakt úžasná epizoda...to co sem od yvonne postrádal celý seriál mi v jednom díle vynahradila.. :oops: krása....jsem za ně rád..nejlepší díl :bravo:
ObrázekObrázek

Příspěvek 24.11.2010 14:49:18
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

sledovanost 4,8 M diváků. No fuj
Obrázek

Příspěvek 26.11.2010 14:38:17
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

bylo finále těch tančících hvězd....to bralo sledovanost všem seriálům po dlouhou dobu...teď už ty hvězdy nejsou takže příští týden čekám nárůst aspoň milion když už nic.. 8)
ObrázekObrázek

Příspěvek 30.11.2010 08:56:31
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl zatím nejlepší vůbec, Linda, Timothy, narážky na terminátora, smrtonosnou past atd.... skvělý díl....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 30.11.2010 09:13:59
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zrovna jsem to chtěl napsat :) perfektní díl a
Toto je spoiler!!!:
Chuckie, jak to tak vypadá, má intersect 3.0"

Příspěvek 30.11.2010 18:33:22
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jojo povedený...zábavný...skvělý ukončení před přestávkou...žádný cliffhanger a můžeme začít řešit nové věci... :bravo: :bravo: ...už se těším na CZ titulky, jinač sem ty narážky nepochytil :lol: 10/10 :oops: a chuck má imo nějaký vylepšení IS...ne přímo 3.0 ale nějaký patch nebo hotfix určitě :P :P
ObrázekObrázek

Příspěvek 30.11.2010 19:26:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No asi nebude potřebovat ty kouzelné hodinky už :) možná bude rychlejší a hlavně dostal update :D :rflmao:

Příspěvek 30.11.2010 19:39:16
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

sakra spoilery!
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 30.11.2010 19:46:18
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já to ve spoileru mám :o) a teda musím nadhodit, že bylo vcelku jasné, co v tom notesu je, takže spoiler nespoiler. Ne že bych spoilery obhajoval, nesnáším je, ale tohle se dalo čekat :P

Příspěvek 03.12.2010 03:55:56
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
"Come with me if you want to live."

Tak toto mě dostalo :ok: :bravo: , od ní to tedy sedne :-D.
Jinak Timothy Dalton opět super (i když v prvním díle s ním byl naprosto k nezaplacení). Ten důvod, proč s ní zůstává, je sice trochu divný, ale tak budiž.
Ale jak tu tak mluvíte s tím Morganem... je fakt, že by mohli ubrat na jeho nešikovnosti. Mám tu postavu ráda, ale tohle se už fakt moc přehání.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.12.2010 01:17:28
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Souhlasím, že 10. epizoda byla moc dobrá. Rozhodně lepší než ta předchozí, kde jsem nevěděla, jestli se mám místy smát nebo brečet. Nic proti Yvonne (mám ji moc ráda), ale ta její epizoda se tentokrát moc nepovedla (imo, samozřejmě).
Toto je spoiler!!!:
Tady bylo téměř všechno perfektní - Linda a Timothy, samozřejmě (pořád nechápu, proč je ona s ním a on s ní, ale v tom asi bude ještě nějaký háček), Awesome ví, že Chuck je zase špión a hlavně ten laptop jasně ukazuje, že papa B chtěl, aby Ellie a Chuck spolupracovali a neměli před sebou tajemství. Tak snad to Ellie brzo řeknou.
Nebude Ellie ten počítač hledat? Přece to nevzdá jen proto, že nerozluští heslo? Nevím, co bylo v té "její" části, ale soudě podle toho, co říkala, to asi v budoucnu pomůže Chuckovi. Věděla jsem, že ta její neurologie není náhoda :wink:
Narážky na Smrtonosnou past byly výborné, ale spíš ty podprahové. Morgan to udělal moc "očividně", navíc to nebylo ani vtipné. Začíná mi být té jeho postavy už spíš líto, protože veškerý vývoj, kterým prošel během 2. a 3. série je teď hozen zpátky na obyčejného troubu.
Jinak ale OK a je fajn, že to neskončilo cliffhangerem. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.3.2011 19:05:19
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl měl koule x)

Příspěvek 15.3.2011 20:35:31
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jj byl naprosto výbornej.
Toto je spoiler!!!:
Konečně se zase věnovali tomu laptopu. Mam ale trochu strach aby Elie náhodou nespustila intersect a nenahrála ho do sebe. Konečně se taky pořádně ukázalo, že Chuckovi "slabiny" jsou ve skutečnosti v určitých chvílích hodně ku prospěchu. No a samozřejmě Morgan nezklamal a pobavil, ikdyž už i u něj je vidět určitej vývoj a mám pocit že se po malejch krůčkách mění v agenta.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 19.3.2011 18:10:13
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, po trochu rozpačité první půlce 4. série se to zase rozjelo správným směrem. Sice už jsou tam obrovské dějové díry, ale když je to zábava, tak to člověk snadno přehlédne. :)
To, že si Casey uvědomil, že je páté kolo u vozu, mu trvalo dost dlouho a snad ho po téhle epizodě zase využijí víc než jen na "vtipné momenty" s Morganem.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály