Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x10 - Resurgence

2x10 - Resurgence

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.11.2010 01:47:45
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

sasa.cz: máš vlastní zbraň, nebo chceš půjčit ? xD

Příspěvek 27.11.2010 08:51:55
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No něco by se našlo... i když asi by bylo škoda nábojů...
I když dopis na rozloučenou ve tvaru "nechtěl jsem čekat na SGU dlouho" by asi byl zajímavý :D
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 01.12.2010 05:41:24
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Sice ten díl ještě sleduju ale je to parááááda.Ten epický návrat Gateseederu nebo jak spálili ty Shuttly.Zatím parádní díl.

EDIT:Nesmím zapomenout to nabíjení ve slunci.Nebo jak dvě lodě spolu skočí do FTL. Když jsem viděl
Toto je spoiler!!!:
Ursina co přichází ke konzoli
vzpomněl jsem si na slavnou scénu "Balls!". Tento díl má v sobě snad všechno.

EDIT2:Ten konec :shock: Oni nás chtějí pořádně navést na sledování dalších dílů.
Díl byl nejlepší z celého SGU 15/10
Obrázek

Příspěvek 01.12.2010 08:33:13
LaglasArgon Airman
Airman

Odpovědět s citací

ježíšššššššššššššš toto mi neďelej sem nemocný a budu muset čekat celý den na titulky to čekání je fakt hrozné :wall: :wall:

EDIT:nevyšlo nějaké krátké promo jako to bylo u s01?

EDIT2:Nej díl SGU a jeden z nej dílů SG ne k vůli těm bitkám ale jak to odsýpalo sem to pustil a probral sem se až na konci :yahoo: :yahoo: super maras díl :D :D :) 13/10 :D
Naposledy upravil LaglasArgon dne 01.12.2010 09:56:58, celkově upraveno 2

Příspěvek 01.12.2010 09:52:33
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl byl skvělý, plus že nechali Scotta v shutlu, už jsem si myslel že pudou všichni a oni tohle...., Ursini vedou a chápu jejich pohnutky, Chloe.... dofám že Ronald dostane svou šanci.... pěknej to be con...... jak se patří, nádhera, 9/10...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.12.2010 15:48:41
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Epizoda opravdu vynikající, takto má vypadat SG a škoda, že si právě takové nechávali až na druhou sezónu. Ale proč to pořád vytahovat, na konci ledna uvidíme jak to dopadne. Co mi nesedělo, jak ty "rychlolodě" letěly za Destiny do hvězdy, snad každý pilot (umělá inteligence) zná limity svý lodě, scéna pak vyzní docela jako SG-1, kdy nepřítel je jen jiné označení pro hlupáka. A druhá věc, jak strašně hlídali Varra a ostatní LA, když i jim hořelo pod zadkama (a pomohli by rádi), ale Chloe nechali s jednou stráží za dveřma a víc nic. Bejt to na mně, tak má zdvojenou ostrahu, v místnosti kompletně bez proudu, žádné návštěvy apod., snad jim bylo jasné, že na kámoše se asi nemění, né? Snad tu druhou půly na začátku dubna nepodělají, a nebude to hop, hop a je po problému, jako tenkrát s těmi ztracenci. Výbornej díl 9/10 a je to devět plus.
:yahoo:

Příspěvek 01.12.2010 16:31:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pěkná epizoda, ještě zajímavější to bude až se v té následující připojí
Toto je spoiler!!!:
modrásci.
Obrázek

Příspěvek 01.12.2010 17:00:37
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

K tomu že letěli za destiny do hvězdy, umělá inteligence může lehko obětovat lodě aby získala informace, jak má vědět že destiny přežije, že to není nějakej pokus o přelstení protivníka, ted to ví a příště nepoletí, možná, jestli scenaristi nerozhodnou jinak...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.12.2010 17:19:48
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No.. páni.. zase čekačka, každopádně jsem při spuštění epizody upadl do nějakého druhu komatu a probral se až s titulkam a přičemž jsem vypustil několik sprostějších slov na téma, proč to musí skončit zrovna v tu chvíli.

Chloe je hustá, fandím jí i její postavě, podle mě to bude ještě legrace, a nejvíc mě baví číst, jak na ní všichni nadávají :D každopádně asi vyslala signál šmoulům, takže jestli se tam objeví ještě oni (?) pořád nějak doufám že se tam objeví ještě flotila těch lodí, co tam byli na smetišti, ti by mohli taky lehce vyrovnat váhy.

No čekání do konce ledna bude dlouhé, ale až tak hrozné to snad nebude, meži I. a II. řadou to bylo mnohem horší...

Příspěvek 01.12.2010 17:27:42
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

UCH! To teda bylo něco. Podívám se na to pak z titulema snad tomu budu rozumět víc, ale mám otázku: Bylo tam řečeno jaké rasy jsou ty stíhačky a Command ship?
Ale jak tak znám ty klišé, tak Chloe bude nucen zastřelit Scott. Pokud skutečně poslala signál šmoulům a ti by v příští epizodě přišli do prostřed té bitky, bylo by to super. Mohli by je zachytit Ursinické lodě a přiletět na pomoc. To by byla mela. :yahoo:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 01.12.2010 18:05:25
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Možná to z mojí věty nevyznělo zcela přesně, takže na konci ledna 2011 se dozvíme, jestli bude s03jka (dokonce to vypadá, že možná i bude) a na začátku dubna 2011 (není přesné datum) i to jak dopadne tato epka.
:bravo:

Příspěvek 01.12.2010 18:27:10
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo a ještě jedna věc: V čem spočíval ten podvod Ursinů? Jak tam říkali: They tricked us. They=Ursini
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 01.12.2010 18:49:03
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To si dělaj srandu, oni to stopnou ve chvíli kdy padnou štíty... Jestli zničej gateseeder... Jinak super epizoda, a ten Gateseeder tam byl výbornej, jen mi trochu vadí, že scénáristé nám neukázali jeho zbraně, pouze střely...Ale díl 9/10 a jestli se na toto Američani nedívali, tak nevím co by chtěli.
Obrázek

Příspěvek 01.12.2010 19:08:05
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

NewAsgard: Původní plán byl skočit do bezpečí, opravit Destiny a zaútočit. Ursini ale lidem nevěřili a pro jistotu s nima skočili rovnou do boje.

Příspěvek 01.12.2010 19:13:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha díky. Chjó, já se tak těším na title. Btw: škoda, že je víc neukázali. Jenom starý záběry a pak jeden novej. A tu simulaci jsem si představoval trochu jinak.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 01.12.2010 19:39:11
BlastFX Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teď by mě zajímalo, jestli jim tedy Chloe pomohla, nebo uškodila.
Díl jako takový nic moc. A opět mě dostalo, jak krásně se šíří zvuk vakuem (a taky by mě zajímalo, jak by Greer střílel z toho samopalu, co si nesl s sebou – nevypadal, že by měl nějakou úpravu pro provozu v otevřeném vesmíru).

Příspěvek 01.12.2010 20:06:50
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli jim uškodila dostane ránu z milosti, a pokud to nakonec byla pomoc budeme se s ní vídat i nadále. A proč by neměla palná zbraň fungovat ve vesmíru, v náboji je všechno, co je třeba k výstřelu, nebo snad ne? No, akorát střela poletí trochu dál a to je celé.
:D
Můj tip: Chloe asi pomohla (snažila se), přeci jen je to nejoblíbenější postava SGU. Tedy mezi produkčním týmem.
:rflmao:

Příspěvek 01.12.2010 20:23:14
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

BlastFX: Nic MOC? Vždyť tam byla bitva. V SGU! Nezapomeň že je to SG, tam fyzikální zákony nefungují tak jak mají, ostatně jako ve většině sci-fi: Star Trek, Star Wars, Stargate, Battlestar Galactica, Andromeda atd. Jediný kde není zvuk je Firefly, ale tam si nepotrpí na bitvy. Nebo tobě by se bitvy bez zvuků líbily? Sci-fi a zvuky ve vesmíru k sobě pasujou odjakživa. Přeci jenom je to zčásti fikce, takže vem to čert. :)
S tím Greerem mě to taky nepřijde divný, navíc se to tu už řešilo.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 01.12.2010 21:41:47
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Epka to byla pekna to jiste, jenom proste z toho nejsem nijak unesen, nemam takovy to mrazeni v zadech. A uprimne me bylo jedno jestli destiny roztrili nebo ne - asi nejsem zadnej velkej fanda heh.

Jinak me teda nejvic dostalo jak jednoduche je projit pres dvere, kter byly uzavrene z mustku (tzn. centralne, proste kur*a zavreny!, proste tak zavreny ze by meli byt otevreny zase jenom z velitelskeho mustku). Ale ne chloe prisla, dvakrat cvakla a dvere se otevrely. :sorry:

Příspěvek 01.12.2010 21:46:12
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v díle 1x13 SGA tam vědec kroutil švýcarským nožíkem a díky tomu taky otevřel dveře, takže nic neobvyklého :D :D
Obrázek

Příspěvek 01.12.2010 21:48:57
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no vsak ja si taky hned vzpomnel na SGA u te sceny, jenom jsem cekal kdy se v zaberu objevi Zelenka :D

Příspěvek 01.12.2010 21:50:50
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

super epka to vam povim 10/10

to bude dlouhe cekani jak cyp :-D
" IMMORTALITY "

Příspěvek 01.12.2010 21:56:30
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak ono když nevypneš napájení tak přece není problém to obejít ne??..:)

Příspěvek 01.12.2010 22:27:56
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to je jako by ses pres vypinac na zachode naboural do hlavniho pocitace v nejake budove. Proste ty dvere byly zavrene na pevno z velinu a nemel by je ani buh otevrit, dokud je nekdo zase z velinu "neuvolni" pro manualni otevirani ..tak to vidim ja..

Příspěvek 01.12.2010 22:30:49
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ještě jsem to sice neviděl, ale i LA měla to zařízení, který to otevřelo a jestli tam Chloe naťukala nějakej kód, kterej to umí obejít a otevřít to...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách