iifa píše:
Jediné, co mě napadá a co by mohlo vysvětlit ten úder do hlavy je, že si nějak pohráli s časem. Jako by ti lidé byli ozvěny sami sebe od nějaké doby před tím, než umřeli do konce. Kdybyste si představili čas jako spirálu tak ty ozvěny by třeba byli "o patro víš". Tyhle ztřeštěné nápady mám asi proto, že jsem celou noc nespala

Přesně to mě také napadlo. Lidi trochu omladili (nemohli ale moc, jinak by to byli děťátka) tím, že obrátili tok času. Tak se dá vysvětlit i to, že umírali ve stejném pořadí jako na planetě (všichni byli v omlazovači stejně dlouho) a raketoplán se nijak nevyvíjí, neroste, tak ho prostě obnovili až na začátek. To by ale znamenalo, že se raketoplán také rozpadne(samozřejmě až za ty miliony let), takže to je zatím nemusí trápit.
Btw. by vůbec nevadilo, kdyby trochu "poupravili" také Destiny. Když srovnám starý raketoplán s novým, tak je to změna k lepšímu. Zajímalo by mě, jestli byla Destiny také natřená nějakou barvou (jako ten červený pruh na raketoplánu). Alespoň by si mohli umít okna.