A teď vážně, "staří mazáci" (oprava "emzáci") je našli příliš pozdě, jejich těla obnovili a šup s nima k Destiny. Něco se pokazilo, neb tvorba planet je brnkačka, zato dát do kupy mrtvý lidi je problém. Nakonec poranění "dohnala" svá těla a kaput, to netvrdím já, ale Malojza. Tady je vidět, že nad tím taky přemýšlí jen po vizuální stránce. Já si vzpomínám, kolikrát povznesení Antici znovu oživili Daniela, jak Ori i upálenou probrali a tyhle to nedají? Ještě jedna věc, co je na rekonstrukci těl tak složité, když i brána (Asgard transport beam taky) načítá do bufferu kompletní vzorec (člověk, věc, povznesený) a teoreticky lze z něj i získat kopii a vytvořit duplikát. Takže brána si také musí poradit s DNA, buňkami, mozkem prostě vším, říkám jen to, že všechno je na atomární úrovni, když dokážu proskenovat a obnovit raketoplán, tak dokážu důkladně proskenovat i člověka, a rovněž o něm vím absolutně všechno. Proto, mě napadlo to DNA, pokud by u mrtvých nějaká část chyběla a ti emzáci nebyli humanoidního původu tak by nevěděli jaká sekvence chybí. Potom by, však ta těla (opravdu to nejsou klony, moje chyba) umírala normálně (selhání orgánů, po zastavení buněčného dělení) a ne, že zase zmrznou, spadne na ně strom aj. Je to prostě divoký a vypadalo to jen a efekt.

Dodatek: Malojza prej ještě pindá, že chybějící duše, je jen vedlejší produkt té chyby. Takže neumřeli na to, že jim chyběla.