Já myslím, že těch mínus je tam daleko víc. Kariéra za fízla je daleko, daleko těžší než za piráta silnic, ale to mi až tak nevadí. Spíš mi vadí různý bugy a podobný věci, kdy se onen zločinec, kterého pronásleduji z ničeho nic respawne za mým "okruhem" a ujede mi, zločinci otáčející se o 180° ve 300km/h na jednom metru, bugnutí zločince někde v kilometrové zkratce, kterou jsem bohužel nejel a následné vypršení časového limitu apod. Nehledě na to, že nutnost je předjet, hodit před ně pás s hřebíky a to v autě, které je pomalejší než ty jejich, je trochu nereálné...
Plus, nevím, kde se ten trend teďkom bere, že při hře a na úvod se objeví milion videjí a podobných věcí, které vás jenom zdržují, vyrušují při hře a podobně... Zábava je to dobrá, ale pomale mě to dohání k tomu, abych rozmlátil klávesnici...
A vrcholem je systém odemýkání aut v různých "jednotkách", kdy se Vám na začátku otevře v jedné jednotce Gallardo, které je z těch dalších nejrychlejší a potom se vám odemykají daleko pomalejší (a hnusnější) auta... => jaký to má smysl?
Nejlepší ovšem byl kec: vaše zátarasa byla vybavena těmi nejdražšími auty, proto je nejatraktivnější...