Fancipal: O něm jako o člověku nic nevím, ale nelíbí se mi herecky. Vůbec. Vadí mi jeho hlas, a podle mě má univerzální výraz, a pozornost na sebe strhává jen tím, že během měsíce nabere a shodí dvacet kilo. Herecký projev je (imo!) o tom, zahrát perfektně scénu bez toho, aniž by se musel herec hnout z místa a jen očima a výrazem zahrát naprosto všechno. Tohle on prostě neumí.
A Dokonalý trik miluju, ale máš pravdu v tom, že s ním mám v tom filmu problém, ale právě u Dokonalého triku je to snad jediný případ, kdy mi až tak nevadil prostě proto, že výše zmíněné stránky svého herectví vynechal a snažil se normálně hrát.
Chápu, že to asi vypadá divně, když někdo napíše, že "herce nemůže vystát", což je trochu nešťastná formulka (když herce jako člověka neznám), a měla jsem spíš napsat, že nemůžu vystát jeho herecký styl. Doufám, že to jako vysvětlení stačí? Nevím, jestli jsem to napsala dost jasně, abych se do toho moc nezamotala.
Co se týče Batmana, tak já nedám dopustit na Burtonova. Jeho druhý díl byl už trochu divočejší, ale jeho první Batman byl přesně na hranici komiksové přepísklosti, a batmanovské potemnělosti.
S těmi jmenovanými filmy souhlasím - letos to vypadá na hodně silný rok. Expandebles jsem teda ještě neviděla jedničku, takže to je jedno z mála pokračování, nad kterým nejspíš jen pokrčím rameny. Rozhodně Prometheus, Skyfall, Avengers už jsou v kinech a nezklamali, jsem zvědavá i na nového Spidermana, na konci roku se těším hlavně na muzikálové Bídníky, protože je to jeden z nejlepších muzikálů vůbec. A Hobbit, samozřejmě

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.