Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x07 - The Greater Good

2x07 - The Greater Good

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.11.2010 16:34:24
Lord Denvil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Znala a studovala jeho praci... Obdivovala ho... Ta do nej byla zabouchnuta jeste mnohem driv, nez ho videla... V takovych pripadech o vzhled fakt moc nejde....

...clovek totiz vidi to co videt chce :-) ... ona vidi ten svuj "vysneny ideal", ktery klidne muze o dost lisit od realu :lol:
With best regards,
Lord Denvil

Příspěvek 12.11.2010 16:46:17
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Spíš jí šlo asi o to, co má v hlavě a jakej je než o to, jak vypadá... ;)

Balial: Taková kočka, jak ty říkáš, se třeba nemusí líbit každýmu a určitě se najde borec, kterýmu se nelíbí a je podle něj hnusná... To je prostě věc názoru...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 12.11.2010 17:12:52
prevor Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

OT Prosim vyridte si to pomoci SZ :!:

Co má být to tvoje hraní na modera? Odpusť si to. G

Hehe. Tak si tu rozebirejte vztahy zena/muz , i kdyz vlakno se menuje The Greater Good a ma byt o SGU.
Taky budem. Díky za povolení.
ROFL ja se mohu jenom smat :rflmao:
Naposledy upravil prevor dne 12.11.2010 21:12:59, celkově upraveno 2
Obrázek
hodnoceni :1= fuj ,2=dobré , 3=luxus

Příspěvek 12.11.2010 18:15:49
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já ohledně tý baby souhlasím s Balialem. Moc mi to nesedí, že holka pocházející z kultury, kde je na sílu kladenej takovej důraz je hned celá odvařená z takovýho s prominutím nekňuby. Plus ta benevolentnost ode všech. Greer, shovívavý úsměv Wrayový... To se pak musí infiltrovat jedna radost. No, jestli se ukáže, že je mrtvá a Eli bude hrozně coolově smutnej/naštvanej, tak to imho bude dost prvoplánovitý.

No jinak epka celkově se mi líbila moc. A ten obsazenej můstek ke konci mi rozsazením nějak evokoval Treky :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 12.11.2010 18:31:04
Major
Major

Odpovědět s citací

Přesně to jsem mu chtěl napsat taky k tomu jeho "hraní si" :D

Kdyby v té kultuře byl takovej velkej důraz na sílu, tak by asi nebyla posraná a vystresovaná, jak do ní ten velitel valil než ho zastřelila :D . A řekl bych, že ti jejich věci mohou být taky takový "měkotové" oproti vojákům ;)
Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 19:20:14
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Trochu si pletete Ginn se Simeonem. Simeon pochází z brutální a agresivní společnosti o lidu ze kterého pochází Ginn nic nevíme jenom to, jak tam přišla LA a nabírali lidi.
Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 19:22:40
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Neřikala, že její planeta byla zemědělská? a jednoho dne tam přitáhla LA a prostě si vzala lidi, které chtěla, nebo tak nějak
Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 20:20:26
Lord Denvil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj rikala... no vidis to... jsem na to taky zapomnel. ale urcite tohle rikala.
With best regards,
Lord Denvil

Příspěvek 12.11.2010 20:39:53
xeroo Airman
Airman

Odpovědět s citací

prevor píše:
OT Prosim vyridte si to pomoci SZ :!:

Co má být to tvoje hraní na modera? Odpusť si to. G

Hehe. Tak si tu rozebirejte vztahy zena/muz , i kdyz vlakno se menuje The Greater Good a ma byt o SGU.
Taky budem. Díky za povolení.

1) Když už žádný z moderů není schopen někomu naznačit, že se oddalují od tématu, tak to udělal on, nevidím na tom nic špatného.
2) Moder nabádá uživatele, aby dál pokračovali v OT. Taky dobré...

A má naprostou pravdu v tom, že se má řešit epizoda. Jinak ať si pánové založí topic "Může se tlusťoch líbit sexbombě?" Tím neříkám, že Eli je tlusťoch nebo Gin sexbomba. A nevím co máte s tím, že Eli je tlustý, akorát to není klasický hollywood herec. A už i já jsem OT. :)

Příspěvek 12.11.2010 21:50:29
rben Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Souhlasím s xeroo.

Jinak epizoda byla super. Je to ta stará SG1 a SGA, která je ovšem úplně jiná. Pokud budou další epizody stejné, ne-li lepší, tak se sledovanost musí zvednout.

Za mě 9/10

Příspěvek 12.11.2010 22:42:28
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A já si zas myslím, že to s SGU souvisí, neb ta je i o lidech a ne jenom o technologiích, nebudeme rozebírat v jakém poměru. Ten vztah Elie a Ginn byl samo urychlen, je to seriál a není na to tolik prostoru jako v reálu. Jasný je, že to zakoukání na první pohled mohlo někoho i překvapit, Greera nevyjímaje. Problém je, že moc na výběr stejně neměla, pokud zůstaneme v "oboru" tak už zbýva jedině Rush, ten myslí na jinou a ještě ho prudí jeho zesnulá "lodní" manželka.
:yes: :D

Příspěvek 12.11.2010 23:23:35
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:idea:

Zivot neni fer. Neni spravedlivy. Vetsinou nedostanete to co si zaslouzite, at uz v dobrem, nebo ve zlem. Zivot proste nerozdeluje podle zasluh a proto se stava, ze krasny a chytry holky chodej s chlapama co jsou vzhledove o par urovni nize (rekneme tak nekde uroven Davida Listra, Homera Simpsona, ..)..A vy se potom otacite a rikate si "jak muze tak krasna zenska, chodit s takovym blbcem?!" ..

Ginn mohla byt do Eliho uplne hotova a nic bych na tom neresil ze je to scenaristikcy blbost, to uz se mi teda jako vetsi kravina zda lod co se hrabe velicimu dustojnikovi v hlave a zkousi za jak dlouho se sesype ..

Příspěvek 13.11.2010 01:37:56
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jak se sakra oddalujeme od topicu o epizodě, když se řeší románek, kterej se (nejen) v oný epizodě odehrával? Že má někdo dojem, že to do sci-fi nepatří, to není můj problém...

Jo, na ten rozhovor s ní jsem nějak pozapomněl, ale imho to nemění nic na tom, že vzhledem k tomu, že se stala hackerem (nebo čím) zásahovýho komanda LA na nejspíš top prioritní misi, nějak zformovaná být musí.
Obrázek

Příspěvek 13.11.2010 10:25:03
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

sci-fiDome: Jistě, máš prasvdu a nemyslím si, že to tu někdo zpochybňuje. Jde o to, že já mám problém jim věřit, že Eli/Ginn je právě tenhle případ. Prostě, chtělo to natočit jinak.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 13.11.2010 19:25:26
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no epizoda celkem dobrá.ke vtahu e a g-
Toto je spoiler!!!:
škoda že teda chcípne,byla to dobrá dvojka :D
,akorát jsem ale vůbec nepochopil co to raš blábolil o těch flecích po velkym třesku,kdo to chápete,vysvětlete mi to třeba do sz.líbilo se mi jak se nakonec točila ta loď... já 7/10
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 13.11.2010 19:39:40
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Antikové zachytili vysílání od vyspělé rasy, ovšem pocházelo z doby, kdy vznikal náš vesmír.

Příspěvek 13.11.2010 20:00:37
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

juuuupííííííííííííííííí tak to bude setkáníííííííí jak hnůůůůůůůj :yahoo: :yahoo: :yahoo:
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 13.11.2010 20:04:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Jestli to nezruší, tak to tam určitě nebude...
Obrázek

Příspěvek 16.11.2010 17:27:05
rben Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mš by spíš než jestli "tlusťoch" může mít "krásnou" holku zajímalo, proč neprohledali tu loď pořádně. Mě by zajímaly aspoň data z počítače. Chtěl bych zjistit kdo tu loď postavil a jak souvisí ony stázové komory tady a na antické lodi. Místo toho jsem viděl jen jak Rush chytil Yonga a pak let Destiny v HP a o tom, že by prozkoumaly loď žádná zmínka :(

Příspěvek 16.11.2010 18:53:57
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ta loď se rozpadala. Jinak si počkej na 210
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 17.11.2010 00:38:42
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

prevzato z http://sg-portal.eu/, Mallozzi reaguje na dotazy fanoušků #1
fan píše:
Prosím, můžete mi říct něco o jejím příběhu, protože miluji postavu Julie, Ginn a je srdcervoucí, co se jí stalo.

Mallozzi píše:
Co se jí stalo? Pokud si myslíte, že víte, zamyslete se znovu, protože toto je sci-fi. Může se stát cokoliv. A stane.

:smile: :shock: :scratchanym:

Příspěvek 17.11.2010 09:56:43
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já tomuhle jejich helsu, ve scifi se může stát cokoli, moc nefandím.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 17.11.2010 10:28:13
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak tak. Jednou se nastavěj pravidla a limity, tak by se to mělo dodržovat. Viz pokrok v cestování vesmírem- z Pegasu k k Zemi to trvá tolik a tolik času, a najednou když to potřebujeme, zmíníme, že máme úpe novou mašinku, co dělá přesně to, co se nám teď hodí... Ve sci-fi se může stát všechno je takový univerzální zaklínadlo, ospravedlňující sebevětší kraviny.
I ta Rowlingová, co měla vesmír děravej jak řešeto prohlásila, že Potterovi rodiče jsou prostě mrtví, a sebevětší magie v tom světě je nedokáže regulérně oživit.

Btw vážně napsal, že to maj naplánovaný na pět sérií, nebo to je další výplod... kreativní češtiny překladatelů SG Portálu?
Obrázek

Příspěvek 17.11.2010 10:35:27
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to říkají už od začátku, že mají příběh rozlezlý do pěti sérií.

To mi nějak uniklo. Díky moc.
Obrázek

Příspěvek 17.11.2010 21:07:50
Washek Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sci-fiDome píše:
prevzato z http://sg-portal.eu/, Mallozzi reaguje na dotazy fanoušků #1
fan píše:
Prosím, můžete mi říct něco o jejím příběhu, protože miluji postavu Julie, Ginn a je srdcervoucí, co se jí stalo.

Mallozzi píše:
Co se jí stalo? Pokud si myslíte, že víte, zamyslete se znovu, protože toto je sci-fi. Může se stát cokoliv. A stane.

:smile: :shock: :scratchanym:

:hmmm: Pravda, nikdo přece neví, co se stane
Toto je spoiler!!!:
při smrti lidí propojených kameny.
Obrázek

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách