Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x07 - The Greater Good

2x07 - The Greater Good

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.11.2010 13:48:40
serkys Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
To si dělaj kozy :D konečně pěkná herečka v SGU a oni ji musej v druhym dílu zabít (Ginn) to si nemohl T-Bag vybrat Cloe? ta už mi leze od prvního dílu na nervy a do celý serie SGU mi nějak nezapadla, chudák Eli. Noo jááj a jak ta Dr. Parry narazila do tý lodě raději nekomentuju : :rflmao: Rushus proslov byl docela pěknej o naplneni mise Destiny. Alespon posledni 2 díly (6 a 7) byly koukatelný
ok upraveno :D nicméně tohle je pokec o epizodě 2x07 a tak o čem se bavit kdyz ne o tom co se v ty epizodě stane? :D
ja vim no... muj prvni prispevek... :D
Naposledy upravil serkys dne 11.11.2010 14:13:17, celkově upraveno 3

Příspěvek 11.11.2010 13:59:53
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

serkys..nejsi v sekci spoilery, tady jeste spousta lidi nevi co se stane a z dilu 2x07 to uplne jednoznacne nevypliva...takze tlacitko SPOILER neni jen tak pro prdel na tomto foru! :palka:

Příspěvek 11.11.2010 14:38:45
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

konecne zase kvalitni a chytlave epizody zacly parada! 9/10
" IMMORTALITY "

Příspěvek 11.11.2010 18:10:34
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

1074 k duší.
:hmmm:

Příspěvek 11.11.2010 18:21:45
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Diel bol dobrý, som zvedavý, čo sa stalo na konci, či to Ginn prežije.
Ale došlo mi dosť vtipné ako Rush a Young prišli na tú loď a Rush v priebehu pár sekúnd pozapínal bez problémov všetky systémy :D Zaspomínal som si na staré SG :D

Příspěvek 11.11.2010 18:37:17
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Rush dá všechno i bez tabletu, když umí tak umí. Co nedokončili Antici on ano, jen mu k tomu musí (Syfy) dát dostatek vysílacího prostoru.
:D

Příspěvek 11.11.2010 18:57:10
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Rush je prostě machr :D díl byl super, i když čekal jsem delší slovní přestřelku vědátoři vs Rush
Obrázek

Příspěvek 11.11.2010 19:40:32
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Výborná epizoda, co víc říct? Ani na chvíli jsem se nenudil, snad jen ten Simeon je mi protivný. Celkově Kneppera moc nemusím.

Příspěvek 11.11.2010 22:28:08
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

dolph1888 píše:
Rush dá všechno i bez tabletu, když umí tak umí. Co nedokončili Antici on ano, jen mu k tomu musí (Syfy) dát dostatek vysílacího prostoru.
:D

:thumright: Svatá pravda.
Tenhle díl byl zatím asi nejlepší ve 2. sérii. Hlavně se konečně vynořil nějaký jasný cíl s potenciálem velmi zajímavých rozměrů, ale v důsledku bohužel i otázka, jestli se s tím scénáristi dokáží se ctí vypořádat a jestli vůbec dostanou šanci.

Tentokrát to nemělo chybu, tak doufejme, že zase nepřijdou vyplňovací zbytečnosti.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 12.11.2010 07:04:44
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tohle byl parádní díl :) na to jak se mi 06ka nelíbíla tak 07ku jsem si užíval od začátku do konce. Jen mě mrzí že Rush příjde na cizí loď a hned se vším umí :roll:, ale co chybka se vždycky najde 9/10. Uvidíme jak to bude příště. Zajímá mě hlavně vtah Rush x Young

Příspěvek 12.11.2010 12:22:12
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě někomu se nezdá celej ten románek Eli/Ginn? Vzhledem k tomu jak udajne chtěji scenáristi být realističtí...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 12.11.2010 12:29:25
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
tak ginn uz se nevratí protože je mrtva a v další epizodě bude Eli chtít toho simiona taky zabit stějně jako rush
Sbohem Ginn
Naposledy upravil Lord_of_war1 dne 12.11.2010 13:06:10, celkově upraveno 1
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 12:32:59
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně skvělej díl 10/10, jen tak dál :yahoo: .
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 12.11.2010 14:01:16
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Balial: co se ti na tom románku nezdá? Jak čtu fórum, tak nemá moc mužskejch (o ženách nevím :D ) se problém do ní zabouchnout, min. se s ní vyspat :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 12.11.2010 14:36:02

Odpovědět s citací

Nechce se mi věřit to, že by ona chtěla jeho. Kdyby to byl reál. Nic proti Elimu, já neříkám že by se žádné holce nelíbil, ale nikdy sem ještě neviděl, že by sexbomba jak naznačuješ, vyjela po tlustym introvertovy.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 12.11.2010 14:39:35
Lord Denvil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Balial píše:
Nechce se mi věřit to, že by ona chtěla jeho. Kdyby to byl reál. Nic proti Elimu, já neříkám že by se žádné holce nelíbil, ale nikdy sem ještě neviděl, že by sexbomba jak naznačuješ, vyjela po tlustym introvertovy.

Vsak ona je z jine planety prece... Mozna tam holky si vybiraji partnery hlavou... nikoliv tim jinacim organem, jak na zemi.... :lol:
With best regards,
Lord Denvil

Příspěvek 12.11.2010 14:43:05

Odpovědět s citací

No, to je tak jediný vysvětlení co se dá. Tohle je totiž scifi :D

Příspěvek 12.11.2010 15:17:16
J.I.Error Airman
Airman

Odpovědět s citací

Opravdu jediné?
Minimálně mě napadají ještě 2 další hned teď:
1. Vůbec nevím, co máte proti tomu, aby hezká holka byla i chytrá (hold už nemusí být věrná :). Za dobu co jsem byl na koleji a na vejšce jsem poznal dost hezkých/chytrých holek. Pravda, ne přímo na Mat-fyzu, ale třeba na FELu jo :)
2. Eli je sympaťák a je to její vzor. Není to zrovna atlet první kategorie, nebo drsnej motorkář, ale prostě se jí líbí.
3. A třeba to vše byla bouda :) Měla vlastní plán jak získávat informace pro sebe a nebála se použít i svých ženských předností. Třeba jí to nařídil Varro, jak víme ten Simeonovi taky nedůvěřuje.
4. Je to zrzka
5. Nevíme ani jestli tam k něčemu došlo. I když pravda, Eli z ní byl vedle (a já taky), takže se tam asi žádné sado maso nekonalo :)
A za šesté tedy souhlasím s Lordem Denvilem.
A i ostatní určitě něco napadne :)

Oba mi byli sympatičtí a jako pár naprosto skvělí.
Toto je spoiler!!!:
Škoda že to takhle skončí. Možná by Ginn mohla zůstat v těle Mandy Perry na zemi (pak by měl Eli zajímavý střet s Rushem)

EDIT: A doufám, že Julii McNiven co nejdřív někde uvidím. Kdybyste někdo něco věděli, keep me updated :)

Příspěvek 12.11.2010 15:28:20
Lord Denvil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale ja vubec netvrdim, ze hezka holka nemuze byt chytra... Taky takovych znam spousty... Ale cim je holka chytrejsi - tim je vetsi mrcha... a cim je blbejsi - tak se ridi spis zvireci instinkty (i kdyz u lidi uz vetsinou neplati, ze ten samec co ma nejvetsi svaly a nejlesklejsi srst bude nejuspesnejsi ve zhaneni potravy pro mlad'ata... (o nic jineho jim (holkam) totiz nejde... ale psssst, nerekl jsem vam to :lol: )) ........ takze jaksi taxi nevyberes :wall: :rflmao:

@J.I.Error: No, nepotesim te... Moc toho prozatim nenatocila. Ale snad neni vsem dnum konec :-)

Tadyk klikej :bounce:
With best regards,
Lord Denvil

Příspěvek 12.11.2010 15:35:17
Major
Major

Odpovědět s citací

Balial: když se hezký holky můžou zahazovat s totálníma kokotama, proč by nemohly mít takový borce? Takový páry potkávám často, není to atlet, ale zase to není 500 kilovej týpek, co jenom leží na posteli ;) . A z toho výběru, co na lodi je (myslím počet) si asi nemůžeš moc vybírat nebo skončíš s Wrajovkou nebo jak se ta p*čka z IOA jmenuje :D

Edit: tak jsem našel nějaký její videjko, kde je tak nějak bez ničeho :D :D

http://img529.imageshack.us/img529/961/bm4680juliemcnivencarli.jpg
Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 16:00:06

Odpovědět s citací

Wanted: znova, viděls že by kráska třídy vyjela po tlustým geekovi, nebo znáš nějakej takovej případ? Já netvrdím že se to nemůže stát nebo že je to nemožný, ale nestkal sem se s tím. Ale ono je možný že to autoři urychlili proto, že tu herečku měli jen na pár dílů.
Každopádně asi by to měly hodnotit spíš holky, jak je to realný nebo ne. Nějakej názor takový by se sem hodil :wink: Proto že už sem viděl názory holek, že Scott je vůbec nepřitahuje, proto že nemá žádnou výraznou osobnost a vypadá hrozně chlapecky (s čímž souhlasím)

Příspěvek 12.11.2010 16:06:20
Major
Major

Odpovědět s citací

Jo, jenže nezapomínej, že ona je geek taky a co jsem slyšel třeba z FITu, tak tam geek holky jedou jenom po geek chlapech a co jsem viděl nějaký fotky, tak nevypadají vůbec špatně. Když si může vzít mařka třeba o 20 let starýho borca (ne kvůli penězům), tak proč by nemohlo nastat tohle. Jinak tyhle tvý "krásky třídy", jestli narážíš na takový ty typický pipky z amerických filmů, který jsou u nás taky, tak ty jsou tak vymaštěný, že by je ani ten "tlustej" týpek nechtěl... :D
Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 16:12:20

Odpovědět s citací

Jak to probíhá na různých Conech nevím, je to možny, já jen říkám že z reálu o ničem takovým nevim. Nezapomínej ale, tahle baba zastřelila svýho velitele zezadu. To není žádná nevyzrálá vědátorka, jako Eli. Mám trochu pocit že to je jenom splněný tajný přání některých typů fandů (neříkám že ty nebo kdoli jinej). Právě proto by mě zajimal názor nějaké holky, jestli se jí to zdá ok nebo ne. Já nevím, třeba se pletu a ty máš pravdu. Třeba ale taky ne a je to fakt jenom scifi.

Příspěvek 12.11.2010 16:17:09
Major
Major

Odpovědět s citací

Jako můj názor je ten, že z těch nvm kolikati miliard žen na Zemi se najde minimálně jedna, která by do takovýho týpka šla nebo s ním dokonce chodí/vdaná...

O žádných Conech jsem nemluvil, nevím, kde si to vzal :D

A dle toho, že tu antickou technologii studovala dlouho, prý se v tom vyzná a Luciáni o té lodi věděli pomale víc jak "naši", kteří tam nějakou dobu byli, tak si myslím, že to nějaká vědátorka je...
Obrázek

Příspěvek 12.11.2010 16:25:05

Odpovědět s citací

Ale ano, to já souhlasím. Však on je fajn kluk, určitě by si časem někoho našel. Mě de o to, že moc jim nežeru to, že zrovna takováhle kočka by vyjela po něm.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách