Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x06 - Trial and Error

2x06 - Trial and Error

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.3.2010 08:47:56
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

EPISODE NUMBER - 206
ORIGINAL U.S. AIR DATE - Fall 2010
WRITTEN BY - Paul Mullie

Paul, meanwhile, put out the first draft of episode 6 which, in my opinion, is one of the best scripts he’s ever written. Some wonderful exchanges and great, great character moments. And some pretty crazy action.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 19.10.2010 13:30:22
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Spoilerový obsah epizody z Gateverse
Toto je spoiler!!!:
Plk. Younga sužují opakované vize, v nichž je Destiny napadena a zničena těmi samými mimozemšťany, kteří kdysi unesli dr. Rushe a Chloe. Everett se domnívá, že jde o proroctví, a tak vědeckému týmu nařizuje, aby se soustředil na opravu lodních zbraňových systémů a zbytek posádky nechává ve střehu.

Dr. Rush navštěvuje Chloe v izolaci, doufá totiž, že by se mohla podívat na několik výpočtů, na kterých pracoval. Chloe se však více zajímá o to, co na ni působí a co ji začíná ovlivňovat po psychické i fyzické stránce.

Plk. Young nakonec navštěvuje Wrayovou a připouští, že možná přichází o rozum. Ale poté, co Destiny vypadne z FTL a zůstává tak, začíná Rush s Eliem tušit, že by plukovníkovy zvláštní vize mohly být klíčem, jak dostat loď na původní kurz.

Toto je spoiler!!!:
Takže už asi víme kde bude výbuch Destiny
Obrázek

Příspěvek 19.10.2010 14:24:12
forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Si myslím že Young začíná vidět bílé myšky z toho chlastu od Brodyho :rflmao: :rflmao: nějak hoch silně nasává :D

Příspěvek 27.10.2010 05:04:37
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Podle proma to konečně vypadá na další dobrou epizodu.
Obrázek

Příspěvek 27.10.2010 09:46:35
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Viděl jsem dobře, Scott dal Youngovi přes držku v promu :D
Kéž by to dopadlo tak, že Scott vyletí do vesmíru a z Chloe bude Šmoulinka :p

Příspěvek 27.10.2010 12:40:36
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Všimli jste si že ti šmoulové tam měli větší a jiný lodě?
Obrázek

Příspěvek 27.10.2010 17:34:55
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je to ještě SGU nebo jen nějaká "vizeSG", začínám bejt na ty "vize" alergickej.
Aby nakonec nebyla i sezóna 3 jen "vize" v hlavách scénáristů.
:rflmao:

Příspěvek 27.10.2010 21:24:48
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

k770i nemaj,podle mě jsou to ty samý,ale viděli jste,jak v promu ta loď vystřelila něco divnýho,něco jinýho než normální střelu,vypadalo to jak letoun,ale proletěl rychle jak střela... :hmmm:

no,těšim se na bitku,ale se*e mě,že to bude zase vize... :wall: :roll:
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 29.10.2010 10:18:34
ANATEO Airman
Airman

Odpovědět s citací

V traileru na S2 byla zminka o tom ze se u Chloe meni kuze ve dvou scenach, jedna z te svadby ktera je z CloverdaLE a podle
http://www.youtube.com/watch?v=6a5vV15r4BI&feature=player_embedded
to vypada ze druha scena s menici se Chloe je z tehle epky. Pokud to bude taky jen Youngova vize, tak se ve smoulinku nemusi z venku vubec menit

Příspěvek 29.10.2010 10:39:00
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Viděl jsem dobře, že Scott proletěl oknem do vesmíru?
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 29.10.2010 11:56:50
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hej ale to bude urcite vizia...dufam ze to nebude cela epizoda len o tom...i ked to bude aspon akcna vizia...inak v tom trailery tie lode raz strielaju takymi oranzovymi strelami a raz takymi sivymi.
Obrázek

Příspěvek 29.10.2010 13:16:08
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na zevrubnou analýzu těch šmouláckejch střel se taky těším.
:hmmm:

Příspěvek 30.10.2010 11:52:15
Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Je snad jasné, že nemají jen jeden typ lodí. Nejsou to Antikové s jejich Aurorami, ale jsou to prostě Šmoulové a stejně jako my, i oni mají vícero druhů lodí. Jedny, se kterýma jsme se setkali už v první sezóně, jsou doprovázeny většíma (jedna z nich střílí na Destiny v promu). Ty nové jsou větší a na boku mají nějakou "díru". Každopádně se už na ně dost těším a doufám, že Šmoulové je opravdu doženou a ne jen ve vizi Younga :)
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Příspěvek 02.11.2010 15:30:51
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
asi hej v 1x10 "Resurgence", vizia ma podla mna(nech uz je zoslana trebars rasou vsemohucich) za ulohu ich zabezpecit co sa tyka zbranoveho systemu a stitou Destiny...

Som zvedavy ako bude epizoda spracovana ci to bude cele len vizia a ked vybuchne Destiny Young sa prebere a da posadke rozkazi...alebo to bude nejak inak.
Obrázek

Příspěvek 02.11.2010 15:49:21
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Scénové sestavení budé mít velký vliv na kvalitu.Já doufám že to nezmrví.
Obrázek

Příspěvek 02.11.2010 18:10:44
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak zpráva od všemohoucích mi něco připomíná a vsadil bych se, že jejich nejdůležitější zákon bude "nezasahovat" tedy v překladu "hlavně nenápadně". O TJ se tak postarali a teď místo toho, aby Destiny vyčistili cestu od šmoulů tak jim milostivě posílají vize. Mají jim radši místo toho opravit loď do stavu, když opouštěla dok na Zemi. Ovšem zajímavé je, že mise Destiny byla (je) strašně důležitá, ale pak se na ní Antici stejně vykašlali, nebo možná ne, někteří byli ve stázi na lodi (inkognito), povznesli se a nyní se jako mlhovina chechtají jak se Rush a ostatní snaží. Něco jako tv seriál.
:D

Příspěvek 02.11.2010 18:50:16
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

dolph: zřejmě tam chtěli jít až bude loď dál než jen ve 2. galaxii a potom je zaměstnávala taková malá, bezvýznamná věc jako válka s Wraighty, kterou prohráli... Takže asi ano, vykašlali se na to, bo neměli co jinýho na práci :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 02.11.2010 21:07:34
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

A nebo si mysleli že je zničená nebo je poškozená tak moc že nemá cenu na ni chodit.Jinak na epizodu se moc těším a doufám,že nás překvapí :D
Obrázek

Příspěvek 03.11.2010 08:40:19
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

OK zatím nejlepší díl vůbec od Těch halucinací/ simulací, k Ginn a Eliovi, Greer jako matchmaker..... a Rush a jeho můstek...., podle mě ted udělal tu největší chybu vůbec.... ale aspon to bude zajímavý a těším se víc na Eli/Ginn.... jinak |Chloe nevadila, chtělo to víc James, ale celkem to byl skvělej díl s příběhem jako nikdy a překvapil jako už dlouho ne.... 9/10
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 03.11.2010 09:09:00
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Opravdu výborná epizoda. U třetí halucinace jsem si už ani nebyl jistý jestli to tentokrát není doopravdy. No a třešničkou na dortu byl úžasně zahraný Young. Akorát ten závěr jsem úplně dobře nepochopil co to tam zase Rush kul za pikle. Snad to titulky osvětli.

Příspěvek 03.11.2010 09:15:20
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak všicni si myslí že když skočili do ftl když Youn začal zase jakoby velet tak že ho Destiny schválila jako velitele mise, ale my víme že si Rush pohrál na můstu obešel překážky a je to simulace a evaulace plukovníka neskončla a oni jedou dál nepřipraveni a Franklin říká Rushobi že to že to byla jen simulace a ty "Šmoulové" co nechali v zadu neznamená že ve předu není jiná hrozba...., podle mě dělala Destiny tu simulaci na základě ůdajů které měla a údajů jež si stáhla z tý Gateship.... a měla k tomu důvod.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 03.11.2010 10:53:50
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevim, bylo to takový nepřehledný (i když to asi byla pointa, protože z toho pak taky člověk zcovkne, co je "vize" a co "realita") a jsem zvědav, zda toho Rush časem nějak využije.

7/10

Příspěvek 03.11.2010 13:18:33
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

apropo, vsimli ste si, ze konecne je za nami epizoda s VIACSLOVNYM nazvom? :yahoo:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Příspěvek 03.11.2010 15:07:57
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Na epizodu se právě dívám protože ráno jsem si neuvědomil hodinovej časovej posun tak jsem to prošvihl.Zarazilo mě ale když Brody říkal že lodě vystoupily z hyperprostoru.Možná to vyřeší otázku "jaké mají motory".
Obrázek

Příspěvek 03.11.2010 15:32:02
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zajímavé
Toto je spoiler!!!:
Destiny provádějící Kobayashi maru test na Youngovi

a ještě mě tak napadlo po tomhle díle
Toto je spoiler!!!:
že Destiny prakticky vnukla onu vizi Johansenové o tom, že její dítě přežilo, aby zlepšila její emocionální stav

Další

Zpět na Pokec o epizodách