Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x05 - Cloverdale

2x05 - Cloverdale

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 31.10.2010 20:56:15
Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Musím souhlasit, že se v tomhle dílu vůbec nic nestalo. Ale asi mi už hrabe nebo co, protože mně se to líbilo.
Musím ocenit ten nápad, narážky na postavy v té imaginární linii(viz Telford, Eliovo natáčení, Brodyho bar,...), a ve výsledku i ty blbosti co v imaginární linii byly do celku hezky zapadly.
Ano, byla to blbost a nic se nestalo, ale jak vidno, i blbost může být zábavná.

Příspěvek 31.10.2010 20:59:00
Veris Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ano, souhlasím s tebou, jen to opadnutí ruky na konci se mi nelíbbilo...
Obrázek
Obrázek

1. díl SGS - 1. 10. 2010!!!
http://sgs.webz.cz/epizody_1serie.html

Příspěvek 31.10.2010 22:35:02
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:shock: prave jsem dokoukal a musim rict, ze jsem mile prekvapen. Me se to libilo. Za me 7/10

Příspěvek 01.11.2010 00:42:30
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

IMO to bolo spravené oveľa lepšie, než podobné diely v predchádzajúcich SG. Napríklad diel SG-1 s hasičmi :D Celkovo som od toho očakával dosť málo, keďže na to neboli moc dobré ohlasy, ale potom som bol príjemne prekvapený. Ale mňa nepočúvajte, mne sa páčil aj 2x04 :lol:

Příspěvek 01.11.2010 15:23:06
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nemyslím si, že by se v epizodě ze stránky posunutí příběhu nic nestalo. Dozvěděli jsme se (nebo spíše ostatní na Destiny se dozvěděli), že Chloe je pořád ovlivňovaná tím něčím, co ji dali Modráci. A myslím, že jsme se to dozvěděli poměrně zajímavou cestou poloakčního dílu. To jste raději chtěli druhou epizodu alá Pathogen?

Příspěvek 02.11.2010 15:23:33
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pathogen byl podstatně lepší než tohle.

Příspěvek 02.11.2010 17:37:53
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď si děláte srandu, né? Posunutí v ději chápu tak, že za 40 minut co epizoda má se stane víc než 1-2-3 věci. Jasně, že jsem rád že SGU je, po jeho hrozícím ukončení tu dlóóóuho nic SG pozitivního nebude, ale všeho moc škodí. Udělat i po zkušenostech SG-1 a SGA vyplňovačku typu SGA s04e16, kde McKay, Carterová a Kellerová mají chvilku pro sebe, se mi nějak nezdá. Stejně plodné byly totiž všechny scény z města, jelikož to nebylo nic jiného než vize. Alespoň já jako divák chci vidět, že se "opravdu" něco stalo a né jenom "jako", co navíc s SG vůbec nijak nesouvisí. Vypadá to pak totiž tak, že na epizodu nebylo dost $, tak místo CGI nastoupí obyčejné záběry z "reálného" světa. A nebo hůř, nemají tam co dát, aby si scénáristi nevyplácali problémy s LA a Telforda s "kámošema" hned před polovinou sezóny, kterou si pak s pauzou několika měsíců náležitě vychutnáme.
:yes:

Příspěvek 02.11.2010 17:56:57
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No neco malo se prece jen stalo, vimeze scott chce (velmi) Chloe. Ze chloe je ochotna kvuli nemu zemrit. A Eli si uvedomil, ze nez aby byla Chloe s nim radsi zemre na planete plne masozravych rostlin ..zni to trochu jak z telenovely ale budeme tomu rikat space - opera : ).

Tvurci mozna jen chteji usetrit nejaky ten dolarek na techto vyplnovacich epizodach, aby nam pak mohli predvest neco kolosalniho..

Příspěvek 02.11.2010 18:51:55
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

sci-fiDome píše:
Tvurci mozna jen chteji usetrit nejaky ten dolarek na techto vyplnovacich epizodach, aby nam pak mohli predvest neco kolosalniho..

Jestli to ovšem není jen zbožné přání... no, necháme se překvapit.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 02.11.2010 21:53:23
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tohle bylo špatné. Během dílu jsem si četla na netu novinky. :sleepy:
Tak 3/10.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 02.11.2010 22:40:44
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jedina vec, ktora sa mi na tejto epizode zdala dobra a tym myslim, naozaj dobra, je ze greer konecne zacal rozmyslat ako vojak, aj ked si nie som isty, ci to nebolo len na jeden diel... :yeah:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Příspěvek 03.11.2010 20:42:53
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jen tak na okraj vy co si stěžujete na to, kde Greer a spol. sebrali palivo na tu flamethrower show, trochu jste zapoměli na Brodyho a jeho tajemné drinky. Kdoví co do nich dává. :D :D :D :D
Obrázek

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách