Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách "Trapné,nudné SGU"

"Trapné,nudné SGU"

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.10.2010 11:53:21
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Co máš pořád s těma lesbickejma scénama. Toto je SG, XXX filmů je plnej net a maj tam hezčí baby než Wrayovka.
:?:

Příspěvek 28.10.2010 12:29:51
Kristus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nic, ale mám obavy o sledovanost sgu :)
Pane kapitáne, máme problém.
Jaký? Spadly štíty? Vyply se motory?
Ne, Cloe si chce promluvit o rozvázané tkaničce.
Sakra, už zase? Toho jsem se obával, zavolejte ihned do SGC.

Příspěvek 28.10.2010 13:07:42
ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Foo Fighter píše:
Čo vám všetkým vlastne tak vadí na Chloe?

Už na to začínám být také alergický. Když se tam objeví tak si všichni uvědomí, že začíná nějaká romantická scéna nebo řeší osobní problémy které nikoho nezajímají.

forton píše:
jen nechápu proč neprozkoumavají dále loď, stále lepší než výplň, která není vůbec zajímavá...

Tak tak, čekal jsem že výplně dílů bude hlavně hledání na lodi, ale nic takového se neděje. Všimněte si toho, že v SG1 nebo Atlantis by to se stejným počtem členů týmu prohlídli za pár hodin. :lol:

Příspěvek 28.10.2010 16:13:11
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Stejně je to divné. Být investor tohoto seriálu, tak se zajímám, proč klesá sledovanost a chci změnu. Asi tam sedí někdo hrozně zabedněný nebo už fakt nevím.

Příspěvek 28.10.2010 16:33:46
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Sledovanost klesá kvůli úplně jiným faktorům.

Příspěvek 28.10.2010 16:51:23
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

dolph: že to v jiných, i sci-fi, seriálech jde. Hned v prvním díle SGU něco podobnýho bylo a určitě by to minimálně udrželo mužskou část u těchto vyplňovacích dílech na Zemi ;)

Teď mě zajímá, co s tou sledovaností udělá zrušení Capricy...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 28.10.2010 17:34:46
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na vyplňovačky není nikdo zvědavej. Možná i to je problém. Pokud nemají čím vyplnit 20 epizod, tak ať jich točí klidně míň, ale s nějakým posunem v ději. Využít ze 40 minut na sci-fi (na cokoliv) jen pár a zbytek nahovat, náátááhóóváát už nebaví ani Ami diváky, se jim nedivím. Nej jsou naše milované vize a halucinace, které určitě hodně přidají na autentičnosti. Třeba jako blíží se problém, mám vizi, a už je tady řešení, no skoro reál.
:idea:
Myšlenka: Tak dobře, pokud lesbi scény ano, pak tedy i gay scény, aby se náhodou někdo necítil diskriminovanej a co takhle švédská trojka nebo raději čtyřka. A uvidíme, kolik to přitáhne diváků a bude to ještě moci Syfy vysílat? Já osobně si stejně myslím, že tento typ seriálu by asi měl lákat diváka něčím jiným než zrovna lesbickejma scénama, no nic no... .
:D

Příspěvek 28.10.2010 17:40:53
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kristus píše:
Stejně je to divné. Být investor tohoto seriálu, tak se zajímám, proč klesá sledovanost a chci změnu. Asi tam sedí někdo hrozně zabedněný nebo už fakt nevím.

ty evidentně nevíš nic o natáčení co? Oni tyhle epizody natočili někdy v dubnu, kdy teprve začala druhá polovina první série. A tehdy byla sledovanost ještě ucházející. V době, kdy začíná nová sezóna SGU, oni mají dotočenou většinu epizod, takže nemají žádnou možnost s tím nic udělat, jelikož jsou v postprodukci (efekty, zvuky, střih apod.). Takže s tím nic neudělají, jedině, že dostanou další sérii a z chyb té minulé se poučí což se stává málokdy.
Obrázek

Příspěvek 28.10.2010 17:53:06
Major
Major

Odpovědět s citací

dolph píše:
Tak dobře, pokud lesbi scény ano, pak tedy i gay scény, aby se náhodou někdo necítil diskriminovanej a co takhle švédská trojka nebo raději čtyřka.

Nevím, lesbický scény baví i ženský (v mém okolí rozhodně), na gay scény není nikdo zvědavej, ani ženským se to nelíbí (to je snad jen pro geje). A ten zbytek... to by šlo, ale to už by hold bylo spíš péčko. Jak jsem psal, začalo to tím, dokonce tam bylo (i když né moc), jak si to Scott rozdával s Chloe, i ty ženský mají potřeby a být tak dlouho odloučený... Ale je to prostě jedno, ani pusu si nedaj, prostě kravina :D .
Obrázek

Příspěvek 28.10.2010 17:57:29
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Doktorka Parková "čte" :lol: :lol:
Obrázek

Příspěvek 28.10.2010 18:47:17
Airman
Airman

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
Kristus píše:

ty evidentně nevíš nic o natáčení co? Oni tyhle epizody natočili někdy v dubnu, kdy teprve začala druhá polovina první série. A tehdy byla sledovanost ještě ucházející. V době, kdy začíná nová sezóna SGU, oni mají dotočenou většinu epizod, takže nemají žádnou možnost s tím nic udělat, jelikož jsou v postprodukci (efekty, zvuky, střih apod.). Takže s tím nic neudělají, jedině, že dostanou další sérii a z chyb té minulé se poučí což se stává málokdy.

jasný, že třeba 204 nenatočili před měsícem, ale jen toto vlákno je starý skoro rok a tak už tehdy musely být špatné ohlasy, "ještě ucházející" trendy apod. Nevěřím, žeby fanoušci někdy v půli první série žádali více "Cloe" a "peprných" historek z osobního života posádky ... :)

natočit teď nějakou lesbi scénu a dostříhat ji tam( vystřihnout nějaké moudro Cloe), to by zas takový problém dle mě nebyl a za zvýšení sledovanosti by to stálo :)

Příspěvek 28.10.2010 18:56:59
vg38 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Může mě už někdo zasvěcený konečně říct kdo je "Cloe"?
Cítíte se negativně? Zbavte se elektronu!
Přijde Schrödingerova kočka do baru... a nepřijde.

Příspěvek 28.10.2010 19:07:38
LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to Chloe.

Příspěvek 28.10.2010 19:12:21
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vzhledem k tomu, že valnou většinu kritiků první poloviny série tvořili zarputilí fanoušci SG-1 a SGA co nemohli překousnout, že je to jiné než předchozí seriály. Být to na nich tak je z toho stejná kravina jako byla pátá sezóna SGA.
Obrázek

Příspěvek 28.10.2010 19:13:50
vg38 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já se neptám kdo je to Chloe, to vím. Ale už chcu konečně vědět, kdo je to tam častokrát zmiňovaná Cloe. :D
Cítíte se negativně? Zbavte se elektronu!
Přijde Schrödingerova kočka do baru... a nepřijde.

Příspěvek 28.10.2010 19:16:25
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to neřeš, mohu Tě ujistit, že Cloe i Chloe sledovanost seriálu určitě nezvyšují :)

Příspěvek 28.10.2010 20:27:10
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Prostě se Stargate Universe nevyvedl a bude brzo zrušen, ale není to problém toho, že by SGU byl nějaký špatný...je to skvělý seriál, ty chyby co hledáte, hledáte jen k vůli tomu, abyste nějak odůvodnili ztrácení sledovanosti..... Ale to bohužel odůvodnit skoro ani nejde, protože sledovanost ztrácí všechny seriály na Syfy... a když je v ůterý třeba na ABC premiéra NCIS, lidi se na scifi vykašlou, a jdou radši na nějakou odreagovačko jako kriminalky miami, house atd.... Kdyby Sanctuary sledovanost šla nahoru, a SGU dolů, potom by se dalo mluvit o nepodařeném seriálu....SGU je vyjímečný seriál a imho nejlepší z SG, ale nijak tomu nemůžeme pomoci.... je to na američanech, a naše kdyby/coby fantazírování to nezmění.....
Když si to tak vezmu, myslím si že SG už prostě bylo dost....být scénaristy žádný seriál už netočím, bylo toho opravdu dost, však jaký scifi seriál se může pyšnit 16 sériemi po 20. dílech? Skoro žádný... SG je legendární, ale imo už toho bylo dost, a je čas přesunout se jinam...rozvíjet SG svět popřípadě různými filmy, ale tohleto experimentování je příliš.... Udělali by líp, kdyby vymysleli nový seriál...
ObrázekObrázek

Příspěvek 28.10.2010 20:31:47
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

NCIS jede na stanici CBS, na ABC běží Dance with the Stars (americká obdoba Stardance)
Obrázek

Příspěvek 28.10.2010 20:50:45
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no to je jedno právě že dance stars berou strašně hodně, to je jako superstár a když u nás je superstar taky sou ostatni programy uplne bez sledovanosti
ObrázekObrázek

Příspěvek 28.10.2010 21:23:13
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pro normálního člověka je SGU moc složitej seriál nad kterým musí taky někdy přemíšlet, aby vůbec pochopil oč jde. Lidi chtěj prostě jen odpočinkovej seriál. Lidi se na 10 řad SG-1 a 5 SGA nedívali jen pro to, že nebylo na co jinýho koukat.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 28.10.2010 21:37:22
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jenže ty seriály se taky musí vyvíjet stejně jako ti co je sledují. Nikdo ovšem nečekal, směr této změny, jistě avizováno to bylo, ale ta mohutnost, možná někoho i překvapila. Seriál je sice reálnější, ale směrem ke žvatlání a klábosení systémem posádka > posádka nebo posádka > země atd. na úkor sci-fi prvku. A nebo jsou tam ty vizoidní vize. Divákům asi nejvíc vadí, že chtějí aby seriál tak nějak pohodlně ubíhal, a né, že když už se začně rozjíždět a objeví se něco zajímavého, děj opět sklouzne k Wrayovce, Chloe nebo k jinému bla bla bla. To je prostě zdržování (nudááá), táhne se to jak smrad a hodně lidí se na to vykašle.
:D

Příspěvek 28.10.2010 21:56:48
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo, jinak Sanctuary je taky pěkná kravina, tak proč nepřepnout na nějaký stardance? Nezaměňoval bych příčinu s následkem :)

Příspěvek 28.10.2010 22:33:12
Major
Major

Odpovědět s citací

Mně se velmi líbí, jak byla SG1 či SGA, odpočinkovej seriál, kde není nutno přemýšlet o suprhrdinech. Diváky to z ničeho nic přestalo bavit, přestali se na to dívat a seriály byly zrušeny. Tvůrci se rozhodli, že to zkusí jinou cestou, jenže ta se nikomu (z fanoušků SG) nelíbí a chcou klasickej nesmrtelnej příběh o jednom týmu... Ale kde byli tihle idioti, když se rušila SG1 a SGA?

Syfy to přesunula na úterý, což nebyl dobrý nápad. Kreténci to nepřiznaj a radši budou rušit. V pátek by seriály (oba - SGU, Caprica) měly určitě vyšší sledovanost a Caprica by možná nebyla už zrušená... Jestli to takhle půjde na Syfy dál, tak tam za chvíli zůstane tak Eureka, možná ten 3. seriál z BSG a šmitec... pak se Syfy zruší a bude vyhráno :D :D

dolph: zajímavý, že když se v jednom nejmenovaném seriálu několik dílů točilo kolem bitev, dramat o přežití a podobných věcech a najednou přišla série pár dílů, které se točily jen o Bohu, náboženství, andělech... tak to nikomu nevadilo ;)
Obrázek

Příspěvek 28.10.2010 23:26:56
Airman
Airman

Odpovědět s citací

o díle 205 jsem nečetl, nic o něm nevím, naposled jsem byl z Cloe "uchvácen" v díle 204 a přiznám se, že se bojím si pustit díl 205, že se mi jednou budou mí potomci smát, že jsem ve skutečnosti koukal na nějaký BeverlyHills90210, ale opravdu doufám, že to bude jiné, že Cloe a cloeovin už bylo dost a teď ve 205 bude opět návrat ke scifi SG, držte mi palce, ať mi to vyjde

Příspěvek 29.10.2010 00:35:42
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách