Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x05 - Cloverdale

2x05 - Cloverdale

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.10.2010 04:19:54
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Scény na Zemi se mi líbí ale doufal jsem že bude vidět jak přisli na planetu.Miluju ty jejich obličeje když vystoupí z FTL :D Jinak správně jsem tipl vzhled rostliny.A když z toho auta vystoupil Brody tak jsem se nemohl přestat smát :D.
Gilmore umí zahrát snad všechno.Líbí se mi použití těch postav na Zemi.Jinak Brodyův bar vypadá pěkně.Tu infekci už mají i na tričkách :D Chloe je od teďka ještě větší blb než byla.Jinak ta infikovaná ruka je pěkná.

Zase z toho vyvázl bez následků.Jinak nechápu jak mohli tak rychle otevírat bránu.Epka byla pěkná ale kvůli konci 7/10
Obrázek

Příspěvek 27.10.2010 08:36:29
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě se to líbilo jak halucinace tak i to s rostlinkou a to že Chloe a Scot budou pod zámkem je velký plus..... 7/10...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.10.2010 09:42:21
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

No bože, tahle epizoda byla naprostá kravina.

1/10

Příspěvek 27.10.2010 10:28:47
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nemůžu si pomoct, ale tohle téma sem už viděl v nějakém seriálu, či filmu ( Nemyslím Adéla ještě nevečeřela), to jak je tam takhle superrychlá agresivní rostlina. :hmmm: :wink:

Příspěvek 27.10.2010 11:12:40
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Wow, ta poslední scéna byla parádní. Celkově to imho nebylo tak špatný.
Ale už delší dobu mě prudí to 'temné pojetí', protože v jejich podání to znamená, že člověk vidí kulový. Chci nějakej pošmournej filtr, ne všude tmu.

Btw MGM lvíček pobavil :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 27.10.2010 12:40:27
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda... tohle bylo opravdu zbytečných čtyřicet minut. Jediné, co si z téhle epizody odnáším je, že Chloe a Scott mají zřejmě stejné krevní skupiny.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 27.10.2010 12:52:51
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mám pocit, že v takovéhle situaci se neohlíželi na to, jestli maj A,B nebo AB +/- :!: :wink: :D

Příspěvek 27.10.2010 16:06:41
LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Veľmi dobrá epizóda. Myslím, že sa podarila a Greerova šou s plameňometom by mohla utíšiť ľudí, čo nadávajú, že tam je málo akcie. Za mňa 7/10.

Příspěvek 27.10.2010 17:08:58
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No cekal jsme to opravdu mnohem horsi nez to bylo...sceny na Zemi me nejak nebraly,za to na t eplanete to bylo napinave a zachranilo to epizodu do prumeru 5/10
" IMMORTALITY "

Příspěvek 27.10.2010 17:13:52
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Za sebe musím napsat, že tu epizodu chápu. Aby nebyla nudná a neodehrával se v ní jen boj s entitou před bránou tak tam zahrnuli i ty Scottyho vize. Navíc tím obešli nutnost nějak toho neznámého živočicha-rostlinu zkoumat, vyřešila to jednoduše Chloe a basta. Dvě technické, si ale neodpustím, jestliže by Scott měl takto modrou krev jeho pokožka by určitě nezůstala růžová, a jak psal někdo nademnou to vytáčení brány bylo skutečně nějak rychlé, vždycky se s tím "jako pářou" a najednou to jsou sekundy. Greer zase potěšil, že to hned tak nevzdal, jako ostatní poseroutkové. Pro mě byl díl naprosto nezajímavý ve "svatebních" místech, to je blbost a kazí to SG, ovšem jistě ať to točí jak chtějí, scénáristi jsou přeci nejchytřejší. Takže 5/10 a ani o chlup víc tečka.
:D

Příspěvek 27.10.2010 17:15:02
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, nevím co si o tom mám myslet. Snad jedna z nejhorších epizod sgu vůbec. Místy jsem se opravdu nudil a musel jsem přeskakovat scény. Tohle nemělo se scifi nic společného. Oproti tomuhle dílu byla minulá epizoda skvělá.
3/10 - a to možná nadhodnocuju

Příspěvek 27.10.2010 17:34:34
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ono se to neodehrává v alternativní realitě?
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 27.10.2010 17:40:06
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Scott byl nakaženej a upadnul do bezvědomí, a zatímco se všichni mohli přetrhnout, aby mu zachránili zadek tak on měl ty svoje svatební sny s náznaky čehosi temného... .
:idea:
Naposledy upravil dolph1888 dne 27.10.2010 17:42:16, celkově upraveno 1

Příspěvek 27.10.2010 17:41:32
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Co je na tomn k nepochopení, či jaká alternativní realita? Normálně ho kousla mimozemská rostlina a měl halucinace, plus jsme viděli jak se ho snaží zachránit, normální scifi příběh od Star treku až po Farscape... a docela slušně udělaný......

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.10.2010 18:31:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to si pletu s jiným dílem nebo jen srance v jiných topicách, že se to má odehrávat v alternativní realitě, kdy se mění ve šmoulu... Hmm, takže epizoda ve stylu SGA :D . No, snad to bude udělaný líp...
Obrázek

Příspěvek 27.10.2010 21:19:52
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no,zkouknul jsem cloverdale,a zatim hrůza.aspoň lepší než pathogen.hrůza byla ty halucinace.v těch se vlastně nic nestalo,bylo to akorát "vyplnění" epizody.no,aspoň ta "realita" nebyla špatná,ta bitva s rostlinama byla dobrá.no,dávám 4/10,doufám že další díl trial and error bude lepší(podle trailerů bitva,ale prej zas to bude sen...)
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 27.10.2010 22:20:41
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tohle byla naprostá katastrofa. Odpad. I ty nejhorší díly SGA byly víc koukatelný než toto.

A to první dva díly nový řady vypadaly tak slibně.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 27.10.2010 22:34:51
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Obvykle nejsem nikterak choulostivý, ale z té ruky se mi dělalo špatně...

K epizodě nevím co napsat, asi jsem to ještě nevstřebal.. ta svatba a to kolem na Zemi bylo divný a spíš se mi to asi nelíbilo..

a nevím vzhledem k tomu jak se Chloe podívala na Matta při obřadu
Toto je spoiler!!!:
jestli se Chloe začne měnit nebo to bylo jenom v rámci téhle "halucinace"

Příspěvek 27.10.2010 23:13:57
Major
Major

Odpovědět s citací

Já nevím, mě ta epizoda bavila :D :D . Situace na planetě to rozhodně zachraňovala, ale ta vyplňovačka na Zemi nebyla nejhorší... Ta ruka mi připadala jako ten "kamenej" týpek z Fant. 4 :D

Balial: jen 1. dva díly? A co ten díl, kde se spojí s Gateseederem?
Obrázek

Příspěvek 27.10.2010 23:42:20
czEIFEL Airman
Airman

Odpovědět s citací

taky se me ta epka moc nezdala... ze zacatku sem uvazoval ze to vypnu... v jinych dilech me ty zabery ze zeme nevadili ale tadle halucina ce me ze zacatku dohanela k totalni nude.. nakonec se to trochu hnulo a bylo toho tam cim dal min takze se to ejste dalo

Příspěvek 28.10.2010 09:55:39
prevor Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

epka luxusni 3/3 a hlavně konec už sem čekal že na poslednich 10 s vlezou na Destiny a skoči do FTL :yahoo:
greer 3/3
halucinace 3/3
rostlinka 3/3
Obrázek
hodnoceni :1= fuj ,2=dobré , 3=luxus

Příspěvek 28.10.2010 10:44:24
coaxial Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co se týče Chloe .... pevně věřím v to, že se přemení :) . Naznačuje tomu už hodně věcí . Dokáže spočítat rovnice, nad kterýma i rush dlouhma ( takže už má znalosti ) , dokonce i z toho dílu víme že je imunní na některé nákazy ( to je už pokročilá fáze proměny) .

Scott se měnit nebude, dle mého je Chloe upravená na bunečné úrovni za jediným cílem. To že Scott od ní dostal pár kapek krve, z něj neudělá ihned někoho jinýho :D.

Začíná mě srát, že je to seriál kterej má samej happy end. Tudiž , i když se Chloe začně opravdu měnit, přijdou na nějakej zázračnej lék.

Příspěvek 28.10.2010 11:11:58
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No a nebylo to náhodou takhle i v sg-1 a sga, který vy kritici sgu neustále tak obdivujete a chcete aby se jim sgu co nejvíc podobalo?! :lol: :lol: :rflmao:
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 28.10.2010 11:25:36
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

BTW sem tedeka dozvědel že caprica končí kvůli sledovanosti a zbývající epizody budou mozna v 2011.... sem zvedav jak na tom je sgu....

Příspěvek 28.10.2010 11:44:37
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mám pocit, že SGU doplní mezeru, kterou později zaplní připravované Blood & Chrome a pak se postaví proti ní.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách