Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x04 - Pathogen

2x04 - Pathogen

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.10.2010 14:51:34
Promethea Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

http://www.youtube.com/user/JaapVSWGamma#p/u/2/s9CugegFCrA

Čo je prosím za Rushom na tomto videu asi 11:10? Vyzerá to ako okno za ktorým sú vidieť hory, aspoň mne to tak pripadá. A nezdá sa vám byť povedomá hudba v 06:13 a 06:44? Akoby to bolo z SG1. (Alebo SGA?)
Edit: Tá hudba čo je úplne úplne na konci je Ludovico Einaudi - Ascolta. To trvalo, kým som ju našla... :wall:
Naposledy upravil Promethea dne 23.10.2010 20:38:20, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.10.2010 15:09:04
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

zeby nejaky udrzbarensky Gulovity droid?
Obrázek

Příspěvek 23.10.2010 23:51:05
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na to, že to bylo hodně o Zemi a "vztazích" to šlo. Líbila se mi linie Elie. A když pak dotáhli maminku až na Destiny, cítila jsem až dojetí. Pěkně uděláno. Jinak ale vzájemné pruzení Simons/Greer mě tedy nebralo a "spiknutí" Rush/Chloe mě taky moc nebere.

Snail píše:
... I kdyby náhodou vymysleli důvod proč ho ukázat, pochybuji, že bychom ho viděli jinak než na talíři mimozemšťanů.
...

Tak o tom dost pochybuji.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 24.10.2010 09:56:31
monikash Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co se týče (ne)sledovanosti obou seriálů, tak mě to moc nepřekvapuje. Nechápu, jak mohlo zůstat utajené "tajné" řídící středisko, když je tam tolik lidí, volně se pohybujících po lodi.
To, že má Cloe v sobě nanity, je jasné už od chvíle, kdy se tak rychle uzdravila.
Chybí tomu šťáva. Ale ještě že to není tak rozvláčné jak Caprica, jejíž díly skáčou z normálního světa do virtuálního a jediný SF prvek je ten domácí robot, co jezdí otevírat dveře.

Příspěvek 24.10.2010 10:09:33
Veris Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

... už sem myslel že se ta série pěkně rozjede a bude to stargate ve velkým stylu... bohužel to tak není, zase otáčí pořád dokola vztahy a charaktery, zdá se mi že tohle už přeháněj... rozvoj postav? dobře ale né tak přehnaně...
Obrázek
Obrázek

1. díl SGS - 1. 10. 2010!!!
http://sgs.webz.cz/epizody_1serie.html

Příspěvek 24.10.2010 10:42:48
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

snad to byla jen taková doplňovačka, a teď se můžem těšit zase na rozvíjení dílu.... tenle díl.. no díval sem se na něj dost dlouho, protože jsem to pořád zastavoval a skákal do oken.. třeba takový chuck mě od dílu skoro neodtrhne, ale tady jsem byl rád že sem šel do woken..nuda no, ubohý panic eli, který nemá nikoho na zemi, krom matky... lesbičky v akci, greer potěšil...z Varra nebo kdo to je, ale víte koho myslím, se stává až moc velký dobrák...jestli něco nechystaj :hmmm: zajímavá zápletka rush a chloe...teď si tak uvědomuju že mi v SGU chybí nějaká pořádná kočka, když už to s těma bránama není tak žhavé, aspoň na něco by se dalo dívat :rflmao: ...doufam že sem moc nezaspoiloval..sám to nesnáším..
sečteno, podtrženo 5/10
ObrázekObrázek

Příspěvek 24.10.2010 11:02:18
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já toho Simeona žeru! Úplnej "T-Bag in space".
Rush čím dál větší had (správně), Eli a jeho matka mi kupodivu taky celkem sedli, ale ten zbytek nestál za řeč... Kdyby nebyla kopa zbytečných záběrů, mohl by se děj někam rozumně pohnout a možná by ani ty sledovanosti nebyly tak tristní.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 26.10.2010 10:38:21
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kto je podla vas teraz mudrejsi v matematike Eli ci Chloe?Preco Rush nepoziadal Eliho s vypoctami?
Obrázek

Příspěvek 26.10.2010 10:54:58
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Chloe je určitě chytřejší...ti emzáci jsou asi vyvinutější, nebo aspoň když mají svoje vlastní lodě, které my bysme bez pomoci nedokázali postavit, tak budou dost chytří.....A Eli mu nepomohl imo k vůli tomu, že byl mimo Destiny....byl na Zemi a potřeboval vyřešit ty věci s matkou... 8)
ObrázekObrázek

Příspěvek 26.10.2010 11:05:30
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no hej len bohvie ako dlho Rush stal na tej rovnici.
Obrázek

Příspěvek 26.10.2010 13:56:50
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

no ale zasa ta scena, ked mu chloe napisala na stenu vysledok toho vypoctu, nad ktorym tolko premyslal, stala za to. Chudak Rush tam stal ako puk... :yes:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Příspěvek 26.10.2010 14:29:25
JFK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[quote="monikash"]Co se týče (ne)sledovanosti obou seriálů, tak mě to moc nepřekvapuje. Nechápu, jak mohlo zůstat utajené "tajné" řídící středisko, když je tam tolik lidí, volně se pohybujících po lodi.......

Naprosto souhlasím, je už opravdu s podivem jak se z nás snaží udělat pitomce. Navíc ty řeči mezi Luciány taky nedávají moc smyslu, tak spolupracují doopravdy nebo jenom naoko? Je to na můj vkus až dost rozvláčný...... Nejdřív dořešit jedno a pak se patlat v dalším ne? :stupid:

Příspěvek 26.10.2010 14:59:41
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ake riadiace stredisko?Mostik?

Jednoducho na mostik sa ide horizontalne-vertikalnym vytahom...a Rush si zrejme pocka kym naokolo nik nejde a potom vytuka kod vo vytahu na mostik, vsak tam neni premavka ako v nakupnom centre....

i keby ho niekto vydel ze ide do vytahu stale nevie kam...asi ten Anticky chromozom obsahoval i kod na mostik + kod k otvoreniu bezpecnostnych dveri.

Luciani spolupracuju okrem Simeona, ktory daval falosne informacie v domneni ze tak robia vsetci Luciani...zial pravda bola ina.
Obrázek

Příspěvek 26.10.2010 16:31:23
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

JFK píše:
Je to na můj vkus až dost rozvláčný...... Nejdřív dořešit jedno a pak se patlat v dalším ne? :stupid:

On chtěl, aby to bylo jako ze života. Protože on vždycky nám říkával: "Já chci, aby to bylo jako ze života."
:D
Myslím, že především o tohle se v SGU snaží. Jak je to divácky atraktivní, to už je zcela jiná záležitost.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 28.10.2010 08:17:41
JFK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ze života jo? No tak to asi žiju trochu "jiný" život :rflmao: Ale myslel jsem, že o diváckou atraktivitu má jít především....? A také alespoň trochu logiky by vůbec neškodilo......

Příspěvek 03.11.2010 15:39:43
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Promethea píše:
Čo je prosím za Rushom na tomto videu asi 11:10?

Je to antický záchod.V Trial and Error ve videu s Brodym to jde vidět.
Obrázek

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách