Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate Revelations

StarGate Revelations

Příspěvek 10.10.2010 08:59:11
BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

No, mně se to líbí. Skvělý nápad, styl slohu ... No budiž, dá se to překousnout.
Číba píše:
Dr. Swan: „S lítostí vám musím oznámit, že …POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!

:rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao:
Tohle mě dostalo. A ještě jedna malá připomínka.
Chci další díl.

Příspěvek 10.10.2010 09:42:36
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

StarGate Revelations 1x03 Bitevní lodě - 2.část
Na Zemi, v řídící místnosti
Walter: „Pane, právě jsem dostal hlášení plukovníka Mitchela“
Gen. Onei´ll: „ÁÁ super takže jak dopadla první mise s Áreem?“
Walter: „Generále, plukovník Mitchel říká, že máme poměrně velké ztráty na životech!
Desátníci Nick a Alex Cutterovy jsou mrtvý, Alex Cane je těžce zraněn, oba tokrové také nepřežili!
Áres prý dorazí na oběžnou dráhu Země zítra dopoledne!“
Gen. Onei´ll : „Zprávu odešlete do Pentagonu! A spojte mě s Daedalem!“
Walter: „Můžete mluvit Generále!“
Gen. Onei´ll: „Díky Waltře! Veliteli Calldwele tady Generál Onei´´ll…..takže máte zelenou a až doletíte do Pegasu, vyložíte zásoby a podobný …eehmm VĚCI vemte sebou na cestu zpět Dr. Radka Zelenku!“
Calldwel: „Ano generále, Calldwell konec!“

Daedalos skočil do hyperprostoru!

A NYNÍ JE NA VÁS (POKUD CHCETE() ABYSTE DOKONČILI TUTO ČÁST A EPIZODU!
JAK? JÁ JSEM ZAČAL S TOUTO ČÁSTI A VY JI JEDNOUŠE DOKONČÍTE PODLE TOHO JAK JI VIDÍTE VY!
TAKŽE PŘÍKLAD: ELEIRA NAPÍŠE: 15 VĚC O TOM CO SE DĚLO POTOM CO DAEDALOS SKOČIL DO HYPERPROSTORU! A NĚKDO DALŠÍ NAPÍŠE CO SE STALO POTOM CO NAPSALA ELEIRA!

POTOM VŠEM (AŽ BUDE HOTOVÁ TATO ČÁST A TŘETÍ KONEČNÁ ČÁST 3 EPIZODY) TO VŠE SPOJÍM DO HROMADY A VZNIKLE DOUFÁM VELKÝ DÍL!

Příspěvek 10.10.2010 10:32:16
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak zaprvé...hoď to do citace...za druhé O'Neill s apostrofem za O...a to s tím dalším dílem je sranda že jo??? ty jako autor bys měl psat díly a ne že je někdo bude vymýšlet...OK chápu že občas chybí nápad, ale toto už je krapet moc..:) ale proti gustu...:) zase na druhou stranu se aspoň zapojí čtenáři..:D

Příspěvek 10.10.2010 12:36:39
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím co napsat :bounce:
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 10.10.2010 14:32:06
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304: s tim že občas dojdou napady souhlasim! ale s tim ze je vrchol aby to psaly čtenáři - chtěl jsem aby se do toho zapojili aby prostě bylo taky prostě trochu ctenaru myslis ze kdyz nekdo dela treba serial ze nemuzes poslat nejakej navrch na pokračovani?

Příspěvek 10.10.2010 17:15:50
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ne, protože nemám adresu :D
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 19.10.2010 14:14:34
Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak za prvé co je to za prasečí styl zakončovat snad každou větu vykřičníkem!??Jak už psala Eleira, tohle není povídka...snaha se cení, ale kdybych tě měl ohodnotit jako ve škole, líp jak 4 mínus bych ti nemoh dát ani kdybys mě upácel...
No, nechce se mi podroběji rozepisovat o tom, co se mi všechno přesně nelíbilo a nezdálo, nicméně když uveřejníš další díl, tak si ho přečtu a pokusím se k němu nějak smysluplněji vyjádřit.

Příspěvek 01.8.2011 09:46:45
věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Star gate Revelations Třetí část.

Po skoku do hyper prostoru se před Koldvelem ( nevím jak se to píše ) objevil hyper prostorový tunel kolldvel po chvilce zírání před sebe odešel hladoví na snídani.

O tři týdny později, Pegas bývalá planeta Atlantidy.

Žena co měla právě službu u netbooku řekla do vysílačky: " Doktorka Werová (Nevím jestli se to tak píše) do řídící místnosti.". Po chvilce Werová přišla do řídící místnosti a žena řekla: " Madam právě přiletěl Daedalos a žádá přistání." " Mají povolení a ať hned jak dosednou začnou vykládat." odpověděla doktorka Werová. Daedalos přistál a vyložil zásoby Hned druhý den měl odlétat ale nakonec neodletěl kvůli sledování Mc´Kaye ( 2x06 - Všemohoucí ) a tak se to táhlo další měsíc. až daedalos i ze zelenkou odletěl. Když přiletěly na zem tak O´neall oznámil Zelenkovy že jako jeden z hlavních projektantů nových pozemských kanónů musí na svém projektu trochu víc zapracovat ale tolláni se nabídly že tauriúm dají své iontové děla a tak mohl Zelenka zase odletět na Atlantidu. Když tolláni na 306ku nainstalovaly svoje děla tak Generál O´neall nařídil letět k Tolláně. Když 306ka vyskočila z hyper prostoru tak se dostala pod husto křížovou palbu. Mitchel hned nařídil vypustit rakety střílet ze všech iontových děl a pálit i railgunamy jak na nepřátelský štít dopadly malé střely z railgunů pronikly skrz štít a loď vybouchla tak to šlo dál až v tollánské soustavě zbyla jen jedla loď s vyčerpaným štítem a spousta trosek. nepřátelská obrana byla proražena a všichni nepřátelé zabiti povznesení se však chtěly pomstít a tak přišly na 306ku a všichni tři řekly sborově Mitchelovy: " Teď nastane vaše zkáza." Najedno jeden zmizel a ostatní křičely: " Né, né, né," pak zmizel i poslední a před Mitchelem se objevil Skára a řekl Mitchelovy: " Plukovníku Mitchele." a vtom jako by se na lodi objevil ještě jeden povznesení a Zkáru zabil. Tollánská děla byla za nedlouho okolo celá země. Tollánský národ za nadlouho hlavně kvůli asgardskému klonování sto tísíc členů.

Konec mého pokračování v Číbově povídce.

Tonto příspěvek neprošel rukamy ani počítačem korektora tak že je zde asi hodně chyb. Ovšem číba si to může ještě změnit prosloužit atd... ale takto to má podle mě dopadnout.
Moje povídka:Star Gate Idea
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

Příspěvek 17.8.2011 19:21:32
Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Game ower.
:?

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky