WOW

Tak tohle jsem nečekala (možná taky proto ještě víc wow). Imo naprosto parádní díl!
- hned na začátku krásně použitý vtip a během dalšího dění další

- super, že se přece dotýkají zranění té nohy
- vzpomenuli si i na Rileyho
- Brody má o kapánek větší roli

- postavení Younga k LA a postavení TJ - obojí se mi líbí
- průzkum! (jiná loď, možnosti, místnost s vyráběním bran, alieni...)
- mimozemšťané - SUPR

nemluví anglicky

, krásný wow efekt při té první scéně, kdy se celý objeví, snaha o komunikaci, nějaké to chování (a nevypadaj nepřátelsky, osobně bych raději teď sledovala Telforda, než Destiny)
- super hudba, krásná

- moc se mi líbil detailík s tím kecáním o tom ovoci... úplně mimo, ale krásně lidsky
Jinak s Asgardama... mno, nebylo by to tak nemožný... podoba by tu byla, případně by se mohli nějak "odpodobit" v průběhu let. Asgardi neexistují tak dlouho, ale i tak celkem dost dlouho a v rámci událostí by to šlo. Imo by se mi to líbilo, bylo by to propojení světa. Ale tu podobu mají i jiní tvorové, takže to může být naprosto něco jiného.
Otroci? To se mi nezdá.. když nebyli schpopní použít kdysi zbraň proti Ori... a teď by nasazovali otroky... těžko (ty miliony let udělají taky svoje, ale miliony let... to už je snad dost i na SG, v tomto ohledu

).
Kolik dát? Nevim, rozhoduju se mezi 9 či 10/10. V rámci SGU určitě 10/10

, ale dle hesla (samozřejmě v rámci hodnocení mnou, aby nikdo neřekl) "mezi slepími jednooký král" možná těch 9/10. Ještě uvidim

.
Chci víc takovýchle dílů, alienů, průzkumu.... More...MORE!!!