Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x03 - Awakening

2x03 - Awakening

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 10.10.2010 06:12:22
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Evil píše:
Toto je spoiler!!!:
http://i766.photobucket.com/albums/xx309/Fox1028/Awakening.jpg

Clearly Ancient design :smile:
Obrázek

Příspěvek 10.10.2010 10:50:46
Quick Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

v 11 vteřině to vypada jak kdyby jeho nožičky otvíraly dveře ale pochybuju

Příspěvek 10.10.2010 11:15:24
oby wan Airman
Airman

Odpovědět s citací

Noví emzáci, no proč ne. Ale stejně si taky nemůžu pomoct a v tom promu mi to připadá jako kdyby zpoza těch dveří/poklopu vylézal replikátor. Což bych zrovna nevítal, tyhle potvůrky už byly problémem v mnoha dílech a jejich neustále recyklování je už spíše na škodu.

Příspěvek 10.10.2010 13:20:11
ctirad Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s vámi, pánové, replikátora jsem tam fakt viděl. :shock:
Cube at front, cube at right and a sphere behind us - another normal day in space

Star Trek: Nebraska - 1. řada
Pravidla diplomacie

Příspěvek 10.10.2010 13:50:00
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to bola jeho ruka..konkretne dva prsty!...rofl ze replikator
Obrázek

Příspěvek 10.10.2010 14:09:50
prevor Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Připadaj vám taky podobny?

Obrázek
Obrázek
hodnoceni :1= fuj ,2=dobré , 3=luxus

Příspěvek 10.10.2010 14:14:05
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak to by ma uz tvorcovia nastvali.

Toto je spoiler!!!:
ale na margo Brad Wright spominal ze uvidime Thora no tentokrat vsak uz kompletne CGI urobeneho.
Obrázek

Příspěvek 10.10.2010 14:25:12
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

že by je konečně napadlo zreplikovat jeho tělo dat do něj vědomí a pracovat na řešení jak dostat lidičky dom??:D

Příspěvek 10.10.2010 15:27:36
Airman
Airman

Odpovědět s citací

prevor: jen slepej by tu podobu nezjistil.
Už mě štve, jak vždycky vykřikují, jak nebudou v dalším SG, postavy a věci z těch předešlých. :( Ale vždy tam jsou :smile:
Cube at front, cube at right and a sphere behind us - another normal day in space

Pravidla diplomacie

Příspěvek 10.10.2010 16:00:10
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

i tak si nemyslim ze prave toto su asgardi...co by tam robili?

Ak Antikovia vobec vtedy Asgardov uz poznali tak Asgardi vyzerali ako ludia vid SG-1 epizodu "Revelations"...to vyzera viac ako hmyz...podla mna je to druh nejakych otrokov, ktory za

a)Zbierali suroviny aby lod vyrobila Hviezdne Brany + nejake pomocne prace
b)Vykladali Hviezdne Brany na planety.

tie kapsule su nejake stazove komory napojene na systemy Gate seedra a lod ich zobudila ked bol cas urobit jednu z operacii...vseobecne si myslim ze nemaju velku inteligenciu.
Obrázek

Příspěvek 10.10.2010 17:05:03
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Evil: Máš možná pravdu, ale nikdo nemůže popřít, že jsou Asgardům podobní.

Pravidla diplomacie

Příspěvek 10.10.2010 17:32:50
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ani nie:
http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?album=934&pos=86
http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?album=934&pos=87
http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?album=934&pos=88
http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?album=934&pos=89

http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?album=934&pos=6
http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?album=934&pos=7

telo ma take slachovite ako tí modrí emzaci i na nohach ma 3 prsty a pred ustami nejake hryzadla...takze by som sa priklonil aj k teorii ze su to nejaky predkovia tych modrych emzakov...mozno to je aj dovod preco chcu Destiny, ze ta posadnutost u nich trva uz milenia.
Obrázek

Příspěvek 10.10.2010 17:40:21
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teď když to vidím, beru zpět, že jsou si hodně podobní. Jistá podoba by byla jen trochu v obličeji.

Pravidla diplomacie

Příspěvek 10.10.2010 17:43:01
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jak psal jednou někdo na gteworldu: vypadají trochu jako přerostlí švábi.

Příspěvek 10.10.2010 22:03:07
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pokud jsou oni otroci, tak by to bylo poprvé, co by Antici udělali něco naprosto hnusného a nemorálního, čemuž se mi vůbec nechce věřit... Né že by toho Antikové nebyli schopní, spíš scénáristi.. Uvidíme.

Příspěvek 10.10.2010 23:51:15
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to by bolo za druhe...po prve to bolo ked nepomohli v boji proti ORI.
Obrázek

Příspěvek 12.10.2010 14:55:10
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Potvůrky podle mě, jak již název napovídá ožijí, až tým příjde na loď
Obrázek

Příspěvek 13.10.2010 04:31:33
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

TVL Já myslel že dnes nic nenapíšu ale u toho mimozemšťana sem se málem po*ral O_O.To bylo pěkný :D Jen sebou praštil o zem :D.Ten mimozemštan je roztomilej,já ho chci domů :D

EDIT1:Zatím je to dobrý ale takový očekávaný :D

EDIT2:Ten Rush je fakt haj*l.
Toto je spoiler!!!:
Nechal tam Telforda :(

Ale jinak 10/10 za mimozemšťany :D
Obrázek

Příspěvek 13.10.2010 08:41:40
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak nevím jestli to bylo přehnaným očekávaním nebo nevím čím, ale tahle epizoda se mi moc nezamlouvala. Prakticky žádné vysvětlení o mimozemšťanech, kteří byli opravdu roztomilí. Hodně jsem se zasmál, jak se Volker na něj koukal a ten se před ním složil, jelikož mi to připomělo jeden díl z Chucka, kde použil styl "pan Morgan" a zabil toho tlusťocha z Fulcrumu. Nemám mimozemšťanům vůbec za zlé, že na ně zaútočili, protože lidé chtěli vysát jejich loď a oni by tam pak umřeli, tak to udělali obráceně, jelikož se na lodi další pseudohumanista typu Jacksona neobjevil. O jejich původu se přikláním k teorii Evila, že to jsou otroci, co Antikové nasadili na seeder ships, aby je obsluhovali. K našemu faktu přispívá i to, že ty stázové komory vypadali opravdu anticky a né žádní replikátoři to nebyli (naštěstí). Vypadá to, že pro první polovinu sezóny je hlavní nepřítel jasný a to je RUSH. Stal se z něj opravdu neuvěřitelný hajzlík. Jakmile se Young dozví, že ve skutečnosti celou dobu ovládá loď a mohl tím zabránit smrti Rileyho (možná) a zanechání Telforda, tak ho nejspíš umlátí k smrti vzhledem k tomu co mu provedl minule. Už i jeho vlastní halucinace jsou proti němu. Obrovská škoda Telforda, ale kdo trochu sleduje dění v seriálu tak ví, že se vrátí . Co se týče CGI tak ty byli velmi pěkné, jen nám Mallozzi mohl aspoň jednou ukázat předek Seeder ship a né pořád její zadní část. Její interiéry byli opravdu parádní a jde vidět, že zatímco Destiny byla designována pro lidi, tak seeder ship spíš pro naše mimozemské přátele. Zde musím opravdu vyzdvihnout hudbu, která je naprosto parádní a Joel Goldsmith by si opravdu zasloužil nějakou pořádnou nominaci. Velká chvíle nostalgie, když Rush se Scottem a Greerem přišli k tomu tunelu s nedodělanými bránami a v pozadí hrál motiv z SG-1. Také se mi hodně líbil Greer, který si i trochu zavtipkoval, i když nevím teda, jestli se z té G36 dá normálně střílet, když je ta pažba zasunutá, jelikož jsem si myslel, že to je tak pro paragány.

Sumasumárum, sice jsem od toho čekal trochu víc, ale u epizody jsem se bavil, tak ji dám 8/10
Obrázek

Příspěvek 13.10.2010 08:55:57
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Od epizody jsem čekal taky trochu víc, ale i přesto je to pro mě zatím nejlepší epizoda 2. série. Bylo tady opravdu všechno. To napětí při prohledávání Seedership bylo neuvěřitelné. Každou chvíli jsem čekal, že na ně z pozarohu něco vyskočí čemuž přidávala i vynikajicí hudba. Mimozemšťani byli úžasní, prostě jak živí. Sice jsme se nedozvěděli, kde se tam vzali, ale to taky hodně přidalo na realističnosti, že to tam třeba hned Rush nebo někdo nevyčetl z konzole. To by mi přišlo poněkud trapné. Ke konci jsem ale už tak trochu začínal tušit, že tam Telford zůstane, ale že to bude mít na svědomí opět Rush, to mě docela překvapilo. Každopádně se už těším až na to všechno Young příjde.

DAVE!: Opravdu jsem nečekal, že mi tady prozradíš spoilery k následujícím epizodám.

Příspěvek 13.10.2010 10:47:13
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl pěkný, osobně si myslím že to jsou Asgardi, protože jak tam ten zajatej povídal připadalo mi to stejný jako když mluvim Hermiod, to znamená angličtina pospátku až budu mít o víkendu čas hodím to do voice scrubu a uvidíme..... jsem zvědav co tam budou robit s Telfordem..... 7/10...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.10.2010 12:55:54
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejsou to Asgardi, v době, kdy tuto loď Antici vypouštěli, byli Asgardi jen lidoopy. Vzpomínáte, že jejich civilizace byla stará jen 100 k let, a na to jak vypadali před 32 k lety? Navíc tahle stvoření mají jiné oči i stavbu těla.
:yes:
A jak se mi díl líbil? Rozpačitě, na předchozí nemá, jako by byl takový nedotažený a jak psal někdo výše, je to asi tím, že jsme se toho moc nedozvěděli, snad příště. Epizoda je však nadprůměrná a já jí dám 6/10.
:)

Příspěvek 13.10.2010 13:25:31
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Musíte uznat že ten v uvozovkách "zajatej" mimozemšťan byl fakt roztomilej :D.To jeho chování.Podle mě jeden z nejlepších Alienů v SG.
Obrázek

Příspěvek 13.10.2010 14:38:26
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Podle mě je to jasný. Ti "Mimozemšťani", když se podíváte, sou vlastně takoví Borgové, z půlky organoid a z půlky mechanoid. Pravděpodobně jeden z miliard dalších antických experimentů. Tentokrát povedenej :D . Pravděpodobně měli opravovat loď v případě, že selžou některé kritické systémy. Ta systémová chyba asi způsobila, že je systém automaticky nevzbudil, to až oni, jak se v tom hrabali. Svým chováním dá znát, že mu připomínali Antiky, tak na ně nevyjel, ale čekal instrukce. Ale jak začali převádět tu energii, tak to asi bylo v rozporu s cíly mise a začali loď bránit. Co se Telforda týče, nemyslím si (jako někteří na jiných fórech) že by ho sežrali, skrátka jen ho vezmou sebou, pokud nebude dělat problémy. A co se jazyku týče, tak bych řekl, že to byla taková zredukovaná forma k lepšímu dorozumění mezi nimi a taky lodí (Něco jako Binarové z ST:TNG) a jinak asi umí Anticky. Ale to se dozvíme v budoucnu.

Příspěvek 13.10.2010 15:04:53
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pokud by to opravdu byli otroci tak by to měla být nejaka rasa z mlecné drahý a nebo opravdu umělý druh

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách