Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 03.10.2010 10:30:03
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak tohle byl další výbornej díl. Ten nástup starý party na konci :rflmao: , no prostě nemam slov. A jěště Morgan jako šéf v záření kde mají takový techy. To dopadne :jako: výborně :ok: .

Příspěvek 12.10.2010 09:44:57
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak dnešní díl byl výbornej a Morgen a Alex!!! Hurá!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 12.10.2010 10:45:47
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

chudák Morgan. Casey z něj udělá fašírku :lol: :lol:
Obrázek

Příspěvek 18.10.2010 20:37:35
LaglasArgon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak super zpráva CHUCK DOSTAL DALŠÍCH 9.DÍLŮ DO 4.ŘADY.

Příspěvek 18.10.2010 20:41:50
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Bože, děkuji!

Příspěvek 18.10.2010 20:55:32
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ještě aby ne. Prozatím byly všechny díly perfektní :)

Příspěvek 18.10.2010 22:10:43
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Super zpráva, je dobře že se Chuckovi daří. Snad již příští řadu objednají už komplet najednou, tedy všech 22 epizod.
Obrázek

Příspěvek 19.10.2010 09:16:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dobrá zpráva... jinak dnešní díl byl skvělej a to jak Morgan a Csey vyřešili Alex taky...... plus mamka zavolala....

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 19.10.2010 15:58:17
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ještě jsem teda neviděl aktuální díl, ale celkově musím říct, že už mě pomalu začíná pořádně iritovat Chuckovo cukrování se Sarou. Připadá mi prostě, že jeho postava rapidně přibírá na trapnosti. Už po Xté tady např. omílají téma nepoučeného neprofesionála, který musí řešit vztahy během mise... A to je jenom jeden příklad za všechny. Už je toho moc. Mnohem zajímavější bylo, když o ni teprve usiloval.

Naopak co mě na seriálu neustále baví je Buy More a spol. Tím myslím Morgana, Big Mikea, a dvojku Jeffster. Ti jsou snad naopak čím dál lepší.
Vlastně i Casey je pořád cool, Sarah sama o sobě taky kvalitní (hlavně jde samozřejmě o to, že se na ní hezky kouká), ale ten Chuck proboha! Zbytky jeho geekovatosti se neúprosně vytrácejí a máme z něj skoro průměrného Amíka, to snad ne.

Čtvrtá série ještě dejme tomu, ale nejsem si jistý, jestli by ještě měli co vymýšlet na pátou.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.10.2010 22:09:51
LaglasArgon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak nakonec těch dílů bude o 2 více tedy 24.Já si osobně myslím že to bude jeho poslední řada kvůli nízké sledovanosti(5.5 mega) a tudíž to chtějí nějak ukončit.

Příspěvek 21.10.2010 21:09:33
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak v páté epizodě konečně přestali řešit Chucka se Sarah, Casey dostal dost prostoru, a navíc Morgan tu byl snesitelný. Našel si ženskou, tak přestal vrtat do vztahu někoho jiného.
Konečně zase dokázali skloubit Buy More linii se špiónskou aneb Jeff s Lesterem nebyli konečně po X dílech otravní. Tohle uměli perfektně, dát ty linie vedle sebe, aby se ovlivnily, ale nekolidovaly. Je dobře, že stále vědí, jak to psát. :)
Je to skoro jako třetí řada - tam se mi taky začal seriál zase hodně líbit až po páté, šesté epizodě a tady to vypadá hodně podobně. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.10.2010 21:49:46
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

4x06
Toto je spoiler!!!:
Po novém díle nevím, co si mám myslet. Že by Mary vážně zběhla? Já myslím, že v tom bude ještě více tajemství. Konec byl dobrý, jsem nedočkavý na pokračování.

Příspěvek 28.10.2010 02:43:10
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nevím jak s tou sledovaností, pro NBC nebude 5,5m málo. Když vlastní deset kanálů a přijímá je (celkově) +-100 miliónů lidí, tak 5,5 pro jeden pořad na jednom z nich mi příjde docela slušné :)

Příspěvek 30.10.2010 19:44:07
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sem zavítal k threadu Chucka i na sga fórum....
Chucka sem začal stahovat před 2 týdny a za týden už jsem to měl všechno zkouklé.... Opravdu mě to nadchlo, je to něco nového, originálního, prostě dokonalý seriál...v Chuckovi dokázali autoři luxusně nakombinovat sitcom, akci, a scifi... je to něco nepředstavitelně úžasného, my to ve třídě nehorázně žerem.... Konečně jsem se odsekl od Stargate, ve kterém jsem byl sám a naladil jsem se na novou vlnu, nový žánr seriálů..... zabydlel jsem se na fóru, kterému by prospělo pár nových Chuckofilů.....
http://chuck.tpx.cz/forum/

fanclub Yvonne Strahovski tam máme luxusní, (sarah walker) takže jestli sledujete Chucka, určitě si pro informace přiďte..... Jinak bych vás tady trochu informoval o aktuální situaci a trochu poprosil o pomoc.
Momentálně probíhá taková anketa k časopisu Tv guide a seriál, který anketu vyhraje, se dostane na obal a fakt hodně ho to proslaví.... Ve snaze zachránit Chucka a získat 5. sérii nás poprosil samotný tvůrce Chucka (v minulosti O.C.) Josh Schwartz o naši fanouškovskou podporu..... Chuck má velkou fanouškovskou základnu, což potvrzuje v průběžných výsledcích. Včera přes den ještě vedl Supernatural, ale odpoledne se k vedení dostal Chuck....dnes ráno sme byli informování, že Supernatural získal znovu první místo, ale je to opravdu těsné a rozhoduje opravdu každý hlas......
Nyní je situace následující: 1. Supernatural 2. Chuck a potom s velkým odstupem na 3. místě #Smallville 4: #Castle 5: #Bones 6: #HIMYM
V anketě můžete hlasovat kolikrát chcete, takže pokud jste velký fanoušek Chucka nechoďte spát... :lol: zde již link
http://tvinsider.com/coverpoll/index.php

Tady malé navnazení od samotné Yvonne Strahovski (Sarah Walker) pro fanoušky Chucka....(pro neagnličtináře - Na videu Yvonne vysvětluje, že by se Chuck rád dostal na obal TV guide a proto vás prosí abyjste i dále pro Chucka hlasovali a dočkáte se možná i 5. série)
http://www.nbc.com/chuck/video/yvonne-says-vote-for-chuck-on-tv-guide-/1256559/
You wanna see Yvonne Strahovski happy, aren't you? So vote for Chuck !!! :bravo: :bravo:
ObrázekObrázek

Příspěvek 30.10.2010 20:57:30
LaglasArgon Airman
Airman

Odpovědět s citací

co to je za blbost hlasoval jsem asi 5krát a pořád hlasuju

Příspěvek 02.11.2010 14:29:34
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok zatím nejlepší díl Chucka vůbec....
Toto je spoiler!!!:
hlasovej návrat Scotta, Timmoty ala Wolkovíček.... a Linda.... prostě nádhera........!!

EDIT by Klenotka: Hernajs, Spiku, pozor na ty spoilery.

Příspěvek 02.11.2010 20:06:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Zatím nejlepší díl. Timothy Dalton byl dokonalý, Linda Hamilton skvělá, výborná bitka Chuck/Sarah...tohle budou dlouhé dva týdny.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.11.2010 22:21:42
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

4x07
Toto je spoiler!!!:
Souhlasím, nejlepší díl téhle série. Naprosto šokující, hlavně zvrat Dalton > Volkoff. Vůbec Timothy Dalton celý díl zahrál prostě fantasticky, Linda Hamilton totéž. A Chuck bez Intersectu? Proč mu ho matka vymazala? A co ten počítač v Mustangu? To jsem zvědavý, jak to těch 10 dní vydržím.

Příspěvek 05.11.2010 23:11:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nemyslím, že mu IS smazala, spíš mu nahrála nějaké dodatečné informace a Chuckův mozek je (zatím) neumí zpracovat. Vždyť řekla "tvůj otec nechtěl, abys tohle viděl" a papa B. nechtěl, aby měl Chuck IS.

Příspěvek 06.11.2010 11:12:47
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mno, všichni se tu nad dílem 4x07 rozplývají a tak mě budou za to co teď napíši asi proklínat.

Nezlobte se na mně, ale tohle byl nejhorší díl ze čtvrté řady a vlastně i z celého seriálu. Většina herců byla asi příliš unavená a jejich výkony tak nestály za nic. A co rozhodně nemůžu přehlédnout je fakt, že Chuck s Morganem skoro vždy na začátku epizody najdou nějakou techniku a jako náhodou ji ke konci téže epizody potřebují. Například na přečtení trojúhelníkového disku. Kdyby si to autoři trochu promysleli, tak by ten počítač našli už třeba v druhé epizodě a jeden ze zmíněné dvojice by si na to vzpomněl.
Vůbec zatím všechny odvysílané díly 4. řady na mě působí jako rychle splácané, prostě aby měli co nejdřív co vyplivnout na obrazovky, aby se náhodou fanoušci nenaštvali a neklesla jim sledovanost.
Ač mám Chucka jako seriál rád, toto co zatím předvedli ve čtvrté řadě je už nudné a trapné.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 06.11.2010 12:23:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky názor :dontknow: Mě štvaly některé scény v prvních epizodách, kde se pořád řešil vztah Chuck/Sarah a to hlavně proto, že se v tom Morgan pořád šťoural, protože mu nenašli lepší uplatnění. Morgan je asi jediný, kdo mi tuhle sérii vadí. Nechápu, proč ho musejí tahat na mise, když je to střevo, jen proto, aby mohl být "vtipný" s Caseym, kterého naopak zatlačili kvůli tomu do pozadí a odtrhli ho od týmu se Sarah a Chuckem.
Tahle epizoda ale byla skvělá, až na tu "vtipnou" scénu, kde Morganovi spadla vysílačka do vody. Ha ha.

Ale s tím, že herci tady působili unaveně nemůžu víc nesouhlasit. Timothy Dalton byl skvělý, vůbec jsem ten závěr nečekala a spolu s Lindou Hamilton přesně pochopili, jak to mají hrát - očividně je to neskutečně bavilo, dělat si legraci částečně i sami ze sebe, ale na druhou stranu to brali dostatečně zodpovědně na to, aby v dramatických scénách působili věrohodně.
Scéna v letadle, se Zacem a Timothym, přesně vystihla o čem tenhle seriál je a spolu byli výborní. Nebo Linda a Sarah Lancaster? To byla výborná scéna.
Oni herci nejsou unavení nebo otrávení, jenom je to seriál, a tak herci mají ty postavy už v určitých škatulkách a hrají je víceméně stejně. To, že Zac s Yvonne zvládnou i jiné, dramatičtější scény, se ukázalo ve 3. sérii a ráda bych se toho dočkala i letos. V téhle epizodě k tomu měli taky pár možností, ale ne tak moc.

Příspěvek 07.11.2010 13:45:30
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak to mě se ty Morganovy scény vždycky líbějí. Jak se snažil vylovit tu štěnici. To bylo dobrý. Chuck už je evidentně moc profík, tak tam museli přeci dát nějaké pako, kterému se zasmějeme :D . A ten zvrat na konci to taky bylo hezký.
Toto je spoiler!!!:
To by mě ani nenapadlo, že se z něj vyvleče Volkof.

A ještě otázka. To odložili Chucka o týden kůli tomu Dancing with stars?

Toto je spoiler!!!:
Jinak ten Intersect evidentně podle proma stále má. Jen ho má nějak bloknutý.

Příspěvek 07.11.2010 14:31:40
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Asi jsem natvrdlá, ale
Toto je spoiler!!!:
mě vůbec nenapadlo, že je to Volkoff. :D Věděla jsem, že tam něco nehraje, že je to asi nějaký dvojitý agent nebo někdo, kdo pro Volkoffa pracuje. Hlavně je to nezvyklé i v kontextu seriálu, protože velké šéfy většinou ukázali na konci série nebo vůbec. Takhle to vybalit v půlce série bylo překvapení. :)

Ohledně Morgana mi spíš vadí to, že Chuckovi trvalo dva roky, než vzal do ruky byť uspávací zbraň a Morgan se tam prohání div ne s výbavou profesionálního vojáka skoro od začátku, přičemž z toho má všeho akorát velkou srandu, a bere to jako součást nějaké počítačové hry.
Na Chuckovi bývalo skvělé to, že dokázali oddělit špiónský svět od civilního, a ten špiónský býval dramatičtější a humor obstarávali ti ostatní. Takhle to kombinovat mi prostě nesedí.
Nebo mi možná moc vadí lidi, kteří se příliš pletou do života ostatních a nabourávají ho. To právě Morgan dělá.
Nevím, ale asi už si k jeho postavě zkrátka cestu nenajdu.

Příspěvek 08.11.2010 13:25:50
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

každý nemůže být dokonalý, někdo musí být v seriálu nejhorší a Morgan je asi nejslabší článek, ale bez něho by to někdy nebyla sranda...avšak musím připustit že poslední díly se mi taky moc nelíbil,,,ale jak ve třetí sérii, pomocí zkušeností ze seriálů a her, pomáhal týmu třeba s tím jak zjistil že Shaw ten boj nafingoval, to bylo luxusní a tam se mi líbil....uvidíme třeba se mu podaří ještě nějaká super akcička... 8)
ObrázekObrázek

Příspěvek 08.11.2010 22:28:10
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

S výhradami souhlasím s uživatelem Ivory. Aktuální série na mě působí hodně rozporuplným dojmem. Několik obstojných episod, několik horších, uvidíme jak to bude pokračovat :?
Souhlasím s Klenotkou ohledně Morgana.
Dle mého názoru se jedná o ukázkového, omlouvám se za peprný výraz, idiota. Toho diletanta je potřeba zamknout a zahodit klíč. V horším případě ho nechte hrát si na managera v BuyMore. Jeho "vystoupení" v restauračním zařízení bylo opravdu nezapomenutelné ... :roll:
Začínám vůči němu pociťovat prvky idiosynkrasie.

Asi nikdo nemůže po hercích chtít, aby z nich vyzařovala svěžest a novota v každé episodě. Navíc v konkurenci Timothyho Daltona, který má více charizmatu, než celý cast Chucka dohromady, to měly opravdu složité.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály