Ani jsem si neuvědomil, že už šel další díl. Nejprve technická, aby to bylo rychle za mnou, ty přepínače na můstku jak tam s nimi Rush kouzlil při vyhazování Destiny z FTL to nebyl dobrý nápad, vše ostatní má svítící tlačítka, obrazovky a pak takový pozemský produkt? Druhá věc a už to tu někdo psal, fyzika pádu toho raketoplánu, byla přinejlepším přitažená za vlasy a to dosednutí v takové rychlosti by všechny v kabině zabilo silou nárazu, určitě neměli inerciální tlumiče na plný výkon, si myslím já. K ději, tak to, že zabili Rileyho to přehnali (herec zřejmě potřeboval uvolnit pro jiný projekt, ale to je jen můj odhad), na lodi je mnohem více postradatelných pasažérů, namátkou Chloe, Wrayovka a byl by klid. Závěrem, pěkně vyprávěná a vyvážená epizoda, opravdu jedna z těch lepších za sebe dávám 8/10 a je to lepší osmička.

Ještě blbost, vytvářet víc takových dílů hned od první sezóny, mohla si spousta diváků zvyknout na takovýto seriál mnohem dřív a sledovanost by dnes byla někde úplně jinde. Vyplňovačky prostě nikoho nebaví.