Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x01 - Intervention

2x01 - Intervention

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.10.2010 20:13:28
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mně to přišlo bez nadsázky jako nejhorší díl SGU vůbec.
Nejvíc mě teda dostali Luciáni. Ukázaní jako prďácký profíci, a najednou je z nich tlupa skřetů.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 01.10.2010 21:10:16
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nj, to jsem taky čuměl. Nasadili na konci řady takový clifhanger a nakonec z toho vůbec nic není, žádné následky pro nikoho, jen ty Luciány prostě zajali. Tím snem nesnem taky nevím co se snažili říct, teda je mi jasné, že cílem byla zbavit se toho děcka, ale mohli to udělat nějak líp. Takhle tam jsou buď nějací mimozemšťané jako skoro bohové, nebo se jí to všechno jen zdálo, čert ví, jestli to vůbec kdy vysvětlí. Uvidíme co bude dál.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 02.10.2010 06:57:11
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ufouny vysvětlí až je potkáme. Díl Visitation
uzdravení Chloe taky vysvětlí.

a proč to skončilo dobře? Bohužel chtěj vyšší sledovanost( což se nepovedlo), a proto to přibližujou sg-1 a sga. Je to škoda
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 02.10.2010 06:58:44
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jedním slovem NUDÁÁÁÁ!!!!!

Tenhle díl u mě naprosto propadnul. První řadu ukončili dost napínavě a najednou tohle!!!! Navíc, Luciáni po drtivém útoku nějak změkli, pokud mě paměť neklame, tak to byli vždy drsní hoši.
A co se týká TJ, tak já osobně tohle moc nemusim, nějaké snové nebo hlucinogení záběry mi celkem vadí. No a závěr Scott a Chloe v posteli, tohle bude za nějakou dobu to samé jako Indeed v SG-1 :lol: .
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 02.10.2010 12:48:22
the.one Airman
Airman

Odpovědět s citací

on ještě někdo kouká na tohle EMO drama ve vesmíru, LOL :D

Příspěvek 02.10.2010 13:05:15
ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, zatím nejhorší díl.

Nudu podpořila ta hodně podivná vsuvka s TJ. Dost to zavánělo nějakým božstvím, což já vůbec nemusím (a kdo ano :lol: ). Ale na druhou stranu to bylo v seriálu vyprávěno dost reálně (scény s TJ) - o nějakém Božství o kterém se vlastně nic neví, je to vyprávěno úplně zmateně, každý si to vykládá jinak... Prostě další parodie. :lol: O "bozích" z faith jsme se nic nedověděli, ale přesto to bylo častou náplní dílu. :roll:

Luciáni zbabělci... :roll: To jsme to teda vyřešili.

Příspěvek 02.10.2010 14:32:36
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sice to byl hodně slabý díl, ale právě tohle záhadno okolo mimozemšťanů z Faith mě baví. Prostě jsou technologicky tak daleko, že to lidský rozum nedokáže pochopit. A jak z celého SG víme lepší technologie hned neznamená Boha, takže já osobně jim žádné božství nepřikládám a to že jejich schopnost tohle zařídit není vysvětlena je jen a jen dobře.

Příspěvek 02.10.2010 15:43:17
ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale do jaké míry? Lidský rozum nedokáže pochopit to, že je to vyprávěno takovým způsobem jakým to je (a rozhodně si to nemyslím sám podle ohlasů v tématu). To, že to není vysvětleno bylo dobré ledatak pro díl Faith, ale tady se to daleko více zamotává...a rozřešení v nedohlednu a zdaleka si nedokážu vysvětlit jak to vysvětlí.

Příspěvek 02.10.2010 17:21:28
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

My možná tu "mlhovinu" pochopit nedokážeme, ale ona nás ano, a to velmi dobře. Když je třeba, tak zařídí i bydlení na zimu do posledního detailu, nebo uzdravuje a tak. Já tedy nevidím žádný problém sebrat lidi z planety i Destiny a šup s nima domů, ale protože to neudělali, tak asi mají s posádkou Destiny nějaký plán. A pokud bude třetí sezóna tak ten plán bude znát i někdo další než jenom scénáristi. Jedno, ale víme jistě, život stvořit neumí to by se neobtěžovali s TJ asi to bude Lorien z B5 nebo někdo z rodiny.
:D

Příspěvek 02.10.2010 17:49:06
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak, variace na "jsou to všemocní emzáci a tvoje dítě vyhrálo v loterii možnost žít s náma ve srubu" byla na můj vkus poněkud nudná a zbytečná. Na druhou stranu, jeden z hlavních důvodů, proč jsem z dílu nadšený, je satrý dobrý Rush. Ten člověk prostě nemá chybu, i když teď vypadal trošku vyměklejší.. Každopádně, za jeho "acceptable loses" 12/10.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 02.10.2010 19:40:47
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

dolph1888 píše:
My možná tu "mlhovinu" pochopit nedokážeme, ale ona nás ano, a to velmi dobře. Když je třeba, tak zařídí i bydlení na zimu do posledního detailu, nebo uzdravuje a tak. Já tedy nevidím žádný problém sebrat lidi z planety i Destiny a šup s nima domů, ale protože to neudělali, tak asi mají s posádkou Destiny nějaký plán. A pokud bude třetí sezóna tak ten plán bude znát i někdo další než jenom scénáristi. Jedno, ale víme jistě, život stvořit neumí to by se neobtěžovali s TJ asi to bude Lorien z B5 nebo někdo z rodiny.
:D

To by bylo pod Lorienovu úroveň. :lol:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 02.10.2010 19:48:47
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zajímavý, to mě nenapadlo, že ta mlhovina bude jeden z těch mimozemšťanů, nebo tak něco. :yes:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 08.10.2010 22:57:14
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

kto hlada ten track z konca epizody tak je tu:

http://www.youtube.com/watch?v=YqUsAHTUPTU
Obrázek

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách