D.Dušek píše:
Je to vskutku zajímavý film, ale je podstatné se jím nenechat vypatlat a ovlivnit.
Spíš než film to beru jako dokument. Když jsem to shlédl potřetí, tak jsem si vzal na pomoc google a wikipedii a veškerá fakta z dokumentu jsem chtěl ověřit. Ověřit jsem si mohl více jak 50% informací (první část). A jmenuje se to Zeitgeis the Movie.
D.Dušek píše:
Vznikl za jediným účelem a to ovlivnit, já doporučuji pouze shlédnout a s nadhledem se podívat na fakta, které film nabízí.
Dovolím si citovat Raye z jiného tématu:
Ray píše:
S tím bych si dovolil nesouhlasit, je to hodně producentský pohled na seriál (nebo jakýkoliv mediální či jiný produkt). Někdo, světe div se, se snaží filmem/seriálem něco vyjádřit, realizovat se, vydělat revolučním titulem víc než průměrným titulem atd.
Mimochodem, pokud je to jak ty říkáš - fakta (většina z první části ano, souhlasím), tak o ovlivnitelnosti bych na tvém místě nemluvil. Je na člověku, jestli bude falešně věřit pohádkám nebo začne žít reálný život. O tom je vlastně to, co jsem před chvílí napsal:
ivimila píše:
"
Víra není jen slepá ignorace faktů." - Jo, kdyby to tak bylo u ostatních věřících