Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 21.9.2010 15:11:26
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to bylo spíš kvůli tomu, že Praha je známá jako "město špionů". Jinak díl se mi líbil. Byl humor, byla akce, ale trochu mi už přijde přetažené za vlasy, že i Linda Hamilton byla agent. Začínám se obávat, že za chvíli budou agenty i Ellie a Awesome :D Jinak nové Buy More se mi líbí a hlavně, že pro Beckmenovou našli větší využití. Trochu mi chyběl Jeff a Lester, jak si počínají na svém úniku a také Big Mike, ale doufám, že se s nimi brzy setkáme. Dolph Lundgren ukázal, že on ty záporáky opravdu hrát umí, ale ten ruský přízvuk mě zněl hodně divně. A stejně nejlepší byl ten děda s těmi zbraněmi, co chtěl vrátit to auto :D
Obrázek

Příspěvek 23.9.2010 18:40:16
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

DAVE!: Jeff a Lester mají teď vlastní webizody. Zatím teda jenom jednu, ale chystají se další, pokud vím.
http://chuck.tpx.cz/pribeh-jeffa-a-lestera-epizoda-1
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 24.9.2010 05:55:53
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nohajc: Ne jenom, že se chystají, ale už jsou :wink: Co jsem naposled viděl, tak už byla venku čtvrtá nebo pátá část :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 24.9.2010 15:11:04
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A dá se to sehnat někde jinde než na YouTube? Kvůli kvalitě...
Z oficiálních stránek to jede jenom v USA.

Příspěvek 24.9.2010 15:15:15
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Menší reklama:
http://www.facebook.com/Chuck.cz

Když to proješ trošku zpátky, tak kolem 14. září jsou tam postupně odkazy na všechny v celkem sledovatelném MP4... Jinak je jich pět.

Příspěvek 24.9.2010 15:38:48
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj, jsou normálně na YouTube a je to vážně dobrý, tuhle dvojku miluju. :)

Příspěvek 25.9.2010 07:16:45
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Čekal jsem, že to bude lepší, ale díl 4x01 mě trochu zklamal. Hrozně moc mi budou chybět Big Míke, ale především dvojice Jeff a Lester. Nové Buy More se mi moc nelíbí, snad ho ale dost využijí, jinak budou všechny ty vymoženosti nanic. O Dolphu Lundgrenovi jsem nevěděl, že tam bude hrát, to mě dost překvapilo, škoda že v dalších epizodách se už neukáže. Jo a ten ozbrojený děda byl fakt dobrej.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 25.9.2010 11:25:48
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mně Lester a Jeff nechyběli vůbec. Už mě upřímně trochu nebavili. Ale oni tam ještě budou, jsou pořád v hlavním obsazení, stejně jako Big Mike.
Mně se to líbilo hodně, není to 2. série, ale byla tam spousta momentů, které jsem v první půlce 3. série (která se mi btw. velmi líbila), chyběly. Především Sarah/Casey akce, potom celý tým pohromadě a taková ta jejich už samozřejmá spolupráce a starost jednoho o druhého, kterou nikdy nedávají moc najevo (hlavně Casey, vrčením dávající najevo, že mu Chuck chybí :smile:), ale která tam je.
Pokaždé by tam měla být v Buy More jiná agentka, jen doufám, že nebudou obsazovat jen samé modelky, protože tahle, co vítala Chucka s Morganem, byla neskutečně nesympatická a děsně prkenná.
S posouzením Buy More počkám, až uvidím víc.. Nový Castle je trochu moc světlý, ale viděli jsme zatím jen kousek. Ten tunel pod Nerd Herd je výborný nápad a jsem zvědavá, jestli ho využijí víc. :)

A Beckman jako store manager byla úžasná. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.9.2010 13:32:49
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak skoro.... jako agentka v 8 díle tuším bude Summer Glau, jsem zvědavej jestli budou nějaký narážky s Caseym....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.9.2010 15:01:47
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Maruxs: Díky za link. Nakonec jsem to ale dohledal přímo na uloz.to, je to o dost přehlednější.

Ad 4x01: Nevím nevím no... proč to tolik připomíná 4. řadu Prison Breaku?
Ale ne, myslím, že se ještě máme na co těšit. Kažopádně děda - zabavovač aut byl nejlepší. :D

Příspěvek 25.9.2010 22:14:06
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak to nám to hezky začalo. Ten děda vymahač byl výbornej. Prej miluju knedlíčky :D . Jinak jsem čekal, že z Lungrena udělají těžšího záporáka, ale nakonec ho vyřadili z provozu nějak moc lehce :roll: . Ale jinak myslim výbornej start. Asi se na ten díl půjdu podívat ještě jednou.

Příspěvek 26.9.2010 10:16:05
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Pokaždé by tam měla být v Buy More jiná agentka, jen doufám, že nebudou obsazovat jen samé modelky, protože tahle, co vítala Chucka s Morganem, byla neskutečně nesympatická a děsně prkenná.

To byla, dle mého, jedna z nejotravnějších osob v geek/fan sféře. Je to Olivia Munn, myslím že moderátorka Attack of the Show. Kdekoliv o ní píšou, jsou z ní strašně udělaní a to se většinou nedá číst. (Mimochodem, na pár sekund se objevila v IronManovi 2 a známá je částečně díky tomu, že si v jedné epizodě AotS s teplým spolumoderátorem vzájemně mnuli prsa.) Ale naštěstí i ti blbečci na io9, nebo kde, si všimli, že neumí hrát.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.9.2010 12:10:13
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak druhý díl kvalitka :rflmao: a naprosto mě rozbil dnešní "hlavní agent" nevím jak se ten herec jmenuje, ale znám ho z US reklam na oldspice a je to perfektní magor :D

Příspěvek 28.9.2010 12:30:12
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop opět povedený díl, záporačka jak se patří, Jeffster a ten konec se svatbou a dětmi..... jen tak dál...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 28.9.2010 13:30:26
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tillion: Možná že ona sama neví, že nemá talent. Tipoval bych ji na takovou tu princeznu, co měla celý život co chtěla a teď se z nudy rozhodla, že se stane herečkou. V jejím přesvědčení že na to má, ji pak utvrzují chlapi co ji chtějí dostat do postele a její kamarádky, které nechtějí urazit její city.

Ti co o ní tak básní, se pak mentálně zasekli někde ve věku 14 let a víkendy tráví u bedny slintáním nad Pobřežní hlídkou a Xenou.

Ale k dnešnímu dílu. Jeff a Lester mi moc nechyběli, takže jejich návrat nechápu jako nějaké plus (v názoru na ně jsem za jedno s otcem Úžasňáka). Scéna s agentama, kdy Morgan dokazoval, že méně je někdy více, obvzláště pokud jde o krytí agentů co by zaměstnanců Buy More neměla chybu.
Jen ta rvačka na konci byla trošku nedotažená, protože pochybuju, že by si Sarah stahovala vykasané šaty během rvačky... v tu chvíli by asi spíš řešila protivníka, než to jestli není vidět její spodní prádlo...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály