Mně Lester a Jeff nechyběli vůbec. Už mě upřímně trochu nebavili. Ale oni tam ještě budou, jsou pořád v hlavním obsazení, stejně jako Big Mike.
Mně se to líbilo hodně, není to 2. série, ale byla tam spousta momentů, které jsem v první půlce 3. série (která se mi btw. velmi líbila), chyběly. Především Sarah/Casey akce, potom celý tým pohromadě a taková ta jejich už samozřejmá spolupráce a starost jednoho o druhého, kterou nikdy nedávají moc najevo (hlavně Casey, vrčením dávající najevo, že mu Chuck chybí

), ale která tam je.
Pokaždé by tam měla být v Buy More jiná agentka, jen doufám, že nebudou obsazovat jen samé modelky, protože tahle, co vítala Chucka s Morganem, byla neskutečně nesympatická a děsně prkenná.
S posouzením Buy More počkám, až uvidím víc.. Nový Castle je trochu moc světlý, ale viděli jsme zatím jen kousek. Ten tunel pod Nerd Herd je výborný nápad a jsem zvědavá, jestli ho využijí víc.
A Beckman jako store manager byla úžasná.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.