M*A*S*H byla myslím moje úplně první seriálová "obsese", a budu ho mít ráda pořád stejně.
Dabing byl výborný a souhlasím že i proto, že odstranili ten smích v pozadí, protože imo zrovna sem se to vůbec nehodilo. Byla to spíš dramedy než čistý sitcom, hlavně v pozdějších sériích, a ten smích je tam jako rána palicí.
Taky jsem měla nejradši díly s Hawkeyem, B.J.em a Charlesem. B.J. byl můj oblíbený, spolu s Margaret (tu jsem si oblíbila v pozdějších dílech, kdy z ní přestali dělat jen méně komický prvek vedle Franka). Hlavně bylo fajn, že ač byl Charles často arogantní, a pořád si myslel, jak je nadřazený, nebyl to vyložený asociál jako Frank a vytvořil si k ostatním zdravý respekt a oni zase k němu.
Larry Linville myslím jednou sám řekl, že jeho postava Franka Burnse je nereálná, a že lituje každého, kdo někdy takového člověka potkal.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.