Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Já naneštěstí nejedu. Sešlo se až příliš mnoho věcí, které mě od účasti odrazují, takže holt ne. No, nicméně všem, kdo jedou, přeju, aby si to řádně užili.
Vy si robíte srandu? Dnes mal môj spolužiak oblečené tričko Festival Fantázie 2007, tak som trochu žiarlila, ževraj chodí pravidelne ale tento rok nebol. Tento rok som tam veľmi chcela ísť, no nevyšlo mi to. Teraz je špeciál a tiež nemôžem ísť... áááá, dúfam, že to tričko nebude nosiť často. Ale niekedy si musím nájsť čas tam ísť...
No, k tomu vstupnýmu... loni to bylo o den delší a stálo to stejně Imho ten nárůst neni zas tak dramatickej (zdražuje všechno, tak co čekáte )
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Tak loni jsem nejela, ale letos máme podnikovou dovolenou, takže jedu. Asi přijedu hned ve středu večer nebo ve čtvrtek ráno. Nejedete někdo z Prahy ve středu večer?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Tak přihlašování spuštěno - a tedy sleva do 30.9., tak není moc času nazbyt. Jak to bude s ubytováním? S hromadným myslím. Ujme se toho zase někdo? (Tillione...?)
Nechtěl by se někdo přidat ve čtvrtek vlakem z Prahy? Zatim jsme s Shial a Vallou tři. Pojedem v 8, 10 nebo 12, záleží na dohodě, ale nejspíš to vidim na těch 10.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?
Jede někdo ve středu večer Pravdabusem? Letos jsem si ho výjimečně zaplatila (v práci končím ve čtyři, takže je to akorát ), a tak bych uvítala společnost.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Zítra je uzávěrka, takže seznam odešlu až se vrátím ze školy... což bude kolem páté... Kdo není napsán, má pecha. Kdo je napsán, uvidíme se na třídaconu.