Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Jakou hru zrovna hrajete?

Jakou hru zrovna hrajete?

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 12.9.2010 15:51:16
Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Už to jede, už to sviští. A než se mi MW2 dostahuje, pustím se do staré dobré ArmA. Chvilku jsem hrál Crysis Warhead, ale nějak mě to nechytlo. Chybí mi tam ta atmosféra skutečného boje, jako je v Call of Duty a vůbec je ovládání toho oblečku strašně nedomakané. I když pravda, pobíhání po lese a zabíjení korejců pěstí byla docela sranda. :D

Příspěvek 12.9.2010 16:09:04
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

rossi: zajímavej net :D :D a

Toto je spoiler!!!:
v CoDku, snad kromě 5 (3 jsem nehrál, není na PC), žádný potoky krve nejsou, akorát jakýsi vysprejovaný fleky na zdi a na bundě :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 12.9.2010 16:22:52
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Šak v MW2 krev je, né. Wantede, cos to vlastně hrál za hru? :-)

Mě se Crysis poměrně dost líbilo, Warhead paradoxně o dost míň, protože ten jejich pokus o filmový příběh byl zoufale ubohý. Naproti tomu ArmA 2 mi přišla ultradementní, ale to nejspíše bylo tím, že jsem ji *cough* neměl v úplně legální verzi *cough*.
Naposledy upravil Ray dne 12.9.2010 16:24:43, celkově upraveno 1
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 12.9.2010 16:23:19
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Té krve je tam fakt hodně, to už je jí víc v Counter Strike :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 12.9.2010 16:49:00
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jak jsem s Armou začal, tak jsem s Armou skončil. Ovládání je šílené. Holt mi asi nesedí simulátory. :D

Příspěvek 12.9.2010 17:19:34
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak právě hraju Mass Effect (1). Hraju to poprvé a mám krapet problém... proč je v menu čudlík "save" když ho nejde zmáčknout? Tohle je pořádná demence... Doteď mi to nevadilo, ale když musím dělat deseti minutovou pasáž kvůli jednoho boje tak wtf?

Příspěvek 12.9.2010 17:22:47
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v boji nejde ukládat
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 12.9.2010 17:32:33
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale kdyby v boji... to nejde vůbec, celoplošně, nikde.

Příspěvek 12.9.2010 18:24:45
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Špatný crack. Já si na podobný kiks nepamatuju a dohrál jsem to třikrát.

Příspěvek 12.9.2010 18:32:19
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

máš nejspíš špatný crack. Normálně nelze ukládat jenom při bojích, všude jinde jo
Obrázek

Příspěvek 12.9.2010 18:41:45
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Zrovna Mass Effect byla poslední hra, za kterou jsem kdy utratil prachy. Určitě toho nelituju, jen jsem se už asi dvakrát zasekl někde uprostřed a musel jsem hru odinstalovat. No a prolézat už asi posté tytéž mise se mi opravdu nechce.

Příspěvek 14.9.2010 14:00:36
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem dohrál Mass Effect 1, který i přes krátký storyline hodně bavil. Plynule jsem přešel na dvojku, ale tohle CoD s rozhovorama opravdu hrát nebudu :rflmao:

Příspěvek 14.9.2010 14:26:45
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Co? Mass Effect 2 je nejlepší hra roku, né-li několika posledních let. Klidně se ale o ten "CoD s rozhovory ochuď", máš-li rád sadomasochismus.

Příspěvek 14.9.2010 14:34:11
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jemu se nelíbí, jak tam ořezali ty rpg prvky z jedničky.
Obrázek

Příspěvek 14.9.2010 16:04:55
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A nejhorší je, ze to samé čeká i Dragon Age 2... jestli z toho udělají další ME2, tak jim asi pošlu dáreček. Vypadá pěkně, úvodní cutscene se zničením Normandy vynikající, ale to co provedli s ovládáním, inventářem (který prakticky neexistuje), levelování je jenom na ozdobu, výběr zbraní nulový, statistiky vzal čert. Vydržel jsem záchranu Archangela a rekrutaci doktora a to jenom kvůli virtuální Yvonne Strahovski, ten přízvuk mě prostě ničí x)

Příspěvek 14.9.2010 16:55:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

raději žádnej inventář, než když to vypadalo jako v jedničce, kde jsi měl na zádech dvě Avie vybavení

Příspěvek 14.9.2010 18:51:52
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi tak. Inventář byl na ozdobu už v prvním ME, RPG prvky stále zachovávají odlišný typ hratelnosti, díky kterému pět lidí může hru hrát pokaždé jinak - a to i díky těm "bezvýznamným" dialogům a rozhodnutím. Nic proti tomu, jestli tě berou staré RPGčka, ale ME2 má ve svém žánru "akční hra s RPG prvky" tolik kladů, že člověk hodnotící ji trochu objektivně prostě nemůže netleskat.

Příspěvek 14.9.2010 19:31:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak práěv mi dorazila speciální edice Halo:Reach. Hra je naprostá bomba, oni ty FPS-ka se daj na tom ovladači hrát docela dobře. Je to o zvyku. Jinak atmosféra správně ponurá ,dokreslená skvělym prostředím a perfektní hudbou. Což je ale v Halo sérii běžnej standart. Zajímavej nápad vrátit se v čase na začátky války s Covenanty a nehrát za Master Chiefa

Příspěvek 14.9.2010 19:38:52
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

sice jsem PC-čkář, ale občas po té konzoli slintám, když vidím jaké tituly se tam objevují. Halo 3 sem hrál u známého a byla to úžasná záležitost.
Obrázek

Příspěvek 14.9.2010 19:46:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já se konzoli taky dlouho bránil, ale nakonec jsem podlehl :D rozhodně toho nelituju. Na alze mívaj akce, kde stojí xbox s 512Mb pamětí pod 4000,-

jinak těch her tam je daleko víc. Třeba Gears of War je taky parádní věc.

Příspěvek 14.9.2010 21:46:02
Twombly Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Již podruhé dohráno nové DLC do Mass Effectu 2 - Lair of the Shadow Broker

Asi zatím nejlepší DLC co vůbec do ME2 vyšlo, už jenom kvůli Liaře T'soni 8)

St0rm: Ad výběr kvérů - stáhni si DLC packy s kvérama a budeš jich mít tolik, že ani nebudeš vědět co s nima... Většinu hry jsem prošel buď s vyšším modelem základní zbraně nebo při opakovanym hraní s DLC zbraněma.

Miliardu kvérů z ME jsem postrádal jenom ze začátku, ono kdo má furt ten debilní inventář redukovat, když tam má miliardu věcí, co mu nejsou k ničemu...
Obrázek

Příspěvek 14.9.2010 21:59:16
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak ME2 je očividně hra "pro vás." Jednička byla krásné akční RPG, od dvojky jsem čekal to samé. K rpg jaksi inventáře, statistiky, skilly a užitečné levely jaksik patří. Bohužel změna mezi jedničkou a dvojkou je, jako by udělali pokračování Total war jako fps střílečku, úplně jiná hra.
Neříkám, že nemůže být dobrá, ale chtěl jsem si zahrát RPG sérii, kterou neznám, což ME není, škoda.

Příspěvek 15.9.2010 09:55:18
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak si místo ní zahraješ TPS sérii, v čem je problém, máš na jiné žánry blok? Mimoto ten rozdíl opravdu není tak markantní jako kdyby z Total Waru udělali střílečku, už ME1 byl kritizován, že není moc RPG.

Příspěvek 16.9.2010 14:12:54
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Když jsem se včera probudil a přešel mě "záchvat" týkající se změny (nemůže za to ani tak ME, jako celkově trend zjednodušování her, co mě tak vytočilo) tak jsem se rozhodl hrát dál a odhalil jsem, proč mi to přišlo jako CoD... Protože první dvě mise tak prostě vypadají, pořád vpřed, rádoby rozhovory a nepřemýšlet, ono se to rozjíždí až dál. Našel jsem celou posádku, udělal všechny osobní mise (jenom Samaru jsem nějak failnul), kromě medbay naupgradoval Normandy na max a šel si to vyříkat s Collectors, kde ironicky umřela Jack (s tím mě nasr*li :D ) Jenom nechápu jednu věc... o co se to tam snažil celou dobu ten Harbinger? Víc zbytečného protivníka jsem nepotkal za celou hru :scratchanym:
EDIT: Já chápu, co to tam prováděl. Jen nechápu, proč se pořád převtěloval za ty ubožáky a žbleptal "výhružky"

Příspěvek 16.9.2010 15:06:58
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

St0rm: Jack umřela kvůli tvojemu nějakemu rozhodnutí :wink: Když jsem to hrál nedávno znova tak mi přežili úplně všichni :smile:
A převtěloval se abys to měl o něco těžší. Přece jenom ho bylo o trochu těžší zabít než ty "ubožáky" a taky mám pocit, že se vždycky převtělil do toho co měl nejmíň životů a znova ho "oživil"
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Hry