Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x01 - Intervention

2x01 - Intervention

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.1.2010 17:21:22
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

EPISODE NUMBER - 201
ORIGINAL U.S. AIR DATE - Fall 2010
WRITTEN BY - Paul Mullie
DIRECTED BY - Andy Mikita

More spinning today in the writers’ room and more headway made on those first ten episodes. We ended up discussing the details of episode 1 (Paul will be doing the honors on this one), talking about the what’s and wherefore’s and, most importantly, answering Brad’s burning question: “How the hell are we going to get out of this one?!

Simon writes: “
Is ”Incursion” a three parter? Seems to make the most sense since 02×02 is ”Aftermath”.
Answer:
Yes, I guess it can be considered a three-parter.

First up was the second season premiere in which the events of Incursion I and II come to an explosive conclusion. Chock full of great character moments, Paul’s first draft is tight and well-written. It took us all of twenty minutes to go through it.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 11.2.2010 14:35:23

Odpovědět s citací

Tak se objevily první castingové dokumenty pro druhou sezónu a vypadá to, že
Toto je spoiler!!!:
Luciánská aliance

bude ve druhé sezóně mít velikou roli. Studio totiž hledá herce pro hostující postavu jménem
Toto je spoiler!!!:
SIMEON, 35-45 nebezpečný voják Luciánské aliance. Než byl rekrutován do řad LA, byl zkušeným kriminálníkem. Je sice silný a zastrašující, ale také víc než vychytralý. Nejhorší je, že nikdy nevíte, co udělá. Také umí držet tajemství, které poté Země a posádka na Destiny shání. Tajemství za které by položil život, nebo hůře, zabíjel pro jeho udržení. Je protivníkem po několik epizod, dokud konečně nedojde k finálnímu konfliktu mezi ním a postavou Roberta Carlylea, Dr. Rushem tváří v tvář. Tato role je na zhruba 6-7 epizod.

zdrojem je
http://www.spoilertv.com/2010/02/stargate-universe-season-2-new.html

Zatím spoiler dávám sem, protože očekávám že se daná postava objeví již v první epizodě, vzledem ke skupině do níž patří, ale nakonec se může objevit až třeba v pozdějších dílech.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 11.2.2010 16:25:00
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

zajímavý....už se těším...už se nemůžu dočkat druhé půlky 1. sézony a následujících prvních epizoda druhé řady...

Příspěvek 11.2.2010 21:46:45

Odpovědět s citací

Ale hlavně to vypadá, že S2 bude mít krom storyarcu "Survival" a "We need to get these people home" i storyarc s
Toto je spoiler!!!:
Luciány na palubě, kteří zůstanou po tom útoku v Incursion a jejich začlenění mezi posádku...

Na to se fakt těším...ještě by to chtělo Rhonu Mitru do main castu a bude to :D
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 11.2.2010 22:29:40
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Neříkal jsem to? :D

Příspěvek 12.2.2010 07:26:20
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

vyzerato tak ze po
Toto je spoiler!!!:
6-7epizode to tajomstvo z neho vypacia..sa tesim na scenky medzi nim a Greerom.
Obrázek

Příspěvek 13.2.2010 10:17:20
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rush
Toto je spoiler!!!:
=Rambo??? To jsem zvědav na tu konfrontaci... Zároveň by mě zajímalo kolik lidí z LA se na Destiny schovává... a jestli někteří z nich budou klaďáci...

No už aby to začalo.. nemám na co koukat... :(

Příspěvek 13.2.2010 10:25:17
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tenhle problém bych chtěl mít :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 14.2.2010 18:28:56

Odpovědět s citací

Další catingové dokumenty, tentokrát pro postavu jménem Ginn:
Toto je spoiler!!!:
[GINN] Mid 20s- early 30s. She's a Lucian Alliance technician/ science officer.. Girl next door good looks. Smart. She is originally behind the mission the Lucian Alliance are on but starts to question the decisions her leaders are making. RECURRING. PLEASE SUBMIT ALL ETHNICITIES

a popis scény, která se objevila v castingovém scénáři. Konečně nám objasňuje, proč chce Luciánská Aliance Destiny tak moc.
Toto je spoiler!!!:
The scene is set on the Destiny in an interview room, and Ginn is talking with someone on the Destiny who is called "Darlene" in the sides, but that may just be an attempt to hide the true identity of the character in the scene with Ginn.

Ginn tells Darlene that Destiny is talked about in the legends of the Lucian Alliance as being the key to the laws of the universe (making people as powerful as gods), but until Telford told them that the Destiny was a ship, they didn't know what "Destiny" meant. That's why the Lucian Alliance wants the Destiny so badly.

Ginn also tells Darlene that the Lucian Alliance are warlords who took over her home planet, and that she was forced to join the Alliance to save her family. She tries to convince Darlene that she and some of the other members of the Lucian Alliance being held in the hold pose no danger to the crew of the Destiny. But she also says that she thinks that Earth doesn't have an exclusive right to what the Ancients left behind.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 14.2.2010 19:00:26
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

začínám se těšit čím dál tím víc...
Toto je spoiler!!!:
prej nemáme právo na to co antici zanechali...mrchy

Příspěvek 15.2.2010 01:32:49
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Sa tesim na tie sklamane ksichty LA ked zistia ze Destiny je lod a vsetko je tam nemastne-neslane a oni su tiez v háji...to skor mali ist po Atlantis...

Podla mna Rush o tej LA legende o Destiny vedel tiez preto tam chcel ist tak velmi, aby ozivil svoju ženu..
Obrázek

Příspěvek 05.6.2010 17:55:30
Paulos Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nic víc se zatím ven nedostalo? Zvláštní... tohle se tvůrcům hodně dlouho nepodařilo :bounce:

Příspěvek 05.6.2010 18:06:02

Odpovědět s citací

No ono vzhledem k tomu že ta epizoda bude mít premiéru někdy kolem 5. října tak se ani nedivím...
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 05.6.2010 19:07:31
Paulos Airman
Airman

Odpovědět s citací

AŽ 5. ŘÍJNA? :palka: Budu doufat, že jim ten díl odněkud unikne dřív... :smile: To jen čistě ze závislosti, rozhodně nechci, aby SGU skončilo ;-)

Příspěvek 07.6.2010 12:56:15
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ja som zvedavy ci nam bude po odvysielani Incursion 2 zobrazeny nejaky trailerik na druhu seriu.
Obrázek

Příspěvek 07.6.2010 12:58:12
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já bych si tipnul, že až tak 14 dní před premiérou. Klasicky se SGU herci objeví na Comic Conu letos, kde bude trailer na 2. sezonu. Stejně jako tomu bylo minulý rok
Obrázek

Příspěvek 14.9.2010 07:39:25
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pardon za double, ale už se sehnal kompletní popis celé epizody

Toto je spoiler!!!:
Control of the Destiny hangs in the balance as the battle continues between the crew andthe Lucian Alliance.

Colonel Young and most of his military personnel are held at gunpoint by the Lucian Alliance. Dannic intends to kill them but is convinced by Varro, a fellow Lucian, to exile them instead. Dannic agrees and the group is forced to travel through the Stargate to a rocky, uninviting planet. Shortly after arrival, they are joined by Varro and his men who have been deemed as traitors and also banished. When a deadly electrical storm begins to brew, all must work together to find safe shelter and survive.

Dr. Rush, Brody, Chloe and Eli have sealed themselves off in the hydroponics lab and have managed to obtain some control of the ships power. Dr. Rush conceives a risky plan to force Varro and the Alliance to surrender by draining the power from most of the ships shields. He informs Varro that when the next energy blast from the binary pulsar hits, everyone other than those in the lab will be killed by the radiation. An enraged Dannic refuses to back down, no matter what the cost.

While an injured Lt. Johansen lies in the infirmary, her subconscious visits a familiar place where she receives some startling news.
Obrázek

Příspěvek 24.9.2010 20:49:05
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Příspěvek 24.9.2010 21:08:09
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak už aspoň víme co se s těma 2 stane a kdy Eli řekne svoji trailerovou hlášku :D
Obrázek

Příspěvek 24.9.2010 22:44:14

Odpovědět s citací

Hloupí dotaz. Neříkali náhodou, že se začne vysílat až 5. října? A teď v tom sneak peaku říkali 28. září. Jsem z toho zmatený. Může mě prosím někdo do toho zasvětit?

Příspěvek 25.9.2010 06:56:52
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

první díl poběží tohle úterý, resp. ve středu brzo ráno
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 27.9.2010 05:46:26
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tady trailler k epce s cz : http://www.youtube.com/watch?v=O64t5Bvt ... r_embedded (ne není to sneak peek)
Obrázek

Příspěvek 28.9.2010 21:10:19
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já v tom mám zmatek.Bude to ve 2 hodiny nebo ve 3?Já myslím že ve 3.
Obrázek

Příspěvek 29.9.2010 05:52:01
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

epizoda se mi velmi líbila. Výborné zakončení cliffhangeru z minulé epizody a také tahle vyvolala spoustu otázek. Ke konci jsem už čekal, že Dannicovi začnou svítit oči, protože to jeho chování a to jak se najednou nahrnul do vedení dost goaulda připomínalo. Také jseme čekal klasické SG klišé, kdy míří na Telforda a pak najednou veltí Scott s Greerem a dají Dannicovi "headshot" a bude. Milovníci pif paf, pif paf sice budou nadávat, jak je tam všechny Greer se Scottem nepostříleli, ale vyřešilo se to jinak. Musím si počkat na titulky, jelikož jsem té části mezi TJ a Cainem moc nerozuměl, a líbila se mi ze všech nejvíc. Tady se musí pochválit i Ming-Na, která zahrála hodně dobře. Za to mi konec přišel nějak moc useknutý. Ginn zabije Dannica a najednou přichází Young a spol. bránou a taky tam bylo málo scén z té planety. Čekal bych větší slovní přestřelku mezi Youngem a Varrem. Kdyby vydali na DVD nějaký director cut podobně jako u Air tak by to nebylo na škodu. Jinak jak to tak vypadá, tak SGU zatím vykročila správnou nohou.

Za mě 8,5/10 . Kdyby to nemělo tak useknutý konec, tak bych dal 9/10.
Obrázek

Příspěvek 29.9.2010 10:21:33
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to takový divný s tím Cainem. Jinak to zakončení mi taky moc nesedlo. Dávám 6/10.

Další

Zpět na Pokec o epizodách