Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách Dosavadní děj SGU

Dosavadní děj SGU

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.9.2010 18:46:55
bigless Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zkoukl jsem dnes 11-17epizodu a musím přiznat, že došlo ke znatelnému zlepšení. Emo pohledy, parkinsonuv 1st person pohled i prasečinky zůstaly, ale už nejsou tak intenzivní a hlavně - něco se tam i děje takže neusínám. Dokonce začal být děj krapet přitažený za vlasy jak bylo zvykem u předchozích SG což vítám. Nějaké porodní bolesti tam ještě jsou ale snad se postupem doby ztratí. Jde hlavně o to vyplňování prázdných míst žvatláním o ničem..ale i toho už je méně.

Příspěvek 09.9.2010 18:51:10
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jinými slovy chceš, aby SGU bylo více stupidní, čímž by se z toho stala další SGA/SG-1
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 09.9.2010 18:55:22
bigless Airman
Airman

Odpovědět s citací

Každý považuje za stupiditu něco jiného. Já si chci hlavně odpočinout a ne poslouchat jak se tam někdo někomu půl hodiny přehrabuje ve svědomí a neštastném dětství.. Ale to už se tu řešilo. :)

Příspěvek 09.9.2010 19:11:40
Emma Airman
Airman

Odpovědět s citací

bigless píše:
Každý považuje za stupiditu něco jiného. Já si chci hlavně odpočinout a ne poslouchat jak se tam někdo někomu půl hodiny přehrabuje ve svědomí a neštastném dětství.. Ale to už se tu řešilo. :)

Proč si neodpočineš u jiných seriálů a ztrácíš čas s něčím, co evidentně hodlá pokračovat v rozporu s tím, co od toho chceš?

Příspěvek 09.9.2010 19:18:24
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

bigless píše:

seriál, ve kterym je skoro každej díl o tom, že na začátku se zjeví nějakej problém, kterej je na konci vyřešenej, já osobně považuju za stupidní
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 09.9.2010 21:45:09
bigless Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je furt dokola. Tisíckrát omýlané. Proč na to koukáš když se ti to nelíbí? Protože má tento seriál spojitost (ač uzkou) s předchozími SG seriály a SG je jediný seriál který jsem opravdu sledoval.
Hlavně mě vždy pobaví když mi na SG foru někdo tvrdí, že SG je stupidita. A má v avataru Adrii.. :roll:

Příspěvek 09.9.2010 22:07:34
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hele, a nemyslíš, že by bylo zajímavější zkusit i jiné seriály než SG? Přecijen, kdybych celý život byl v kobce, taky bych asi nechápal, co mají lidé na opalování.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 10.9.2010 00:08:38
bigless Airman
Airman

Odpovědět s citací

Plánuju Firefly. Záleží mi ale na tom co vzniká pod rouškou SG. Vyrůstal jsem na tom. Však jsem druhou polovinu 1.serie pochválil. Snad uznáte, že z některých z prvních 10dílů byly rozčarovaní i zastánci SGU..

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách