Ok jsem naprosto a naprosto zmaten. řekněme že se v tom teoreticky vyznám (což je pravda, jen nechápu systém) tak nevím co mám číst.
Jestli se nepletu je tam nějaká první a druhá část, pak jsou tam nějaké povídky "DarkLordovi povídky" pak nechápu proč totéž zakládáš víckrát (do teď jsem si i myslel že se nacházím v povídkové sekci) nadále nechápu smysl toho všeho.
Pokud máš povídku a chceš se o ní podělit tak je lepší jí vydávat tady, a pokud jí někde máš, tak alespoň úvod a odkaz (při nejhorším) ale ne vrazit odkaz a starejte se... kdybych se nenudil (na což asi vsázíš) tak se ti na nějaké klikání zvysoka víš co... nehledě o tom nepochopeným systému řazení... doporučuji ti to fórum krapet urovnat, je to šílenej, ale fakt šílenej bordel!
...
edit: zapomněl jsem na "Stargate:Andromeda" ke které patří ty dva díly...
Já to teda přečetl a musím říct, že jsem zmatený. Proč ta zbytečná vulgarita? Nelogičnost v ději? Nehledě na absolutní banálnost dialogů. Navíc ty barvy jsou použity opravdu hrozně, hlavně žlutá.
ok 1) uspořádat fórum (pokud na něj hodláš jen odkazovat) 2) špatná sekce? 3) dialogy - na barvy zapomeň - používej uvozovky - piš kdo s kým mluví 4) děj 5) úprava
jo a NEČETL jsem to celý, ale vždy jen nějakou část, je to sice krátký, ale už jen kvůli barvám to nepřečtu...
EDIT: doporučuji přečíst, něco tady na fóru a všímat si detailů..jak je napsaná přímá řeč, jaká je použita úprava děje... ale nekopíruj, uč se!
Nebudu ti lhát. V poslední době se tu objevila spousta začínajících autorů, ale tohle bylo to nejhorší, co jsem měl možnost číst. Máš co zlepšovat, zaber. A hlavně ponaučení pro příště: základy armády netvoří tři slova ("k*rva" a "ano, pane").
Naposledy upravil Vanguard dne 29.8.2010 21:45:28, celkově upraveno 1
upřímě musím souhlasit s Vanguard/em a nejhorší? no tady není nějaké první místo nejhorších povídek..ne vždy se to totiž povede a hlavně těch nepovedených je už více snaž se třeba to půjde
edit: ve všem souhlasím s Vanguard/em taky jsem měl svůj začátek
"Nevíte kde jsme pane." řekl Jackson a přešel pomalu k generálovi Kirkovi "Takto teda kurva nevím poručíku." a tvářil se při těchto slovech dost podivně "Vemte si dva lidi a prozjkoumejte do tady." řekl " Ano" Robertsi, Toddová pojdte se mnou" řekl a otočil se k odchodu "Ano pane" řekli velmi neochotně Jackson si ntoho všiml a řekl jim " Trochu života do toho umírání a přotom se potichu smál." "Co je ti k smíchu?" zeptal se ho naštvaně roberts " Nic vůbec nic" Ovšem smál se jen proto aby ostatní nepoznali že je ve skutečnosti vyděšený k smrti
Džungle stále nekončila a roberts už začínal být poměrně nervozní. " Blbá hvězdná brána" řekl dost naštvaně "uklidni se" řekl Jackson " Komu říkáš uklidni se ty...." nestihl to doříct protože si něčeho všiml "Co to je ?" řekl když uviděl jak se před nimi na malám prostranství před nimi se roprostírala asgárdská mateřská lod
Jaký má smysl zakládat forum kvůli jedné povídce, a odsud na něj odkazovat, místo psaní té povídky přímo tady?
A příště výstižnější název tématu!
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.