tak a teď si po dlouhé době pořádně zakritizuju...i když vzhledem k tomu jak jsi to plánoval by asi větší trest byl, kdybych tento příspěvek vůbec nepsalMyslím, že budu mluvit za ne úplně malou část tvých čtenářů když prohlásím
St0rme jsi mrvej!Ale vezměme to hezky od Počátku. Phoenix(to je asi poprvé co to píšu s tímto pravopisem) byl skoro od začátku(to "skoro" označuje dobu, než jsem si tě vychoval

) velmi kvalitní povídka. Za to ti náleží jednoznačné uznání.
Další uznání ti (a jakopovi taky) náleží za finální "kampaň" - viz. "další díl
y vyvolají bořlivé reakce" - myslím, že konec opravdu nikdo nečekal. Tím spíš, že nejen že mlžíš, ale i lžeš(nebo, což je ještě horší, neumíš počítat). Někdy kolem 35. dílu jsi mi tvrdil, že jsme v polovině.
2 x 35 = ..... 56!A teď k samotnému dílu - konečně práce pro kritika. Díl jsem z důvodu kolabsu mého pc četl na 2 části, tudíž moje názory na jeho kvalitu snad nebudou tolik ovlivněné vztekem.(nebudou ovlivněné proto, že kritiku 1.části jsem si promyslel, zatímco pc nabíhalo)
Díl byl psaný úplně jiným stylem než ostatní. "Co to sakra má být? No, asi potřebuje změnu prostředí(zbývá ještě dost dílů - 2x35=70!) tak tedy dobrá..." říkal jsem si po pasáži s opuštěním dilatačního pole.
Jenže ten mizera stále pokračoval! Ani změna času a prostředí mu nestačila!
Konec byl na mě už příliš. Je příliš rychlý(a myslím, že to není jen názor naštvaného čtenáře, ale objektivní názor - o to se u kritiky snažím vždy, naštvané věty dávám do jiné části příspěvku). Vůbec nezapadá do povídky. Ano, vyzkoušel sis během ní několik druhů psaní, ale tenhle je úplně jiný. Je to opravdu příliš rychlé a zmatečné. Ty dovysvětlivky co jsi tu psal by měly být součástí textu - a opravdu ve větách, ne že je tam teď dáš jen jako výčet. Navíc i o těch dovysvětlivkách byse dalo diskutovat, řekl bych, že mají mezery(ale vypisovat je nebudu, neboť by mi nejspíš nakonec došly argumenty).
Skoro to na mě působí, že přímo před tímto dílem tě napadla ta druhá povídka a tak jsi samou nedočkavostí Phoenixe "zabil" co nejrychleji.
Takže vzdejme hold Phoenixovi, který, kromě posledního dílu, byl vemi kvalitní záležitostí.