| Toto je spoiler!!!: |
Zloději, vrať mi mojí křišťálovou kouli. |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
Zloději, vrať mi mojí křišťálovou kouli. |
| jménem všech autorů tě vyzývám: ZNIČ JÍ!!! |
| Dragon: Heleďte, já jsem se k ukradení věšteckého artefaktu nepřiznal a i když netvrdím, že jí nemám, vyprošuji si, aby o mně někdo říkal, že jsem mu něco vzal. Lidi by si mě pak přestali zvát do domů a já bych tak ztratil notnou část svého výdělku. Navíc zničit něco tak důležitého bych si nikdy nedovolil...to jí radši přestanu používat....ups. |
| arian: tak nádherné přiznání ještě nikdo nikdy nenapsal |
no tak ja to poviem aj ked velmi nerad :d - len tak dalej :d a sakra ja sa musim vlastne opakovat :d 
| Hale tvoje povídka stojí za hovno,je to furt dokola, lidé prohravají vyvinou novou technologii, natřou nikomu prdel a je veselo, a pak se zase nikdo oběví zase silnější zase udělaj upgrade a zase mu naklepou řid, sem tam se něco zvrtne planeta K.O neva jdem do alternativního vesmíru a jede se na novo. Mimochodem tvůj styl písma je hroznej nedá se to číst, ty modely co si dělal... co to ma být ? Obkreslil si krabičku od sirek ? Hale a ta zápletka s adrio.. nemyslíš že se brutálně opakuješ? Jo a malem bych zapoměl Jack... ty vole superman hadr co ? Jako fakt zahod tušku rýsovací techniku a jdi radši dělat něco pořádnýho. |