Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Help me

Help me

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 18.8.2010 16:29:06
Sokar01 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zdravím .......chtel bych se zeptat kde se da koupit star trek online sběratelská edice. Na Xzone není skladem :( a další věc co mě zajímá .....kamarad si koupil star trek online silver edition (coz podle me totalne pohnojil :lol: ) a nefunguje mu ucet.....rikal co si o tom ze si musi koupit kartu aby mohl hrat ale normalne to funguje ze mas 30 dní zdarma. Tak jak to je co je na tom pravdy. Děkuju za rady :wink:

Příspěvek 18.8.2010 16:33:01
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

S tím kde koupit ti neporadím, ale ano, je pravda že na aktivaci těch 30 "free" dní co koupíš s hrou musíš aktivovat alespoň další měsíc, co už si samozřejmě musíš zaplatit.. :wink:

Btw, možná by se to víc hodilo do topicu o STO..
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 18.8.2010 16:37:21
Nepster Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No zkus
http://www.mmoboost.cz
a jak to myslíš tech 30free ? o žádný podmínce tam nepíšou píšou že normálňe je to Include 30d free play
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 16:41:05
Sokar01 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo tak to jsem nechtel slyšet :wall: ale procital jsem forum a jde to pry odrbat .....jen sem nepochopil jak :lol:

Příspěvek 18.8.2010 16:41:46
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

co chceš drbat ? :D

EDIT : http://www.startrekonline.com/buy

EDIT2 :

Já : Dobrý den koukal jsem na stránku výrobce této hry a píšou tam že v základním balíčku je i 30 Free Play je to tak i u vás ? Děkuji

Odpověď od MMO

Dobrý den,
samozřejmě, jinak ani tomu nejde 30D je nedělitelnou součástí každé hry.

P.S Ingame se jmenuju Jeroksy,Jadzia
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 16:47:46
Sokar01 Airman
Airman

Odpovědět s citací

nepster tak jsem se dival na ten tvuj odkaz a nechce se me verit ze star trek online sběratelskou edici tam koupim misto za 1599 jen za 499 :shock:

Příspěvek 18.8.2010 16:48:55
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no pozor má to ale velký ALE :

Jedná se o produkt OEM tzn bez obalu a nosiče originální scan Aktivačního kódu vám bude zaslán emailem nebo poštou dle zvoleného způsobu objednání a platby při dokončování objednávky.Navíc ke každému OEM produktu dáváme link ke stažení instalace přímo od výrobce.

P.S Ale kdo by to nebral nedostaneš BOX no A je u toho rozdíl 100,-
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 16:55:13
Sokar01 Airman
Airman

Odpovědět s citací

aha no tak to všechno vysvětluje :) ja sem přece jen materialista a ikdyz je to pekna cena radeji dam plnou castku ......nevis kde jinde sehnat sberatelskou edici ?

Příspěvek 18.8.2010 16:58:45
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zkus

http://www.atari.com/games/startrek_online_collectors_ed/dvd_rom

Ale fakt mě zajímá co je s tím free playem.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 17:19:40
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Free 30dní tam samozřejmě je, to co tady řešíš je, že tvůj kamarád si neumí aktivovat ten účet. Musíš tam totiž zadat číslo platební karty, kterou budeš v budoucnu platit. Peníze ti pak pak samozřejmě strhne až ti vyprší těch 30dní. Kdo platí kuponama tak to tam jde nastavit taky, ale je to právě složitější. Na začátku to šlo udělat tak, že jako metodu platby si tam zadal pay-pal odkliknul a až tě to přesměrovalo na stránky pay-palu tak už si to stornoval. Pak už ti běželo těch 30dní. Jestli to tak jde udělat i dnesko to nevím.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 18.8.2010 17:21:36
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

aha já sem si to koupil a právě chci to platit kupónama :) tak doufám že to bude už vymakanejší
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 17:27:40
Sokar01 Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak jsem zkusil http://www.atari.com/games/startrek_onl ... ed/dvd_rom
a nic pry do nasi zeme nedodavaji
ohledne
http://www.mmoboost.cz
bych se chtel zeptat: ty sam mas stama tu hru koupenou ? nejsou stim nejaky problemy ? nezda se me to moc verohodny ....
to pomeranc: presne to sem mel na mysli. on uz si ten kupon dokonce poridil aby mohl vubec hrat :lol:

Příspěvek 18.8.2010 17:30:22
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No ST:Očko sem přes boost ješte nekupoval (jako koupil ale ješte nedošel) ale koupil sem si přes to 60dení kartu na WoWko (ale už ho nehraju ) :D

Jo a zaplatil sem to a došlo no klidně se podívej je tam asi 60 spokojenej na 1 nespojenýho a ten si stežuje že mu místo Obalu s DVD přišel je cár papírů (Ten cár bude asi ten code :D)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 17:41:53
Sokar01 Airman
Airman

Odpovědět s citací

taky sem hral wowko ale nejak me to uz po 8 postavach omrzelo ne ze bych to teda hral kazdy den spis sem to bral jako oddechovku :) cetl jsem si par recenti ohledne star treku online (nemel jsem tu moznost si zahrat beta verzi) a byly dost kriticke coz me moc nepresvedcilo o tom ze bych do te hry vrazil tolik penez a vazne uvazuju o koupi pres mmoboost.cz ........ale nechci si koupit zajice v pytli a proto bych ti byl vdecny az ti to dojde a odzkousis to jestli bys me nenapsal jak si spokojen jestli nejsou nejaky komplikace s hrou. A diky za tvoje rady i vsem ostatním :bye:

Příspěvek 18.8.2010 17:47:48
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no hraju to už skoro 2 dny :D :D :D(Trial) a ohledne hry no co říct je to SUPR áááááá TOTÁLne jsem se do toho zbláznil !!!! surp mixuješ si vlastní loď vemeš třeba Trup z Centaura a hodíš tam Shakneco nwm jak se to píše ale je to fak cool gamesa skus
http://www.startrekonline.com/architect/#/build_ship
je to taková náhražka toho co je ve hře tam toho je víc ale jak říkám ješte nepřišel ten Code z mmoboostu takže nemám fuulku.

P.S. Np

P.S. Máš taky trial ?
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.8.2010 19:02:33
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takovýho nadšení.. :rflmao:

Přes mmoboost jsem před pár dny kupoval předplacenou kartu na STO a bez problému. Akorát ti teda přijde jen scan toho kódu, ale co s krabicema k předplacený kartě, že.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 18.8.2010 19:06:58
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mikey ty jí hraješ ?
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 19.8.2010 16:22:10
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Příspěvek 19.8.2010 16:57:31
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo :D musíš tam zvolit metodu placení .... jinak se ten triál neaktivuje hned !!!! takže pokud chce hrát někdo bez kreditní karty !!!! Musí si koupit k tomu ještě 60d Kupón !!!!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 20.8.2010 07:52:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nebo to obejít, viz citace z xzone:
ke hre je sice 30dni zdarma ale to plati az po vlozeni time card kodu (ktere jeste nejsou) nebo predvyplneni mesicni a vice platby (platba probehne az za onech 30dni) jeste je dalsi moznost pokud nemate anni platebni kartu a time card a to ze date na strankach cryptic/startrek platbu pres paypal, stranka vas presmeruje na paypal kde date uplne dole "cancel and return" a hotovo.....

Příspěvek 20.8.2010 10:59:50
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a to už nejde .. :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Hry