Ray: 500 Days of Summer jsem viděla a zpočátku mě to nadchlo. Ale ač mám Zooey Deschanel ráda, tak ta její role byla taková hodně nevděčná. Často to je tak, že jeden nebo druhý nevědí, co chtějí nebo prostě to není "ten/ta pravý/á", ale nějak jsem si k ní nedovedla najít cestu. Jinak ale je to moc povedený film
Já jsem se po dlouhé době koukla na
E.T. mimozemšťana. Už jsem zapomněla, jaký dojem to na mě udělalo dřív (bylo mi tuším 15, když jsem to viděla poprvé a naposledy) a teď se mě to dotklo snad ještě víc. Fascinuje mě, jak dokázal Spielberg vytvořit film s dětmi, o dětech, ale takový, který je přístupný dospělému (nebo právě dospělému, který v sobě má stále ty dětské sny). Vlastně se až někdy do 3/4 filmu neobjeví jediný dospělý, kromě matky, která je ale přirozenou součástí dětského světa. Dospělé vidíme jen ve stínech, nikdy v obličeji, jsou z tohohle světa úplně vyloučeni. Sám E.T. je děsně roztomilý, a i když je tahle verze "přátelského mimozemšťana" spíš utopií (spíš by nám milí zelení mužíčkové nakopali zadky

), tak je to pořád krásný příběh. A skvělý soundtrack, ten dělá hrozně, hrozně moc.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.