Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 14.1.2010 22:27:56
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Malý dotaz a trošku odbočím... V případě že se práce na filmech znovu rozjedou (kéž by to bylo co nejdřív), který bude mít přednost??? SG1 n e b o SGA :?:

Příspěvek 15.1.2010 22:35:25
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

SGA

Neni Sun Tzu někde v pr... mezi galaxiema?že by stihli tam zaletět a opravit jí?a Apollu mělo v EatG minimálně měsíc taky trčet než se dostanou k bráně
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 15.1.2010 22:55:15
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Gravidus: Sázím, že blíž natáčení je SG-1 film. Když pomineme, že předchozí dva filmy měly (v prodejích) úspěch takže tvůrci nevstupují do neznámých vod, film byl v podstatě od MGM dostal zelenou a čeká se jen kvůli finanční krizi. Jistá je už navíc účast Richarda Deana Andersona, Michaela Shankse i Amandy Tapping. Narozdíl od toho SGA film existuje jen ve formě scénáře, ještě nedostal zelenou od MGM a nikdo z herců nebyl osloven...
mikiquicna: Tak má to bejt mezi Continuem a Air, part I., což klidně může znamenat, že ještě Hammond nebude dostavěnej...Kártrová má v EatG taky nášivku SG-1 ještě. Však my si ještě Hammonda v SGU jistě užijeme. Osobně si myslím, že ve filmu zmíní Hammondovu smrt a Phoenixe na jeho počest přejmenují (zajímalo by mě, jestli Phoenix bude další loď)...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 30.3.2010 18:30:34
bobas52 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Četl ste někdo příběh antiků? knížka dá se stáhnout na uložto a je to na mobil....a tam v poslední kapitole přiletí sg-1 s upravenýmu jmény(podle mého to je bay neukazovali na sg-1 newím jestli autosrká ptáva ale spíš se mě zdá že je to officiální tak aby nás zmátly).... a tam přiletí lod orpheus s kapitánem Pulsnerem a přiletí na planetu proclarus teonas-místo kde přistáli antikové.....No a vlastně omylem cestovali časem a to kvůli nějakýmu antikovi kterej jim dal nějakej pohon a oni ses timj posunuli zhruba o 1000 000 let zpátky.... no a přiletí tam koromokové(tehdejší nepřátelé antiku!) a zničí antickou lod a posádka antiku se octině na pozemské lodi a tíám končí knížka........A já si myslim že o tomhle by mohl být 3. stargate film... nebylo to snad v žádnym dílu teda aspon si nevzpomínám.
Zajmal by mě váš názor

Příspěvek 30.3.2010 19:32:16
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

film se má soustředit na O'neilla a né na nějaké antiky cestující časem. To, že to bude o staré partě svědčí nepřítomnost Claudie Black a nejspíše i Bena Browdera
Obrázek

Příspěvek 23.4.2010 23:34:01
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nějaké novinky?
ObrázekObrázek

Příspěvek 14.5.2010 16:26:50
novoto Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

k tématu filmu napovídá první díl sgu
válka s luciánskou aliancí
Obrázek

Asgardská nejvyší rada označila zničení Země za politováníhodné.
O'Neill: A potom jsem se tam trochu rozčílil.
Hammond:Co to přesně znamená?
Daniel: Jack udělal poznámku o Freiově matce

Příspěvek 14.5.2010 16:52:04
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

bobas52: to co popisuješ je jedna z mnoha Stargate povídek, které se seriálem nemají nic společného :lol:

Příspěvek 14.5.2010 18:41:08
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

novoto to by byla rychlá bitva, odyssea by ani nemusela zapnout štíty
ObrázekObrázek

Příspěvek 14.8.2010 19:22:39
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau, objevilo se už nějaké nové info o SG1 a SGA filmech?
Myslíte si, že vůbec někdy budou?
Předem díky za odpovědi! :)

Příspěvek 14.8.2010 19:28:47
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Studio je pořád v krachu, takže po SG filmech ani vidu ani slechu...hlavně že plánují nový sci-fi, ale z toho nejspíš taky sejde...pokud MGM někdo nekoupí, tak myslím, že stále budeme jen čekat... :cry:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 14.8.2010 19:37:24
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je mi líto :(
Doufám, že to časem bude. Byla by velká škoda, kdyby to takto skončilo... :cry:
Snad apoň jeden film vydají a spojí děje nějak do jednoho, potřebujeme uzavřít Atlantis a taky SG1 by mělo mít nějaký velkolepý konec.
Kdyby bylo nějaké info, tak nezapomeňte to sem psát!! :)

Příspěvek 14.8.2010 20:06:04
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlas...

Jinak - Universe se mi líbí. Ale pokud by mi někdo dal na výběr jestli chci 3 Stargate filmy (maj být tři ne? Jeden Atlantis, a dva SG-1?) nebo dvě série Universe....odpoveď by byla 3 Stargate filmy :cry:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 14.8.2010 20:14:41
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já z toho, co jsem pochopil z tohoto fóra byly 2 filmy Archa pravdy a Návrat (na ten úvodní se buď zapomnělo nebo vlastně tam není SG1)
Takže čekám 1 Atlantis a 1 SG1. Ale nejsem si jistý, takže by to chtělo většího odborníka. :)
Universe se taky mi líbí, dívám se na ni celkem pomalu a projíždím ještě nejaké díly co jsem neviděl z SG1 a SGA jsem viděl úplně celé a bojím se, že až to všechno dodívám, co budu dělat? :cry:

Příspěvek 14.8.2010 20:46:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tuhle otázku jsem si taky kladl...a pak na to přišel! - No přece to budeš sledovat znova! :twisted: :yahoo: Já už to viděl všechno tolikrát, jak mááááálo lidí, a vůbec mi to nevadí :yahoo: STARGATE :bravo:

Příspěvek 14.8.2010 20:58:24
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

nj, je pravda, že některé díly jsem víc jak 5 let neviděl :) ,
ale trápí mě ty filmy, snad tento topic trochu ožije a ožije natáčení filmu. Nebo kdybysme aspoň začali vymýšlet zápletky jak na začátku tohoto topicu a trochu se poavili :D

Příspěvek 19.8.2010 11:07:31
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Radši běž znova koukat na první díly. :D Podle mě bude trvat ještě dlouho, než se něco začne dít... jestli vůbec.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.8.2010 11:59:55
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

nj, kdyby aspoń v tomto tématu bylo víc aktivity, aspoň bych se nenudil při čekání, seriály sleduju, ale nejde se na to dívat celý den :D .

Příspěvek 16.10.2010 23:18:03
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to zase trošku oživím, nějaké novinky okolo filmů? MGM jde teďka pod ochranu před věřiteli, nějak se nechtějí nechat koupit co ?

Příspěvek 16.10.2010 23:27:05
ViktorKovarik Airman
Airman

Odpovědět s citací

je jedna novinka stará necelý týden, že se MGM chystá na řízený bankrot (nějak bez toho aby věřitelé zůstali bez peněz se MGM převedla - nevim přesně) a měla by byt do konce roku pod Spyglass Entertainment (natočili např nový Startrek) a pro zatím to zůstává stejné, nemělo by se to dotknout SGU a je možné že, když to bude mít někdo kdo má peníze, tak budou i filmy :)

edit: http://sg-portal.eu/?mn_post=276

Předchozí

Zpět na Spoilery