Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

Dáme si 26.8. (dneska) další díl? Hlasování do 19:00 :D

ano
31
89%
ne
4
11%

Celkem hlasů : 35

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Mě se tak strašně líbí, že hádate, co bude dál, a jste tak daleko od pravdy :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A Jakop má 700. příspěvek v tématu! Vyhrává tedy jeden spoiler!!!!
Toto je spoiler!!!:
To víte, že jo! :rflmao:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

a nebo furlingové..:) díl opět kvalita..:)

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: Spoiler a k čemu?? Já vím o tvé povídce snad nejvíc, tedy kromě tebe :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

overlord15 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ten spoiler mozes račej hodit sem, aby si ho mohli vsetci precitat... takze šup šup... spoiler alebo další diel!!!! :rflmao: :rflmao:

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak tohle bylo takové....mno... krátké. :(

Krucinál, já chci taky své zlé(nebo v mém případě spíše hodné) dvojče, které vidím jenom já. Schválně, jak dlouho bych to se sebou vydržel :)

Dneska jsem se k tomu dostal bohužel později a těžce to nesu. :cry: Každopádně, už od mala my vtloukají do hlavy, že lhát se nemá(a proto lžu jako když tiskne) a myslím, že na to Adria doplatí.

Jo a málem bych zapomněl. Mám rád miminka. Když jsi to první zabil, tak doufám, že tím druhým nám to vynahradíš...
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jestli jsem to první zabil, by se dalo polemizovat. Spíše jsem mu nedovolil, aby žilo. A když mě Arian tak dojal, tak vám teda ten spoiler dám...
Toto je spoiler!!!:
Ano, vynahradím vám to

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

to dítě bude slavné. Bude pořádat největší intergalagtický fesťák na světě, a budou tam všechny druhy drog který znáté, i ty od povznesených !!!
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pane jo, zase děcko. Doufám, že ho brzy zabiješ, protože já tyhle děti co jsou spásou pro celý vesmír nemám rád :D
Obrázek

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

DAVE! : mno fuj, stiď se......i když taky doufám v to, že to nebude úžasně spásný dítě :? Spíše myslím, že to bude takovej malej napůl ďáblík. :D
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

arian: To Baby moc křivdíš, bude to hotový andílek.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ups

Děj se odehrává v čase, kdy je Alianční flotila v galaxii Ori.
Laboratoří, už na první pohled patřící goa’uldům, projela vlna energie vycházející z malého zařízení a zhmotnila dva muže. Jeden z nich druhému zkresleným hlasem rozkázal.
„Dones zdroj energie a datové krystaly!“
„Ano můj pane.“ Odpověděl druhý a s úklonou vyrazil z místnosti. Na obrazovce připevněné ke zdi se objevil zjizvený popelavý obličej s kápí. Ba’al, který čekal na návrat svého sluhy, si prohlédnul volajícího a spustil.
„Sokare, jaký je u vás vývoj?“
„Přes pět set supervojáků již bylo nakaženo a s každou hodinou přibývají další.“
„Výborně. Prototyp vypadá, že funguje jak má. Jen si nejsem jist dosahem... pro jistotu počkáme až dorazí na oběžnou dráhu. A potom... Galaxie bude naše!“
Sokar na obrazovce přikývnul a spojení se ukončilo. Ba’al přecházel po místnosti a v jeho hlavě se již osnovaly plány pro budoucnost, plány o milionech otroků a nadvládě nad galaxií. Po chvíli se vrátil jeho lidský sluha s jakousi přenosnou verzí goa’uldského generátoru a několika krystaly. Ba’al stiskl jeden z ovládacích prvků na zařízení, to opět vyslalo vlnu energie skrz místnost a oba je přeneslo do jiné dimenze.
Na stole před nimi ležela válcovitá konstrukce, ze které trčely dráty, různé krystaly a hadičky. Poskok zasunul dva datové krystaly do počítače hned vedle, načež se na obrazovce objevily improvizované plány. Ba’al zasunul ruku hluboko do změti kabelů a nahmatal dva konektory, které hrubou silou vytrhnul a vytáhnul ven. Sluha přistoupil blíže s generátorem a Ba’al na jeho výstupy připevnil rozvětvené drátky. Zařízení lehce zahučelo a krystal na vrcholku se rozzářil, vše bylo připraveno k použití. Ba’al ještě provedl několik kontrolních měření a když vše vypadalo jak má, chytil sluhovu hlavu a zlomil mu vaz. Překročil jeho bezvládné tělo na podlaze, dotknul se jednou rukou zbraně a druhou stiskl tlačítko na Merlinově zařízení pro přesun mezi dimenzemi.
Když se zhmotnil v laboratoři i se zbraní, čekalo na něj nemilé překvapení. Dveře se otevřely a v nich stáli čtyři supervojáci, za nimi dvacet jaffů a v jejich čele Anubis. Ba’al ani na vteřinu neztratil svou neprostupnou masku a uctivě pokleknul.
„Můj pane... čemu vděčím za vaši návštěvu v mé skromné pevnosti?“
Anubisova černá maska se zvlnila.
„To si opravdu myslíš, že nevím, co tady děláš, ty podřadný červe?!“
„Můj pane, vy si snad myslíte, že bych toto zařízení použil proti vám?!“ zvolal Ba’al ublíženě.
„Ty mě musíš mít opravdu za hlupáka špíno!“
Ba’al přestal hrát divadélko, postavil se a jeho oči žhnuly.
„Končíš! Tady a teď!“ pronesl s nepotlačitelným odporem v hlase a přejel rukou přes ovládací krystal zařízení, na kterém se spustil rychlý odpočet.
Anubis pokynul rukou a jeho supervojáci začali střílet. Střely však k Ba’alovi nedorazily, byly zastaveny štítem, který jasně zářil pod zásahy, necelý metr od nich. Jeho oči znovu zažhnuly a rozkázal supervojákům otočit palbu na jaffy. Ti ho, k Anubisově velkému překvapení, uposlechli a pobili jaffskou eskortu v čele s prvním mužem. Zároveň se spuštěním odpočtu přes strop do místnosti vniknulo několik desítek zářících koulí, které se na podlaze proměnily do lidské podoby.
Zařízení však bylo chráněno a povznesení nad ním neměli žádnou moc, i přesto rozpoutali v místnosti peklo. Snažili se jej zničit proudy čisté energie, ohněm, blesky a v posledních vteřinách i vlastním ‘tělem.‘ Nic však nepomáhalo a zbraň veškerou energii vstřebávalo, na jeho obvodu bliknul poslední dílek odpočtu a horní krystal zazářil.
Ba’al se pohrdavě uchechtnul a koutek jeho rtů se nadzvedl ve škodolibém úsměvu, když se zbraň rozzářila a hned na to všechny povznesené bytosti zmizely jako plamínek svíčky ve větru. Na místě, kde stál Anubis zůstal ležet jen jeho plášť a za ním mrtví jaffové. Hned poté zbraň zajiskřila a polovina obvodů se spálila na uhel. Ba’alovi nezbývalo než doufat, že pokus Aliance vyhladit Ori, o kterém ho informovali zvědové, byl úspěšný... jinak pořádně zavařil celé galaxii.
Vyšel z místnosti, přičemž neopomněl šlápnout na zbytky Anubise, a se čtyřmi supervojáky se kruhy přenesl na palubu Anubisovy mateřské lodi. Supervojáci vystříleli osazenstvo můstku a on usednul na velký trůn vyvedený v černém mramoru s bílými žilkami. Otevřel komunikační kanál a místo obrovského okna se objevila zjizvená Sokarova tvář.
„Povedlo se? Je mrtev?“
„Zbraň fungovala, jak měla... on i Antici jsou minulostí.“
„Výborně. A teď si můžeme rozdělit galaxii. Naší společné síle se ostatní vládci nemohou rovnat!“
Ba’al se poškrábal na nose.
„Spíše jsi myslel MOU moc, ne?“ Ze Sokarovy strany rozhovoru se ozvalo několik výstřelů z tyčové zbraně, jeho obličej se zkroutil v bolestné agonii a bezvládně padnul k podlaze. Do záběru vstoupil jaffa, kterého Ba’al oslovil.
„Výborně Ronacu. Pozice mého prvního muže je tvá! Spoj mě s ostatními loděmi a základnami Sokara.“ Rozkázal a zároveň přenastavil pár panelů, aby ho slyšela i bývalá Anubisova flotila. Na všech lodích, na všech planetách a na všech základnách patřících ještě před okamžikem jednomu ze dvou mrtvých goa‘uldů, se objevil Ba’alův obličej.
„Anubis a Sokar jsou mrtvi, zemřeli mou rukou. Poklekněte před svým novým bohem a vládcem!“

Aliančni flotila, po návratu k Zemi, Babylon
McKay si zrovna prohlížel plány Asgardského satelitu a snažil se je zapojit do svých plánů Anticko-Asgardského hybridu. když do laboratoře vešla Adria.
„Jack říkal, že možná budete potřebovat pomoc, doktore.“
„Nezlobte se slečno, ale co vy můžete vědět o téhle technologii co já ne?“ neodpustil si jízlivou poznámku Rod. Adria přišla až k němu a přes jeho rameno nakoukla na několik obrazovek.
„No zaprvé tady tohle vedení máte naopak, potom tady tyhle zásobníky plazmy přijdou sem, hned za ně tenhle kapacitátor a tahle hlaveň je moc malá pro takový příkon. Mimochodem můžete mi tykat.“ Při mluvení mu míchala s návrhy za pomoci dotykové obrazovky, Rodney se nezmohl ani na slovo a jen pozoroval, co dělá. Chvíli s McKayem řešila výpočty, nad kterými se oba zasekli a poté opět začala přesouvat díly na návrhu a přitom vedla konverzaci jenom tak, aby řeč nestála.
„Já Jackovi a Thorovi sice říkala, že obranný satelit u brány bude zbytečný, ale chtějí ho tam... alespoň mám co dělat.“
„Co tím myslíte zbytečný? Měl by dokázat zastavit Ori křižník...“
„To ano... ale pochybuji, že nějaký přiletí. Pamatujete si ten nabarvený křižník nad Celestem?“
McKay přikývnul a Adria pokračovala.
„To byla oddělená frakce Ori. Ti co bojují proti Antikům jsou něco jako oficiální vláda. Pak existují, tedy existovaly ještě tři nezávislé frakce, které mezi sebou navzájem vedly válku. Vzhledem k tomu, že se nám u Celestu povedlo zničit prakticky celou flotilu ‘vlády‘ tak ji následovníci ostatních frakcí porazí a když už neexistují Ori, kteří by změnili rozkazy, bude Mléčná dráha v bezpečí... Tedy až na ty lodě, které tady ještě zůstaly.“
Rodney se uchichtnul.
„To je to takhle jednoduché?... Teď mám ovšem pocit, že bude tahle práce zbytečná.“
„Ale nebude, při nejmenším můžou tyhle satelity bránit planety pod ochranou Aliance.“
Rod přikývnul a prováděl dále výpočty. S Adriou se mu pracovalo dobře, byla příjemná a chytrá a tak jim hodiny při navrhování utíkaly jako voda...

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja jsem vždy řikal že ten chlapík baal ma velký potenciál. Tenhle típek ma prostě smysl pro ironii.

A pak že povznesený do nižší úrovně nezasahují. Jak útočili jako vzteklí když jim šlo o kejhák, ale když něco hrozilo ostatnim to jim bylo o prdele. Dobře si to udělal St0rme timhle sis mě získal, tyhle poveznesený paka sem nikdy neměl rád, je dobře že jsou v tahu :-)

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jak to tak vypadá, příběh se nám stáčí k původní linii Sedm stran a Příběh vesmíru:

Toto je spoiler!!!:
Deniel jako povznesená bytost přečkal původní zbraň z galaxie Ori v MW a pak tu druhou z MW v Ori. Tak se z něj stala ta nejmocnější bytost. (alespoň v MW a Ori, nevim jak to bude dál) No a jelikož nemá zábrany jako ostatní povznesení, může v nižší úrovni řádit jak hurikán :D :D

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Můžu ujistit, že k tomu se nepřiblížíme ani na sto honů :D

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: Ne?? Já myslel, že bude Daniel zasahovat celkem dost :-) Ale asi se tvůj názor na zasáh s tím mým liší :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, jaká škoda, bylo by to zajímavé. :D :D
Jinak, o Příběhu vesmíru ani vidu, ani slechu. :wink:
Plánuješ je vrátit zpět na Terra Atlantus, nebo co :wink: :?:

Toto je spoiler!!!:
Byla by to zajímavá podívaná,vidět jejich výrazy, když se jim kapitán vrátí jako admirál a s ním jeho (žena), reinkarnace jejich úhlavního nepřítele v "hodné" formně s jejich (dítětem) :rflmao: :rflmao: :D .

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ma vobec zmysel stale pisat jednu a tú istú vetu : Výborný diel ? :rflmao:
:bravo: :bravo: :bravo:
ale na druhú stranu mi to pripadalo trochu krátke tak dufam ze dalsi diel bude o nieco skôr :)

Daniel může v nižší úrovni řádit jak hurikán

to by si potom Ba'al ani neprdol a poviedka by asi skoncila o trochu skor :rflmao:

Toto je spoiler!!!:
ale myslim ze zaujimavejsie by bolo keby sa na koniec Adria a Jack povzniesli
:rflmao:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

overlord15:
Toto je spoiler!!!:
Ale neblbni, kdo by chtěl bydlet s tchánem :?: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :D

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

A prečo nie :D Veď keby chcel tak kľudne môže vidieť čo robia :rflmao: :rflmao:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vy tomu teda dáváte dneska :D Už jen chybí Ridix a Puk, aby to rozbili nějakou brutální hláškou :rflmao:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

to nemůžeš udělat nějakej díl kterej bych mohl zkritizovat??? nebo zase napsat špatnej pád Dia?..:D...hezky se jim spolu pracuje...aby z toho nakonec něco nevzniklo...xD

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

by mně zajímalo, jak se baal dostal k plánům na protipovznesenskou(hrozný slovo) zbraň... Nevěřím, že by měl nějakou šanci a já bych se vsadil, že by zase skončil uvnitř toho štítu :D, kde by bez SG-1 chcípnul hladem.

A k merlinovu zařízení. Přesně si napamatuju, kde ho našli. Nebylo to náhodou na Zemi v tom pokladu?

Blahoslaveni budiž Ori

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ano náhodou to našli na zemi :D Ale tady se jedná o Alt. realitu..tak to bylo aspoň vysvětleno mě...pokud se pamatuji... a pokud kecám (opravdu to spojení 'alt. realita' padlo tolikrát že se to nedá pamatovat vše), tak je jisté že to tak vysvětlit jde :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pán disko galaxi je jen jeden, jen jeden jej může ovládnout a ten se o moc nedělíííí. ( proto daniel nikoho nepozvnese :-) )

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky