Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Islamizace Evropy

Islamizace Evropy

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 10.8.2010 17:55:44
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

už začínáš bejt s tím omýláním toho samého otravnej
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 10.8.2010 17:56:46
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To protože jsi mi pořád neřekl, co budeš dělat, když je problém tak velký. Čekám na odpověď.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 10.8.2010 17:57:31
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Zajímavý, jak při květnovejch volbách tady padlo půl stránky, zatímco o něčem tak vzdáleném se tu handrkujete rychlejš než stačím číst.

Každopádně bych prosil omezit ty debily a idioty. Děkuju.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 10.8.2010 17:58:03
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Volit stranu, která slíbí Konečné řešení. NSDAP :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2010 17:58:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ray píše:
To protože jsi mi pořád neřekl, co budeš dělat, když je problém tak velký. Čekám na odpověď.

já se ti nemám co zpovídat

Příspěvek 10.8.2010 17:59:15
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Divný, já myslel, že zpovídání je základem diskuze. K čemu se tu budeme bavit, když se nechceš bavit?

Kdybych věděl, že se blíží povodeň, taky bych přece zajel na kopec a nakoupil bych zásoby. Vy "víte", že se blíží konec světa, tak přece nebudete akorát diskutovat po internetu. Budete něco dělat nebo ne? Nebo se za to stydíte? Je to snad nezákonné?

Příspěvek 10.8.2010 18:00:28
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ray: Nechtěl sem, ale ok. Jedna poznámka: nauč se číst, když chceš být novinář. Kde něco takovýho píšu? Najdi mi kde sem navrhoval genocidu nebo válku. Jedinej, kdo to psal byl God. Naopak sem psal, že sem ochotnej aby tu jako menšina byli, pokud se budou chovat podle našich zákonu.

Připadáš si tu důležitě že? Myslíš si jak problematice nerozumíš a jak tady všechny házíš do kapsy? Mám takovej pocit, že v realu seš pěknej chudák, kterýho nikdo neposlouchá a tak si tu musíš leštit ego na netu. Sedět takhle v hospodě, tak už sem ti rozbil hubu. Nemyslím si že bych byl jedinej.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 10.8.2010 18:00:42
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ray píše:
Divný, já myslel, že zpovídání je základem diskuze. K čemu se tu budeme bavit, když se nechceš bavit?

já se bavim, hlavně tvejma příspěvkama. Diskuze je hlavně výměna názorů.

Příspěvek 10.8.2010 18:01:27
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale ty žádné nevyměnuješ! :wink: Ty jenom píšeš svojí pravdu a o ničem jiném se nechceš bavit
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2010 18:02:31
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

a co děláš ty?

Příspěvek 10.8.2010 18:06:20
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Balial: ano, násilí. Tím dokažeš, že máš pravdu. Já, ostatně, taky nerozebírám tvůj život. Co o tobě vypovídá, že máš potřebu dělat totéž s mým? Nemusím si leštit ego na netu, ostatně tohle je první zajímavá diskuze za mnoho měsíců, ale já za to hold nemůžu, že neumíte argumentovat.
"Říkejte mi xenofobni nesnášenlivec, ale jednou se možná budete divit." Tvoje slova. Co z toho vyplývá? Abysme se nedivili, něco je třeba udělat. Nevyzýváš, pravda, přímo k vyhlazování, ale rozhodně z tvého agresivního přístupu nevyplývá jiné řešení, jak zabránit tomu, aby se z jejich menšiny stala většina (o menšině se tu skutečně nikdo nebaví, viz. úvodní video). Ale pokud genocidu nepodporuješ, omlouvám se, navrhni jiné řešení.
U tebe taky čekám, jak chceš konci světa zabránit vlastním přičiněním...

God: tak jsem rád, že se bavíš, ale pořád nejsi schopný mi odpovědět. Zajímá mě tvůj názor, co budeš tedy dělat. Můj názor je, že já nebudu dělat nic, protože nic hrozného nehrozí. Výměna názorů, teď tvůj. Nebo proč mi to nechceš říct?

Příspěvek 10.8.2010 18:11:06
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

g.o.d: A co podle tebe dělám? Fakt mě to zajímá ať se zasměju. :wink:
Já diskutuju, když tu někdo napíše polopravdu tak mu argumentuju. Ale ty jsi mi zatím inteligentně nijak neargumentoval a když se tě Ray ptá co s muslimama chceš dělat, když jsou podle tebe takový OBROVSKÝ problém, tak mlčíč jak hrob.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2010 18:11:21
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Argumentovat neumíš ty. To tvoje odvádění od tématu a jakýsi, rádoby přirovnání, který jsou ale naprosto totálně mimo, se nedá nazvat argumentací.

Za ty tvoje verbální urážky lidí se kterými diskutuješ (začal si ty, já se přidal, když můžeš ty, proč ne jiní) a jejich zesměšnování si pořádnou facku zasloužíš. Možná by se ti to pak v té palici trochu srovnalo.

Hádejte se jak chcete, mě už to nebaví. Zdar.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 10.8.2010 18:13:25
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

hoši já se vám tu nemusim a nehodlám zpovídat. To je jenom moje věc a vám je po tom kulový. Svoje názory jsem zde napsal dostatečně, bohužel se vy prezentujete jako největší internetoví myslitelé a zbytek je akorát tupé stádo.

Příspěvek 10.8.2010 18:16:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Sakra člověk jde na půl hodinky pryč a tady taková stěna textu...
G.o.d- Skrejm reaguje na to co píšou ostatní, ty (až na pár vyjímek) pořád opakuješ to samé dokola jako zaseknutý gramofon.
Balial: Rozhodně tomu rozumí víc než ty x) A tvá poslední věta krásně ukazuje, jak jsi zasekaný... "Nemám argumenty, tak ti jednu ubalím." Běž se postavit do řady s těma islamistickýma teroristama co nemáš tak rád.
Air Force: Asi tak... Aneb "Práce pro všechny "čisté občany"!"
Geser: Volby jsou nuda :D

Jak už tady bylo řečeno, vytrhnutím z kontextu můžeš udělat i z bible návod na zabíjení nevěřících psů (to už tady bylo)
Ray: Raději je k tomu moc nenabádej, ještě by mohli zvednout zadek a jít něco dělat... Raději ať sedí doma a neškodně ventilují na net.
Naposledy upravil St0rm dne 10.8.2010 18:18:39, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo