To není strašení nukleární válkou, nebo jakoukoliv válkou, jde o to, že zásoby potravin se neustále zmenšují a lidstvo jako celek je rádo, že s prominutím ihned sežere co vypěstuje a to problém je.
Ano, a v minulosti se to jako dělalo jak? Vypěstovala se úroda a schovala se na desítky let dopředu? Ne, zkazila by se

A to nemluvím o poměru zemědělců k populaci. Opravdu, Hurvínek a válka.
Jídlo bude vždy, protože dnes zase můžeme získat větší výnosy díky GM věcem. A ano, jednou se přesuneme do vesmíru.
Zvláštní přitom je, že Kauflandu regály přetékají jídlem... Jestli ono toho jídla nebude dost, ale někteří mají prostě více chutí?
Do určitého momentu půjde vše řešit diplomacií, ale pak až čístá voda bude vzácná, Indie a Čína budou mít 5 G duší, a jejich země jim už nebudou stačit, kam si myslíte, že půjdou? Na Mars to asi nebude, pak už zbývá jen zbytek světa a tedy i my, pardon Spojené Evropské Emiráty, tedy Nové Turecko (bývalé Německo), Nová Persie (bývalé Holandsko), Nový Alžír (bývalá Francie), Nový Vietnam (bývalá ČR) atd., a bude na nich jak proti žluté bouři obstojí.
Výborně, takže problém není islamizace, ale rozpínavá Čína! Založi si o tom topic, tam se můžeme bavit, jaks legrační jsou tvoje vize, ale tady se řeší trochu jiný aspekt budoucnosti.
Co se týče toho blábolu s 1,3 mírou porodnosti... Říká se, že počátek dnešní západní kultury je v Řecku. A v Římě. Obě populace přitom de facto vyhynuly. Tak jakto, že jejich kultura pokračuje? Protože kultura není závislá jenom na dětech; znám bělochy, kteří praktikujou Buddhismus. Znám potomka Němců, který je Čech jako poleno. Kultura není dána genetikou.
Ano, v budoucnu se určitě zapomene na většinu naší kultury, tak jako se zapomnělo na kulturu Asyrské říše, Egypta nebo Indiány. Ale to neznamená, že se tu z ní významná část nezbude. Jak jsem řekl, konzum je na to příliš lákavý.
A jak muslimové ve Francii předělávají zemi? Vůbec jsi nepochopil, co jsem tu napsal o prostestech v Paříži.
Divné, já myslel, že za WTC nese odpovědnost teroristická organizace, ne muslimská církev. V okruhu 1000 kilometrů od Hirošimy bych zboural McDonaldy, aby se nikdy nezapomnělo, kdo za to nese odpovědnost - tedy, kdybych měl v hlavě tvůj mozek.
Zvláštní je, že nejvíce teroristů je právě muslimů, že? Zavzpomínejme na Bali a 202 duší co mírumilovní utěrkáři poslali za svým bohem. A pamatuj, kdo nevěří v Alláha je nevěřící pes a zaslouží jen jedno, podřezat jako jehně.
IRA
ETA
Rudé brigády
Ku-klux-klan
Bolševici
Husiti
Mám pokračovat?
Ten blábol s podřezáváním nevěřících už nemá smysl komentovat. Nejprve si něco přečti o problematice muslimských věřících (ne, nejde o homogenní skupinu) a potom si můžeme povídat.
Ray: tak oni se přisockují, vetřou do cizí země, ta samozřejmě jako pro cizince nemá pro ně volná místa (nebo nechce, radši upřednostňuje svoje) a oni se vzbouří a udělají výtržnosti? Kill them all!!
Odkazuji tě přečíst si něco o Alžírské válce, imigraci obecně a ekonomice volného trhu, pak se vrať. Třeba se ti rozsvítí v makovici.