Jo budou tam super zbraně hehe bude sranda moc se těšim... Konečně po dlouhé době vyjde jedna z nej her... ale doufám že to nezkončí jako Mafia 1 to bylo blbý.... nakonci hlavního hrdinu zabijou... pche...
Ale může to být zábavný, přídeš, lehneš, položíš těžkej kulomet, a už to do nich šiješ, pokud tě teda během tý půlhoďky co to připravuješ nezabijou, ale na léčky je to jako dělaný...
a já těm stránkám asi půl hodiny věřil (tak dlouho o nich vím), každopádně mohl bys mi hodit odkaz na stránky, odkud máš ty to info? Colonel LAZYjohn pokud nejsem slepej a nepotřebuju brejle (může se stát, protože už pár věcí jsem přehlédl), tak odpočet je na tý stránce na kterou jsem odkazoval a to na 12 dní (pokud jsem nepřehlédl ty měsíce )
Aha no dobře, takže jsou tu dva datumy , napadlo mě jestli není možný že by ten druhý byl pro ameriku, ale to je asi jen a jen moje přání , každopádně se to v průběhu tohoto roku dozvíme
Tak se nám to blíží. 2K nejenom zadupalo části hry které měli na starost... Teď zároveň likvidují i distribuci. Prostě Americké gumy co zničí skvělou práci a jméno které vybudovali Illusion Softworks...
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
Kdyby nevynechali tolik základích věcí možná by si ji koupilo více lidí
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel