Furlingové byli v patnácté epizodě druhé řady Pátá rasa (v anglickém originále The Fifth Race) zmíněni jako jeden z členů Aliance čtyř velkých ras, ale mimo to se v seriálu neobjevují. V patnácté epizodě šesté řady Ztracený ráj (v anglickém originále Paradise Lost) dovede Harry Maybourne SG-1 k furlingskému teleportačnímu zařízení, kterým se dostane s Jackem O'Neillem na utopickou kolonii. Tam ale zjistí, že její obyvatelé z důvodu pojídání jakési místní rostliny již dávno vymřeli
ps: a) toto forum je debata nebo dohady? a hádky? já přeci už vůbec nevím jak sem se k tomu dostal, napsal jsem ,že pojídáním nějaké rostliny vymřeli, usoudil jsem ,že furlingové.. je mi to uplně jedno jestli kolonisti, nebo kdokoliv..
přijde mi ,že se tady bazíruje na slovíčkách,. já sem je tam nikde neviděl tak sem si to tak spojil ,že vymřeli oni.
b) téma jsou asgardi, držme se témy. první můj přízpěvek byl zcela jiný,nyní jsme se dostali zase k jiné rase.
c) narážky na wikipedii jsou taky trapné, tak to tam opravte,když to považujete za nedůvěryhodný zdroj !
d) ja si myslím ,že vymřeli furlingové a i v seriálu jsem si to tak vydedukoval.
není třeba se k tomu už vracet a něco dovysvětlovat.
ps2: nejvyspělejší jsou stejnak noxové a tím to hasne

,poněvač

zneviditelnit se a zhmotnit a odhmotnit je opravdu řacha
asgardovi bych odčaroval flintu a čau.