Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

Dáme si 26.8. (dneska) další díl? Hlasování do 19:00 :D

ano
31
89%
ne
4
11%

Celkem hlasů : 35

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Myslim že je úplně jasný co se stane. Storm má tendenci všechno škodolibě zakončovat.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já se snad urazím! :rflmao: Jak všechno škodolibě zakončuji? Kdy, kde? Akorát všichni nežijí šťastně až do smrti no... :sorry:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mno možná žijjou...ale ty je pka zabiješ.. :P no offence..:) jinak když už jste narazili na Adriu nevynoří se její třetí já??? takový kůzlátko a mrcha v jednom??

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

By mě zajímalo kdo lépe šu*á jestli to kuzlátko nebo ta nadržená mrcha :-D

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak to opravdu netuším :D Je to na tvoji představivosti xD

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pro mě je to jasná volba. Do ruda rozpálena chtivá mrcha :-)

Jelikož byl ten poslední díl extrémně krátký mohl by si sem dát další už dnes :-)

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:shock: :rflmao:
3v1? sakra tohle není instantní kafe :rflmao: :rflmao: :rflmao:
add zbytek debaty :rflmao: :rflmao:

jo a St0rm, ne že se urazíš, ty nemáš tendenci vše škodolibě zakončovat, ty máš úplně jinou tendenci, kterou zde nemůžu popsat, protože bych vše vykecal :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Už tu čekáme storme tak doufam že to sem hodíš dřív než půjdeš do baru :-)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

pozdě...už je beztak v baru... :rflmao: a už o sobě neví...xD ikdyž nechcu urážet..:) je to jen moje představivost

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Došel jsem domů a dám vám další dílek :) Já jsem abstinent, takže i když bych v baru byl, přišel bych střízlivý :)

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: :rflmao: :rflmao:
Abstinenti nejsou. Přiznej se, lháři. :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Abstinenti existují, dalo mi to práci, ale existuju :D

Ofenzíva

„Jak to vypadá, tak těžké křižníky jsou prototypy... Velice brzy se začnou objevovat jejich hotoví nástupci.“ Hlásil zrovna vědec Davisovi, který seděl v křesle na Diovi. Ten si protřel oči.
„No výborně, nějaké odhady o jejich síle?“
„Bohužel ne... nemusí to být o moc více než mají teď, ale na to bych nespoléhal.“
Jack přikývnul a ukončil spojení. Chvíli zíral na obrazovku, na které bylo vidět Babylon a jeho mola na, kterých ležely téměř dokončené křižníky Abyss a poté se otočil ke kormidelníkovi.
„Vezměte nás na první souřadnice...“ Pilot přikývnul, vydal signál flotile a Excaliber s šesti křižníky a dvěmi Victory skočil do hyperprostoru. Země zůstala pod ochranou Babylonu, čtyř Victory a několika nových BC-304. Dostatečná síla na zdržení případné invaze, než se vrátí První flotila.
Teď když byla Země v bezpečí, byl čas na zahájení ofenzívy. Aliance zbrojila, loděnice Babylonu jely na maximální výkon čtyřiadvacet hodin denně a v docích, které zůstaly po Anubisovi si postavili čtyři ha’taky, které přestavěli na nákladní lodě a teď dopravovaly materiál pro stavbu. Babylon musel být vybaven Asgardskými generátory, které si teď spokojeně hučely na bočních částech mola a převzaly většinu energetické spotřeby města. ZPM byly odpojeny a uchovány v záloze jako energetická rezerva. Na molech Babylonu se k dokončení blížily čtyři křižníky Abyss, jeden Abyss refit na malou letadlovou loď a v docích se pracovalo na šesti kusech Victory.
Jack vstal ze svého křesla, předal velení Petrovovi a vyrazil do své kajuty. Promnul si levou ruku, kterou měl stále v ortéze a otevřel dveře prázdné místnosti. Adriu neviděl už týden, když se dostal z nemocnice už byla z kajuty na přestěhovaná, zařídila si ubytování na Babylonu. Sice mu chyběla, ale pořád viděl to peklo, které rozpoutala na lodi, pořád v ní viděl to zlo... a nemohl se přenést přes to, že mu osm měsíců o něčem takovém lhala. V uniformě si lehl na postel a zavřel oči.
Flotila se přesouvala hyperprostorem k planetě Tiw, jaffské državě, která nedávno podlehla Ori a jejich síly nestačily na osvobození. Jacka probudil alarm, který se rozezněl třicet vteřin před výstupem z hyperprostoru. Vstanul, vyšel z kajuty a přes první transport se přesunul k můstku.
Flotila opustila hyperprostor a mířila přímo k planetě, nad kterou se již zformovaly lodě Ori a vyrazily Alianci naproti. Osm lehkých a tři těžké křižníky otevřely palbu jako první a jejich jasně žluté paprsky si našly cíle mezi Abyssy. Titan dostal zásah od jednoho z těžkých křižníků a jeho štíty padly o pět procent, což bylo o tři procenta více, než dříve.
Davis stál uprostřed projekce a viděl jak Titanovy štíty opadly. Uchopil křižník, který na Titan střílel a přepsal jeho označení, poté vydal povel pro celou flotilu.
„Všechny velké lodě zaměřit cíl Alfa, Victory poskytnou krytí a Excaliber zahájí vypouštění stíhačů.“
Všech šest Abyssů vypálilo salvu z hlavních zbraní přímo na těžký křižník a jeho štíty se prohnuly pod obrovskou silou paprsků. Victory se vrhly vpřed a začaly se nahánět s lehkými křižníky. Letky stíhačů se srazily ve zmenšujícím se prostoru mezi flotilami a těžké křižníky pokračovaly proti sobě a pálily ze všech hlavní. Zeus vypálil ze své hlavní zbraně na jeden z těžkých křižníků, který stál v cestě k cíli Alfa. Ten o chvíli později vypálil také a paprsky se srazily na hraně Ori štítu. Jejich energie se nakumulovala a následná exploze škubnula celou lodí. Petrov neváhal a než lodi naskočily štíty, tak dostala zásah dvacítkou konvenčních raket s průraznými hlavicemi. Křižník byl explozemi rozbit na stovky kusů a Zeus měl čisté palebné pole na cíl Alfa, který opět dostal zásah z několika hlavních zbraní.
Lodě Victory naháněly dva z lehkých křižníků, jadernými hlavicemi oslepili jejich senzory a natlačily je na kolizní kurz. Jejich štíty se o sebe opřely a po vteřině jeden z nich zkolaboval a loď byla rozdrcena štítem. Druhá loď byla natolik oslabená, že ji Victory zasáhly pár ranami z asgardských věží a zničily ji.
Stíhače přebraly kontrolu nad prostorem, poslední Ori stíhačky byly ničeny na ústupu a Excaliber vypouštěl třetí vlnu třistatrojek, které se již opřely do křižníků a podpořily snahu lodí Victory. Na senzorech se cíl Alfa modře rozblikal a po deseti vteřinách se u něj odmaskovaly tři stíhače a poslaly skrz štít nálože. Jedna prošla skrz, ale další dvě již byly zastaveny z důvodu rychlé změny frekvence štítů. Jedna bomba však stačila, aby roztrhnula horní oblouk křižníku. Očividně to byl šťastný zásah, protože jeho štíty zablikaly a ztratily padesát procent výkonu. Excaliber se s čtyřmi Abyssy stočil na cestu kolem bitvy a Zeus s Titanem pokračoval přímo do středu nepřátelské flotily.
Proti nim mířily dva těžké křižníky v těsném rozestupu. Titan se nacpal přímo mezi ně a Zeus prolétal z venkovní strany cíle Alfa. Stovky věží pálily z necelých dvou kilometrů na cíl a věže na druhé straně Titanu ostřelovaly další těžký křižník. Oba Abyssy vypálily z raketových sil Mk. XI a štíty Alfy pod obrovskou zátěží už nevydržely, zkolabovaly a loď byla roztrhána na kusy. Titan a Zeus se začali stáčet zpět a jejich zadní a spodní věže kropily poslední těžký křižník, který byl doražen salvou z hlavních asgardských zbraní čtyř Abyssů, které doprovázely letadlovku.
Victory s třistatrojkami mezitím roztrhaly další dva Ori křižníky a Phoenix se vydal na ústup k letadlové lodi, protože jeho štíty se blížily k nule. Poslední čtyři Ori křižníky po něm pálily z hlavních zbraní, ale přímo do palebného pole vletěl Zeus a dal tak Phoenixu dostatek času zmizet pod štítem Excaliberu. Abyssy se natočily přídí proti Ori, kteří se snažili uhýbat a vypálily salvu z hlavních zbraní, které byla doprovozena třicítkou raket z každého z nich. Z třistatrojek byly vypáleny všechny rakety, které jim ještě zbývaly a tři Victory podpořily mohutný úder asgardskými věžemi. Tři z Ori křižníků se doslova vypařily a poslední skočil do hyperprostoru pod palbou stíhačů.
Deset minut po skončení boje dorazily tři ha’taky svobodných jaffů, které vysadily na planetu své muže a začala čistka planety. Alianční flotila vypustila neviditelnou sondu o rozměrech menšího náklaďáku a zmizela v hyperprostoru směr další obsazená planeta.
Aliance učinila první krok k zahájení války v plném rozsahu. Z dosavadní obrany a přežívání přešli do útoku, jak proti Ori, tak goa’uldům.
Zatímco První flotila čistila nejbližší planety a podporovala jaffy a serakkiny v boji, na Zemi se obnovoval systém a byl zvolen první prezident Nové Země.
James Spartan získal přes sedmdesát procent hlasů a jeho vítězství bylo nezpochybnitelné a jasné. Lidé ho podporovali, mluvil s nimi na rovinu a načrtnul časový plán rozvoje planety.
Druhá flotila byla dokončena během následujícího týdne. Čtyři Abyss class křižníky, šest lodí Victory a refit Abyssu na letadlovou loď, na které byly prováděny poslední testy. Doky Babylonu se však nezastavily a okamžitě byla zahájena stavba dalších lodí. Lidstvo mělo poprvé od objevení hvězdné brány šanci na vítězství.

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toho abstinenta ti stejně nevěřím :rflmao:

Díl, ač pěkný, mě trochu zklamal. S tím minulým tajnůstkářtvím jsi nepokračoval, ani jsi ho neobjasnil, prostě ani stopy. Kam se podělo? Je ho škoda jen tak utopit...

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nechci si spoilerovat, ale myslím, že můžu prozradit... V příštím díle se tomu budeme věnovat ;)

overlord15 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

opäť dobrý diel

tešim sa na ďalší

Major General
Major General

Odpovědět s citací

co říct??? sakra chlape...ty tvoje souboje sou k sežrání....doslova..rychle novej díl...a pořádnej masakr tam chci...né našich ale Oriů a Anubise, kterej určitě už má zase velkou flotilu...která však zase dostane na prcinu

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nakonec to dopadne tak, že se do Furlinga zakousne Goa´uld a začne uctívat Ori. A všichni se vrhnou proti Zemi.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: Zloději. Vrať mi mojí kryšťálovou kouli. :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odpovědět s citací

Jakop: Teďka by mě zajímalo, jestli to myslíš z prdele, že tě to taky napadlo, nebo že jsem se trefil do toho, co se má stát.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: Rád bych odpověděl.
Toto je spoiler!!!:
Ale nemohu. St0rm mi svázal jazyk a míří na hlavu pistolí, takže já mlčím.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odpovědět s citací

Šak nemusíš mluvit. Vždycky komunikujeme bud na foru, nebo icq a na to ti stačí prsty a klávesnice.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kde máme kurnik Puka? Jsem ho tu neviděl ani nepamatuju...
A Patiku
SPOILER JEN PRO PATASE!!!
Toto je spoiler!!!:
Trefil jsi se ;)

Odpovědět s citací

JEN PRO STORMA, ale je fakt co vám zabrání, aby jste si to přečetli.

Toto je spoiler!!!:
Je ti ale jasné, že všichni kdo mají trochu zvědavosti si to přečtou. A ve skutečnosti mě to napadlo jen náhodou, ale něco málo naznačila reakce Jakopa.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

JEN PRO PATASE!!!
Toto je spoiler!!!:
A je tobě jasné, že si děláme srandu, že? :D :rflmao:

Odpovědět s citací

Jen pro Storma

Toto je spoiler!!!:
A tobě je jasný, že si mě teďka nasral.

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky