RadekN95: no to jsou mise které na sebe nenavazují. Najdeš ho když daš singleplayer a tam je myslím kampaň a skrimsh. Tak pokud ti to dělá i tam , tak myslím že budeš muset hru reinstalovat.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
RadekN95: hmm zajímavé. zkus ještě klasické mise ve hře , nikoli módu. A pokud to dělá i tam tak bude problém jinde.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
RadekN95: tak to je divný. Tak nějak abych se přznal mi začínají docházet nápady jak to u tebe vyřešit. Zkus ještě nainstalovat patch 1.2 a pokud ani to nepomůže budeš muset napsat tvůrcům modu..
zde : rapidshare.com/files/290199799/StargateCarlEnglishRC1.zip
Ahoj. Mám otázku: Vím, že v některých hrách se dají otevřít nehratelné frakce a dá se tak hrát i za ně. jde to přespsáním nějakého souboru v adresáři, kde je hra instalovaná. Nezkoušel někdo něco podobnýho i tady? Zajímalo by mně například, jestli bych tím nemohl vyměnit lidi např za wraithy.
Pokud si chceš zahrát za třeba wraithy, tak dej skirmish (nebo jak se to píše, teď nevím), tam dáš STARGATE maps a najdeš si název wraith vs. něco, a vybereš si stranu G a misi jedeš za Wraithy.
Myslíš to tak, že ti tam naběhne ten nápis Stargate a pak to nejde dál?? Jestli jo tak to se nic neděje musíš jen trochu déle počkat. Ta hra se ti pak spustí .