Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Tok'rové

Tok'rové

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

Já si myslím.....

Jsou super
25
24%
Jsou trapní
32
30%
já nevím...
9
8%
se o ně nezajimám...
10
9%
jiný názor...
30
28%

Celkem hlasů : 106

Příspěvek 08.3.2010 18:07:30
canary Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ja mám tok'rov celkom rada xD teda mala som, kým tam neprišiel Jacob Carter xD predtým boli v pohode (čiže asi 1,5 dielua j ked nie menje xD) a potom keď tam už bol Jacob/Selmak to bola nuda, lebo všetko bolo v záujme tok'rov etc...a keď museli zničiť Martoufa lebo bol Zat'arc (či ako sa to píše) tak som ich už ani nemusela

Příspěvek 29.7.2010 12:35:53
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dal jsem, že jsou trapní, protože jsou trapní. Nemám je rád. Furt kecají, že jednou vyhubí Goauldy a za 10000 let nezabili ani jednoho, kdežto my jsme za těch 10 let zlikvidovali skoro všechny. Sice je chtěli zabít, ale objevil se Anubis.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 29.7.2010 19:38:53
SETHman Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

NewAsgard píše:
Dal jsem, že jsou trapní, protože jsou trapní. Nemám je rád. Furt kecají, že jednou vyhubí Goauldy a za 10000 let nezabili ani jednoho, kdežto my jsme za těch 10 let zlikvidovali skoro všechny. Sice je chtěli zabít, ale objevil se Anubis.

Naprosto s tebou souhlasim tohle je i můj názor. Už sem to i na nějakym fóru říkal. Prostě jsou úplně trapný za tisíce let války Goauldum nic neudělali ,leda tak všude nacpali ty své agenty, kteří jsou úplně na ho*no!! Prostě haďouni bez účelu. 8)
2012- tik ťak, hodiny tikají.

Obrázek
UZNÁVÁM:
|SG-1||SGA||SGU||SGO||SGCA|
SG: Explorers má povídka
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=8547&p=303309#p303309

Příspěvek 06.8.2010 21:59:10
Eduardo8 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Air Force píše:
Souhlas.

Tokrové a goauldi jedno jest. To, že bojujou "proti goauldům" je irelevantní - goauldi taky bojujou mezi sebou. Metodama se lišej převážně kvůli prostředkům.

Nemám je vůbec rád - vždycky, když kontaktujou Zemi, je to jen a výhradně proto, aby ji namočili do nějaký všivárny.

naprosto souhlasím viz. epizoda Seth
92% teenagerů poslouchá Hip-Hop. Pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.

Předchozí

Zpět na Rasy