Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate mod: War begins

Stargate mod: War begins

Příspěvek 13.7.2010 01:03:52
xxxtomxxx Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Málem sem zapomněl na to nejdůležitější než začnete hrát multiplayer tak ve složce s hrou otevřete složku mods tam pak beta 9 a dvakrát kliknete na soubor (Mod to MP) pokud máte xp pokud ne tak na (Mod to MP Vista) pak se otevře příkazový řádek a hned se vypne pak můžete hrát a hru spustíte tak, že spustíte ikonu s horou a kliknete ne na multiplayer ale na mods stargate war begins beta 9 a je to změněno na multiplayer.Zpátky na SP to změníte že ve složce s modem spustíte (Mod to SP)

Příspěvek 13.7.2010 01:05:59
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Doufám že podle mýho návodu to pochopíte a že někdy pořádně zapaříme :D

Doufám že vás bude hodně at to stojí za to :!:

Příspěvek 13.7.2010 22:22:11
DreamorCZ Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud dojde na nějakou větší MP řežbu, tak potom napište své názory a nápady co zlepšit a změnit.

Příspěvek 14.7.2010 09:06:46
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dreamor našel sem v multiplayeru chybu nevým jestly o ni výš tak ti jí napíšu když zakládám server tak v Team Deatmach je záložka (ancient vs wrait) ale místo antiků tam sou asgardi. jo a ještě šlo by udělat v mulitiplayeru záložku deatmach kde by byli všechny lodě.Protože to rozdělený ultimate deatmach a super ultimate deatmach je trochu blbý kdyby to bylo spojený tak by bitvy byly daleko větší a zajímavější. ale jinak musím tě pochválit mod je super hraju ho každej den přes multiplayer, škoda je že je nás málo.

Příspěvek 14.7.2010 12:15:08
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

sítě na hamachi jsou všechny plné..., tak kdyby chtěl někdo zahrát, tak ať mi napíše pm a domluvíme se ok? :)

Příspěvek 14.7.2010 13:47:23
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sítě na hamachi sou sice plné ale 3/4 lidí co tam sou to nehrajou tak já založím novej server jméno WarBegins_CZ
heslo WarBegins_CZ

Příspěvek 14.7.2010 18:10:18
Wornos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kedy bude najbližšie nejaká bitka.
Obrázek

Příspěvek 14.7.2010 20:30:50
Airman
Airman

Odpovědět s citací

xxxtomxxx: Díky za info, hned to tam opravím. Původně jsem chtěl dát všechny lodě do jednoho deathmatche ale ukázalo se, že maximální počet druhů lodí je 12. Ještě se to pokusíme nějak obejít a trochu to zvýšit, moc šancí tomu však nedávám.

A teď pár dobrých a špatných zpráv. Práce na kampani se zase o něco zpomalila a není jisté jestli se její beta stihne do v.10. Pořád se k nám nepřidal zkušený texturář, takže to vypadá s texturami pro Auroru a další "šedivé" modely špatně. Pořád se potýkáme s nedostatkem modelerů a krádežemi některých našich modelů. --- Zvažujeme možnost dát po každé splněné misi krátkou CGI scénu (malá alfa ukázka - http://www.moddb.com/members/dreamorcz/videos). Ve v.10 budou pohyblivé antické kanóny. Plánujeme vytvořit nový a otexturovaný model aurory. V další verzi přibude minimálně jedna nová Assault mise (s Goa'uldy) a pracujeme na první kooperační misi.

Příspěvek 14.7.2010 21:42:32
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dreamore přez jakej program modelujete?

Příspěvek 14.7.2010 22:52:38
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já používám už skoro tři roky Lightwave 9, ostaní používají 3DsMax.

Příspěvek 16.7.2010 18:28:40
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dreamor nevým na koho se obrátit tak to skusím na tebe normálně bez problémů sem hrál war begins multiplayer ale najednou když sem založil server a někdo se chce připojit tak jim to píše že musí mýt PB9 ale tu oni mají a májí i pach a nejde to nevýš čím to je?

Příspěvek 16.7.2010 19:54:31
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud dělal někdo i sebemenší změnu v souborech se scripty tak se objevuje nekompabilita. Zkuste všichni promazat složku save (tu v módu). Používá někdo z vás Steam verzi?

Příspěvek 16.7.2010 22:40:06
vel3 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Super tak, co kdybychom zapařili zítra večer. Takže sobota 17.7.2010 v 20:00 hod, kdo vytvoří server??

Příspěvek 17.7.2010 11:12:39
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zapařít můžem ale nejdřív musíš mýt hamachi a pak se přihlásíš: WarBegins_CZ
heslo WarBegins_CZ

Příspěvek 19.7.2010 18:35:54
STYX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem to taky zkusil. Co se týče ovládání tak je to očistec, ale mod vypadá víc než nadějně :-) Ještě přídu na to jak se to přesně ovládá a bude to :yes:
Obrázek

Příspěvek 19.7.2010 19:53:23
Wornos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Podľa mna je na hre Nexus jedno z najintuitívnejších ovládaní aké som mal možnosť skúsiť.
Obrázek

Příspěvek 19.7.2010 23:05:10
STYX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už jsem se s tím trochu sžil a není to tak špatné :-)
Obrázek

Příspěvek 23.7.2010 20:41:22
tom.ondr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ahoj lidi, mám problém nainstaloval jsem to, ale nefunguje to. Nevím v čem je problém, nemůžete mi helpnout? Vždycky když to nějak zapnu tak se mi zobrazí chybová hláška :
[img][./images/thumbs/a1b547cae9638b96cb0e7cd1da772366-mini_1279914010.png]http://thi.uloz.to/a/1/b/a1b547cae9638b96cb0e7cd1da772366.mini.png[/img]
Moc moc prosím :(
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.
Pokud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 24.7.2010 08:50:56
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dobře, dělá ti to hned po spuštění módů nebo až po spuštění nějaké mise? Zkoušel jsi hru zapnout v Dx9? Jsi si jistý, že jsi stáhl célý mód bez problémů (rar má 493 722 488 B)? Samotná hra jede normáln? Vytvářel jsi nějaké mise přes skirmisher?

Příspěvek 24.7.2010 16:31:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dělá mi to hned po spuštění. Zkoušel jsem hru spustit v Dx9 a výsledek je stejnej (akorát tam je samozřejmě napsáno dx9 místo dx8 :) ). Mod jsem stáhnul kompletní. Právě že nefunguje ani samotná hra takže jsem dospěl k názoru že bude asi něco špatně se samotnou hrou. Takže zkusím stáhnout odjinud :D .

Příspěvek 24.7.2010 20:20:40
vel3 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Máš staženou verzi hry, to mi dělalo taky tak jsem stahnul ještě demo a použil DX9 a DX8 z dema a bez problemu

Příspěvek 25.7.2010 13:19:18
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zkusil jsem to...a najednou jsem to pustil a začalo to nabíhat (jako ten znak nexus v rohu) tak jsem začal jásat a najednou se ukázalo "V aplikaci nexus_DX8.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." takže to stále nejde. A dělá to všude, v samotný hře i v modu :D. Tak já už nevím.

Příspěvek 26.7.2010 22:28:44
vel3 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zkus o patchovat a pak pouzij ty DX9 a DX8

Příspěvek 27.7.2010 15:04:15
Rogun Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravím lidi potřeboval bych pomoct.Chci si zahrát tu hru ale nwm jak to udělat z fora sem se dozvěděl že potřebuju hru Nexus - The Jupiter Incident tak tu sem si uz stahnul, nainstaloval a cracknul :D:D ale tet nevím jak je to s těma modama stahnul sem si tenhle SG WB Beta 7 ale kdyz sem se podíval na hlavní stránku té hry tak tam uz byl zas nějaký lepsí mod tak nevím co s tím pls poradte mi jak to tam mám vsechno naházet :D:D a pak by sem si mohl zapařit s vama Mp kdyztak mi odepiste sem nebo na icq 370184499 dík předem

Příspěvek 27.7.2010 16:43:52
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Stáhni si z ModDB nejnovější verzi a potom postupuj podle ReadMe, které je v češtině.

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace