Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály [Scrubs]

[Scrubs]

Příspěvek 29.7.2007 20:27:51
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

[Scrubs]
[img][images/thumbs/Blackthunder_scrubs_group_fan.jpg]http://scrubs.web4u.cz/img/wall/scrubs_group_fan.jpg[/img]

Pro toho kdo už dokoukal How i met your mother :lol:

JD bydlí se svým nejlepším kamarádem - Chrisem Turkem, který je chirurgický praktikant. Nové prostředí nemocnice jim samozřejmě do cesty přivede spousty nových tváří. Ať už je to jejich nová kamarádka z vlastních řad - praktikantka Elliot, ostřílená a pohledná sestra Carla nebo naopak přísný a zákeřný primář Bob Kelso. Nosným prvkem je však přece jen humor a ten kromě ústřední kamarádské čtveřice obstarává hlavně doktor Cox - JDho mentor, který je na první pohled velmi odtažitý a protivný, ale uvnitř mu přece jen na ostatních záleží (aspoň trošku). Často vede dlouhé monology a oslovuje JDho dívčími jmény. Primář Kelso a nadřízený doktor Cox však nejsou jedinými katalyzátory vtipných situací. Jednorázové a úderné komické vsuvky také často zajišťují vedlejší postavy jako třeba Todd - chirurgický praktikant a Turkův kamarád, který z čehokoli, co kdo vyřkne, udělá sexuální narážku a trpí úchylkou pro pánské plavky nebo zlomyslný Údržbář, který už od prvního dne JDho provokuje a dělá mu naschvály.

Velmi často se v průběhu děje dostáváme dovnitř JDho hlavy a vidíme jeho představy, vzpomínky či sny. Často jsou tyto scény dotaženy až do úplného absurdna. Navíc nás každou epizodou JD provází jako vypravěč a slyšíme jeho myšlenky a úvahy. V hlavní roli JDho září Zach Braff, který mimo seriál působí i jako filmový herec a režisér (Garden State).

Seriál získal několik televizních ocenění a na spousty dalších byl nominován. Vyzdvihl bych také velice vhodně volené písně v každém dílu.

Má to už 6 řad každá má kolem 22 dílů - 7 řada bude ještě letos. :wink:
Další skvělej komediální seriál.
Po schlédnutí How i met your mother se v oblastí komedii udělá prázdné místo. Zbývají dvě možnosti: Pouštět si How i met your mother pořád dokola nebo si stáhnout Scrubs :lol:

Více informací, titulky a linky zde:
http://scrubs.web4u.cz
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 29.7.2007 20:44:25
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěknej seriál právě dokončuji 6 serku, jako vyplnovacka užasný a herečky velmi příjemné, doporučuji lidem kteří právě nemají na co koukat.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 29.7.2007 20:47:02
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Musím souhlasit. Kdysi jsem to stahoval (viděl jsem 5 dílů), ale pak jsem musel formátovat (ztratil jsem seriály, které se blížili ke konci vysílání a já je chystal vypálit), takže Scrubs šel stranou a pak jsem na něj zapomněl. Ale rozhodně jsem se u něho strašně bavil. A teď ho stahuju a těším se až se mi stáhne. :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 06.1.2008 18:18:18
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zapomeňte na HIMYM, Scrubs jsou nejlepší sitcom poslední dekády
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 04.1.2009 19:57:25
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:yahoo: Scrubs budou konečně pokračovat :yahoo:

6.1. na ABC dva díly :-D

Dokonce je na Youtube i prvních 5 minut 8x01

http://www.youtube.com/watch?v=KUymcCnYA4w&feature=channel
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 05.1.2009 16:13:22
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
Po schlédnutí How i met your mother se v oblastí komedii udělá prázdné místo. Zbývají dvě možnosti: Pouštět si How i met your mother pořád dokola nebo si stáhnout Scrubs :lol:

Tak HIMYM přece ještě neskončil. Teď byla akorát vánoční pauza, ale jinak pořád vychází nové díly 4. série.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 05.1.2009 16:44:51
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

To jsem psal někdy po skončení bud 2 nebo 3 řay, takže to bylo myšleno tak že už mám shlídnutý všechno, ne že HIMYM skončilo.

Jinak docela mě štvalo, že 8. řada bude poslední, ale když jsem viděl ty nové praktikanty co tam maj nastoupit, tak možná lepoší. Jen aby nenatočili pak 9. řadu. Když už by chtěli natáčet s novými praktikanty tak at udělaj spinoff a nekazej tím dobrej seriál (Jako 9 a 10 řada SG-1

Příspěvek 13.6.2009 13:31:54
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem se na tenhle seriál začal před časem dívat a musím říct, že se jedná opravdu o skvělou podívanou. Teď se nacházím někde za polovinou 3. série a pořád je to skvělý. Jsem zvědavý, co se z toho vyvyne...
Někde jsem čet, že ta 9. řada bude s tím, že hlavní hrdinové budou vystřídáni. Nechápu, proč se do toho takhle pouštěj.

Příspěvek 22.8.2009 20:31:15
Jerkie-Leg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To máte tak, smícháte skvělé hlášky, srandovní originální charaktery, trochu emocí, pár rasistických hlášek :palka: :rflmao:
-------> [Scrubs]

Je těžké hledat v tomto seriálu "hluchá místa" (i když pár trošku slabších dílů se sem a tam objeví)... ale nechme toho! Při každém dílu se řežu smíchy a každá postava je svým originálním způsobem zábavná a to na tom miluji nejvíc!
Obrázek

lol seriál není vhodný pro děti do 3 let!
Obrázek

Příspěvek 23.8.2009 21:22:04
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Už jste viděli tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=rj1EDNVQsgY

Toddova úchylnost dovedená do dokonalosti. :rflmao:

Příspěvek 23.8.2009 21:23:59
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A jak se vůbec těšíte na devátou sérii? :)
Já osobně jsem změnami nadšen...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 24.8.2009 00:25:17
Major
Major

Odpovědět s citací

Já osobně to beru jako Spin-off :-D

Příspěvek 05.12.2009 12:31:33
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou 1. díl 9. série a byl to tedy dost vlažný start...
Povedených vtipů opravdu poskrovnu, většinou samá trapárna. Jsem sice pořád zvědav, co se z toho vyvine, ale moc nadějí si nedělám. Když se mi bude stýskat po starém dobrém Scrubs humoru sáhnu stejně po starších dílech.

Příspěvek 05.12.2009 13:03:33
Major
Major

Odpovědět s citací

Mě se ten Spin-off zatím po 2 dílech líbí. Zasmál jsem se, postavy jsou fajn (až na Colea toho bych nejraději zabil)
Znělka se mě líbí
Ale nevím jak to bude fungovat, až tam nebude JD :(

Příspěvek 05.12.2009 13:57:34
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Když srovnám 74. místo Scrubs a 5. HIMYM, tak to asi o něčem svědčí... zatím jsem neviděl, slyšel jsem i negativní reakce a ani to není tak známé... Big Bang (10. místo) či HIMYM jsou daleko známější...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 05.12.2009 14:08:29
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A to bereš z CSFD žebříčku nebo odkud?
Ono se to nedá brát úplně objektivně. Scrubs patří celkově mezi velmi povedené seriály. Hlavní problém je právě ten, že je u nás málo známý.

Příspěvek 05.12.2009 14:13:53
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

JJ, CSFD, na IMDB se mi to nechtělo hledat :lol:

No, podle toho, co jsem pochopil, tak to běží furt... a když jsem hlasoval nedávno třeba v People Choice (nebo jak to bylo), tak tam bylo na výběr mezi HIMYM, Big Bangem a Dva a půl chlapa... a ještě nějakou ...., ale Scrups to nebyl...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 23.7.2010 12:59:01
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

9ů.Scrubs je skvělej seriál, ale v 9. sérii ztrácí svojí kvalitu. Chybí mi tam Ted, Údržbář, Carla, Jordan atd.
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 23.7.2010 13:02:44
Major
Major

Odpovědět s citací

9 řadu většina lidí buď považuje za Spin-off nebo jí úplně ignoruje :wink: :D
Já osobně to beru za Spin-off - a jak se zdá více méně i autoři - už kvůli tomu, že ve znělce přidali ješte nápis Med School :)

Příspěvek 23.7.2010 13:15:31
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nojo, ale některý momenty tam celkem ujdou...

PS:hele Ted :D

EDIT:skvěle, teď ještě odešel JD
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 23.7.2010 16:59:38
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Když srovnám 74. místo Scrubs a 5. HIMYM, tak to asi o něčem svědčí...

Nesvědčí to o ničem, Scrubs se u nás nevysílalo a proto ho tolik lidí nezná..
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 24.7.2010 11:39:56
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Scrubs v některých svých momentech předčí HIMYM o 100%, troufám si říct.
Ano 9. série, osudová, byla prostě omyl, ale to vůbec nic nemění na kvalitě předchozích osmi let.
Už by se toho měla chytnout nějaká naše televize. To by popularitu vymrštilo do výšin. A pak bychom si zase popovídali o CSFD hodnocení. :)

Příspěvek 24.9.2010 02:16:24
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Neviem prečo sa tu zrovnáva Scrubs a HIMYM, ale to je jedno...
Scrubs je super seriál s perfektnými vtipmi, ktorý si 8 sérií držal kvalitu, a to sa podarí máloktorému seriálu. K 9. sérii sa moc vyjadrovať nechcem, poviem len, že to je sračka a kazí to dojem zo seriálu... 9. sériu som nedopozeral, nemal som chuť.

Zpět na Další seriály