Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who DOCTOR WHO: Nejoblíbenější příběh 5 řady

DOCTOR WHO: Nejoblíbenější příběh 5 řady

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

A nejlepší epizoda byla?

The Eleventh Hour
6
10%
The Beast Below
0
Žádná hlasování
Victory Of The Daleks
1
2%
Time of Angels / Flesh and Stone
9
14%
Vampires of Venice
2
3%
Amy's Choice
2
3%
Hungry Earth / Cold Blood
1
2%
Vincent and the Doctor
22
35%
The Lodger
4
6%
The Pandorica Opens / The Big Bang
16
25%

Celkem hlasů : 63

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak letos to bude těžké, opravdu těžké vzhledem k tomu, jak skvělá řada to byla - hold tak to vypadá, když se toho chytne někdo kdo to umí :D
A protože byla tahle řada tak skvělá a vybírat by jednu epizodu bylo opravdu těžké, můžete označit dvě :D (I když vém, že u téhle řady by to chtělo označit snad všechno :D )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vincent a Eleventh Hour. Těžká volba co lepší, ale nakonec se kloním k Vincentovi. Pak se ještě u mě drží o něco níž The Lodger. Zbytek ani nezmiňuju.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tahle řada mě moc nechytla, takže jsem spoustu dílů ihned pustila z hlavy. Ono je to originální, ale trochu přeplácané, takže pokud to nevidím víckrát, zapomenu. A jen jednu epizodu jsem měla chuť si pustit víckrát - Vincenta - hlavně proto, že Vincent ukázal víc emocí a celkově mě zaujal víc než nový Doctor a Amy dohromady. A byl tam, byť krátce, Bill Nighy! :D Mile mě překvapilo taky Vincentovo krátké "cameo" v další epizodě.
V příští řadě bych ráda viděla epizodu čistě s Rorym. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Uff... těžká volba. The Eleventh Hour byla jako úvod skvělá a Amy to moc slušelo. Mělo to šťávu a byl to krásnej šok po tom hrůzném filmovém maratonu s Tennantem. Druhý vítěz je Vincent and the Doctor, ve kterém bylo spousta krásných emocí, skvělých herců a úžasných vtípků. Finálová dvojepka by byla asi třetí, těsně následována The Lodgerem s bramborovou medailí.
Popravdě se mi ale líbily skoro všechny díly. Jedinej, kdy jsem se nudil byl překvapivě Vampires of Venice... celej díl mi nějak neklapal, pauzoval jsem a nesoustředil se. A taky mě trochu zklamal Hungry Earth/Cold Blood, neboť všedobro zase krachlo na idiotech.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Rozhodně jedno z těch těžších rozhodování, tahle řada rozhodně patří k jedněm z nejpovedenějších. Nakonec moje dva hlasy šly Andělské dvojepizodě, jelikož si myslím, že ta jejich "děsivost" fungovala i napodruhé (ale prosím už nevracet :). Druhou epizodou byla Amy's Choice, hlavně kvůli skvělému 'záporákovi'.

Ale těžký rozhodování jak jsme psal. Eleventh Hour byla skvělá poregenerační epizoda. Zase i přes ten nádherný Cliffhager z Pandorica Opens, finále nakonec lehce zklamalo tou počáteční nelogičností v Big Bangu (který sice pobavil a nejspíše mu to sebralo mé prvenství :)
ADRIC WILL FALL

arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Time of Angels / Flesh and Stone. Po tomhle dílu, pokaždé když někdo řekne anděl, nebo uvidím jeho sochu, přejede my mráz po zádech = první jasná volba.

The Pandorica Opens / The Big Bang. Pár citovaných vět...jsem toho názoru, že to patří do spoileru
Toto je spoiler!!!:
můj druhý hlas a to za doktorův proslov(oba) pak opět za doktora snažícího se vyprostit se sevření plastu a za kyberčlověka a jeho "seal the pandorica", málem my skápla slza. další díl a doktorovo "It is a Fez. I wear Fez now. Fez is a cool" mě rozesmálo tak, že jsem málem spadl ze židle.
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Těžká volba... Musím se přiznat, že Smithe jsem ze začátku neměl moc rád... Tennant byl dobrý, i když byl na doktora moc člověk, i když to nebylo to pravé ořechové, mě se nějak dostal pod kůži. Když jsem koukal na 11th hour poprvé nikdy by mě nenapadlo, že si 5. řadu sjedu celou znovu a ne jednou. No každopádně jsem začal mít 11. doktora čím dál radši. Abych se držel topicu.

Těžká volba těžká. Každá epizoda je dobrá a nemůžu říct, že bych se u nějaké nudil. Nakonec u mě vyhrály dvou-díly. Time of Angels / Flesh and Stone a The Pandorica Opens / The Big Bang

Time of Angels / Flesh and Stone - Jedna to byl pro mě zlomový díl, kdy jsem se utvrdil že je Smith prostě nejlepší. Druhak byl příběh naprosto skvělý. Hodně se mi líbilo doktorovo vracení se v čase po jeho vlastní časové linii a to jak řekl Amy, že si musí vzpomenout. Moc pěkné. a Doctorovo: "Never let me talk." Já padal ze židle... A hlavně: Tahle epizoda ve mě vzbudila dojem že River Song zabila Doctora.

The Pandorica Opens / The Big Bang - No co dodat. Vtipné a zajímavé. "It's a zez. I wear a fez now. Fezzes are cool." Na to se nedá nic říct... Doctorova paradoxní záchrana sebe sama mi neleze do hlavy ani teď. Proslov 'Let somebody try first' také neměl chybu. A konec příběhu byl také skvělý. A k tomu že tam byla River. Mě nijak nevadí, ale jednou bych chtěl vidět díl, kdy Doctor potká River a ona bude ta kdo nebude mít ani páru o tom kdo Doctor vlastně je.

Jinak celkové hodnocení 5. řady? 18/20
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Pro mě to je z 5. řady rozhodně The Eleventh Hour. Hlavně kůli tomu začátku. Ten byl IMO hodně dobrej. A jako druhý volim Time of Angels / Flesh and Stone. Weeping angels jsou prostě skvělí. Po Dálecích a Kyberlidech mí nejoblíbenější bad guys :twisted: .

Mitgard Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže jednoznačně The Big Bang :bom: :D

Zpět na Dr. Who