No počet dronů se dá vypočítat jednoduše jinak mě aurora připadá trochu jako lokomotiva ,ale líbí se mi je to skvělá loď a hlavně ten štít co kopíruje tvar lodi je cool.
No počet dronů se dá vypočítat jednoduše jinak mě aurora připadá trochu jako lokomotiva ,ale líbí se mi je to skvělá loď a hlavně ten štít co kopíruje tvar lodi je cool.
Souhlasím s tebou hlavně se štítem
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
david.p41: nemyslím si, že ten štít kopíruje trup - je to jenom normální bublinajako u ostatních lodí, která je trochu blíž ke trupu to je všechno.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Nevim co se někomu nemuže na tý lodi líbit. Kdyby byla v plný síle nově vystavěná s plně nabytým ZPM a zásobníky plný dron tak si rozmete cokoliv. Pokaždý jsme zatím vyděli jen ty děravé staré vraky(asuranské kopie nepočítam jsou to jen laciny atrapy) jo a lodě třídy aurora mají i energetické zbraně.
A co aurora cestovatelů ta je přece zachovalá , sice neměla zpm ale i tak byla plně funkční.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
alfel - tý jejich škatuli říkáš plně funkční ? za těch několik tisíc let co jí mají (nebo jak dlouho jí sakra mají ? ) jí museli určitě i opravovat a jejich styl opravy - to je lepši neopravit
Několik tisíc let??? To si se nějak sek. Oni ji oběvili a pak potřebovali někoho kdo by ji odvez někam jinam. Tak si odchytili Shepa. Jo a ta malá chyba s tim generátorem HP z kterého uniká radiace do celé lodi a kůli které antici ji tam nechali se nepočítá?
No to byla jen jedna z mnoha věcí která na té lodi nefungovala a oni ji ani neopravily jen tam rozmístili generátory štítu aby tu radiaci odstínili Cestovatelé sotva rozuměli krystalový technologii a něco pravit je nad jejich síly.
Jo jsou to lamky. A nejlepší je jak si myslí, že jsou absolutně cool i když lítají s tím šrotem(generační lodě).
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Antikové nebyli moc válčíci rasa byli průzkumníci a podle toho vypadají i ty loďe Wraithi na ně zaútočili a vyhnali z galaxie, protože chtěli ovládnout galaxii a také zničit všechny nepřítelé kteří mají takovou technologii, aby je mohli ohrozit a Oriové, protože neuznávali jejich víru.Ale Antikové byli velice vynalézavá a chytrá rasa a Aurora se jim podle mého názoru povedla a ta kontrukce té loďi a ovládací křeslo na můstku a drony jen 1 dron dokázal dost poškodil Wraitský křižník a natož pak celá zbrojnice s 1OOO drony možná by zničili Wraithi, ale Antiky vyhladila jejich arogance a přenanou důvěra v jejich techlonogii.
Zelenka se Sheppardem v Jumperu ZELENKA: "Do prdele, to je na hovno tohle to. Kdo to vymyslel, že budeme pod vodou tentokrát?"
SHEPPARD:Myslím, že se moje čeština se zlepšuje,protože vím co tím myslel.