Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

SG: Phoenix 56.díl ...Jsme položili své živo

Dáme si 26.8. (dneska) další díl? Hlasování do 19:00 :D

ano
31
89%
ne
4
11%

Celkem hlasů : 35

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak je to sice smutný že dítě umřelo ale já myslel že zabiješ i Adriu...po seriálu nechápu jak to můžu říct ale mám ji dost rád tak ju nezabij..:) a už tam dej Phoenixe..:-) a hodně vyrobených ZPM

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Všechno přijde, všechno bude :o) Zatím žádná, až tak nějak moc negativní reakce... jsem zvědavý na puka :D
EDIT: Deadalus cg k 400. příspěvku :D

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:evil: :palka:
Chcel si reakciu Puka, tak ju máš tu:
Toto je spoiler!!!:
Dokiaľ si to veľmi! nevyžehlíš, odmietam sa vyjadrovať k Tvojej poviedke.

:evil: :palka:
:yes: :bye:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to byl 400 příspěvek??? teda....:) to by teda hned chtělo novej díl nemyslíš??

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak to neuvidíme Pukův koment asi tak třicet dílu... :D
Ne, dělám srandu, aspoň doufám. Ale tak Pučíku jak chceš povídku s dokonalým světem, kde jsou všichni hodní, ze všeho se dostanou a zlí jsou jen goa'uldi, tak jich tady máš na fóru plno :P :bounce:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Další díl je zde a Pučíku netrucuj, už začínám aspoň trošku žehlit :D
Schůze

Poznámka: Zelenka mluví česky.
Od návratu Adrie a Majora Davise uplynulo už 14 dní a lidé se pomalu vzpamatovali ze šoku ztráty Země a zničení flotily.To, že museli na rychlo opustit Alfu, aby nebyli odhaleni Anubisovou flotilou, jim však na klidu nepřidalo... Nemohli vědět, zda se to nebude opakovat.
Inženýři pracovali ve dne v noci na opravě Phoenixu, vojáci se seznamovali s terénem Babylonu a dva věděcké týmy pracovaly na svých projektech.
Často se stávalo, že vojáci museli doktory McKaye a Zelenku od sebe odtrhávat, jinak by se byli schopní navzájem zabít.

„Vysmahni odsud šmejde!“ Zvolal Radek na vědce z Rodneyho týmu, který se ochomítal po laboratoři a nenápadně nahlížel na monitory. Ten se sebral a rychle vyšel z místnosti, kde na něj čekal Rodney.
„Tak co? Viděl si něco?“
Vědec však jen zakroutil hlavou a špitnul:
„Ne, ani zbla...“
„Sakra... však my mu ještě ukážeme.“ A vyrazil pryč, klepajíce něco do tabletu.
Radek mezitím na velké dotykové obrazovce kontroloval plány hlavní konstrukce a jeho pomocníci v 3D projekci překontrolovávali všechny klíčové díly a vzletové paluby. Jeden z nich zakroutil hlavou „Ty energtické nároky jsou naprosto šílené...“
Radek zrovna měnil kóty na výkrese.
„To sice jsou, ale určitě nám to projde. Přecejenom se tím sníží ztráty na životech o několik desítek procent. Stíhací pilot ve vesmírné bitvě je asi nejšílenější povolání, co znám. To mi připomíná. Znovu překontrolujte vedení zbraní, něco mi tam nesedí.“
„Na to se díval už i Loki a nic nenašel... Proč se nesrovnáš s tím, že to je dobře?“
„Protože prostě není! Vím, že ne...“
„Začínáš být jako McKay... fakt mi ho někdy připomínáš.“
Radek si posunul brýle na nose a poznámku přešel bez komentáře.
Mezitím v McKayově laboratoři
„Sakra doktore, říkám vám, že tři jsou moc!“ hádal se jeden z inženýrů.
„Není to moc! Je to tak akorát...“ Bránil McKay svůj návrh
„Tak akorát?! Krom toho, že lodi by trojitý výstřel dočasně odstavil vnitřní systémy, tak hrozí přetížení...“
„Prd a ne přetížení. I po výstřelu ze věch hlavní budou pořád zaplé štíty, co víc chcete?! A Zelenka má větší loď... v něčem toho laboranta překonat musím.“
„Zelen..?!? Jak myslíte, ale až vás s tím pošlou do ......, tak vám připomenu, že jsem to říkal...“
Jackova kajuta
Adrii se zdála noční můra, vše se třepalo a slyšela zlý smích. Když se před ní objevil obličej z plamenů, tak se trhnutím probudila. V ten samý okamžik, kdy otevřela oči, se věci, které doteď poletovaly po místnosti, zastavily a spadly na zem.
Místnost vypadala jako po výbuchu. Obrazy se povalovaly po zemi, židle a stůl převrácené a většina drobných předmětů byla rozházená všude po pokoji. Jack naštěstí nebyl doma, jinak by ji nahnal zase do nemocnice. Sice ho milovala, ale s tou péčí to semtam přeháněl.
O čtrnáct dní později
„Adri pojď semnou, přece tady nebudeš sama...“ naléhal Jack, když se oblékal do uniformy.
„Vždyť tady mám Teddyho, tak sama nebudu.“ Odpověděla s úsměvem.
„No tak, prosím. Sám se tam ukoušu nudou. Prověření máš, tak co...“
Adria kapitulovala a vyhopla s postele.
„Tak na mě počkej, musím se obléct.“
„No myslím, že by se našla spousta lidí, která by ocenila tenhle styl“ poznamenal Jack, když ji sledoval jak zachází do koupelny. Na rohu dveří na něj mrkla.
„Aaaa, Adri to mi nedělej... už tak jdeme pozdě, tohle si nech na později.“
„No jak myslíš...“ ozval se jemný hlas z koupelny, což Jack už nevydržel a zašel dovnitř.
Prezentace, o půl hodiny později
V místnosti seděl Thor, Sheppard, Thompson, Zelenka a McKay. Poslední dva zmínění si pořád něco poťukávali na tabletech a celá místnost čekala. Dveře se otevřely a vstoupil Jack s Adriou.
„No to je dost, že jdeš.“ Řekl Thompson a ukázal Zelenkovi, že může začít. Jack se ještě přitočil k Tommymu a šeptl.
„Měl jsem telefon...“ Thompson se ani nemusel dívat na Adriin úsměv, aby věděl, co tím myslí.
Zelenka se postavil před tabuli, zapnul projekci a spustil:
„Letadlová loď založená na nejmodernější technologii, kterou máme k dispozici byla...“
„Doktore, přeskočte to a k věci.“ Skočil mu do řeči Sheppard a McKay se škodolibě uchichtnul.
„Tak tedy, nenavrhovali jsme čistě nosič stíhačů, ale jde o plně vybavenou základnu vojenských operací.“ Začal ukazovat na plánech
„Zde, zde a zde je vidět hangárové prostory, jsou seřazeny v patrech a propojeny systémem výtahů. Z každého vedou minimálně troje vrata pro plynulý start a přistávání. Za zdí hangárů se nachází dostatečně velký prostor pro náhradní díly, technické zázemí a v horním patře parkoviště tanků a jiné pozemní techniky. V tomto prostoru se nachází generátory, zadní část zabírají motory, můstek byl zapuštěn do trupu a z Phoenixe jsme přebrali replikační továrnu. Ve zbytku volného prostoru jsou sklady a ubikace.“
Zelenka na chvíli přerušil monolog a napil se. Po chvíli pokračoval.
„Co se technických parametrů týče, měla by loď mít sedmnáctset metrů délku, přibližně čytři sta metrů šířku a maximálně dvěstěpadesát metrů výšku. Na propočtu kapacity stíhačů se zatím pracuje a jako zdroj energie bude zapotřebí osm naquadriových generátorů mk. IV a pěti ZPM.“
McKay vyprsknul a postavil se
„Cože?! PĚT ZPM? Pět?! Mému křižníku, který je mimochodem mnohem náročnější, stačí tři! Ty obvody si určitě navrhoval ty, co?“
„Jo navrhoval jsem je já! Co se ti nezdá? Nemáš tušení, co vše je v tom obsaženo...“
„No podle spotřeby asi stavíš černou díru...“
Doktoři se rozjížděli více a více. Thor se otočil k Davisovi a něco mu pošeptal. Jack se na něj podíval a potom přerušil oba hádající se.
„Klid!! Thor nám dá k dispozici Asgardské neutrinové generátory. Tudíž by měl počet ZPM klesnout u vás obou.“
McKey s rudnoucí tváří šel zpátky na své místo a Zelenka zamumlal
„Já ti nakopu černou díru...“ Adria ho slyšela a kousla se do rtu aby ji nebylo slyšet smát se. Zelenka se na ni nejprve nechápavě podíval a potom mu došlo, že mu asi rozumí.
„Pardon...“ omluvil se ji a pokračoval ve svém výkladu.
„Ehm. Tak tedy pokud nám Asgardé poskytnou generátory a použijeme pár dalších naquadriových tak můžeme snížit počet ZPM na dvě až tři... Samozřejme to bude chtít přesné propočty a místo pro generátory... Abych se plynule přesunul ke stíhačkám a vysvětlil k čemu tolik energie. Nové F-303, které jsme navrhnuli s pomocí Asgardů jsou bezpilotní, tedy téměř. Stroj sám nemá žádný kokpit, je to jako velký a nebezpečný model na dálkové ovládání. Využili jsme Antického rozhraní a na jeho bázi vytvořili naše vlastní křeslo, které umožňuje myšlenkami řídít stroj na dálku. Předpokládá se, že každý pilot by měl zvládnout dva stroje, zkušenější až pět. V pilotování jim budou pomáhat sofistikované programy, které byly vytvořeny podle simulovaných bojů a další se budou psát automaticky, loď se bude prakticky učit.“
Tímhle si získal pozornost všech vojáků v místnosti. Bezpilotní stroje schopné vesmírné bitvy jim dají obrovskou výhodu a sníží ztráty na bojišti na naprosté minimum... McKay vstal a vyšoupnul Radka z před tabule.
„Můj křižník... náš... ehm tedy váš křižník vypadá přibližně takto.“ Na obrazovce se objevily základní pohledy na mohutnou loď.
„Motory nejsou nijak extrémně výkoné, tedy v porovnání s Phoenixem. Jejich maximální výkon je někde kolem 0,2c, ale rychlost není potřeba. Štíty jsou to nejdokonalejší, co dokážeme vytvořit, je to taková laciná kopie Atlantského štítu a většina energie se spotřebuje pro ně.“
Znovu kliknul a na tabuli vyskočil obrázek generátoru štítu. Měl přes padesát metrů v každém směru a vedly do něj více než metr tlusté vodiče. Na tento návrh koukal překvapeně i Thor. McKay si užíval jejich šoku, jenom Zelenka nedával najevo žádné vzrušení. Rodney se nadechl a pokračoval dál.
„Se štíty se pojí další vlastnost lodi. Dokáže generovanou energii předávat pomocí speciálního systému do centrálního generátoru na jiné lodi a vytvářet tak obrovská silová pole. Jediný problém je, že na křižník se generátor tohoto pole nevleze, tudíž ho budeme muset nacpat do Zelenkovy letadlové lodi.“ Kouknul se po Zelenkovi, ale ten ho dále ignoroval, tak pokračoval.
„Tento štít pravděpodobně nevydrží déle než patnáct minut, ale to by neměl být problém... A jako bonus je, že cokoliv v této bublině skočí za pomoci motorů lodí, které ji tvoří do hyperprostoru, prakticky sebou stáhnou obsah. Jako hlavní zbraň má na přídi tři Asgardské paprsky, každý o průměru čtyřiceti metrů.“
Teď už ovšem Zelenka vystartoval.
„Čtyřicet metrů?! A tři?! Ty mi vykládej něco o navrhování rozvodů... Tohle ti tři ZPM prostě neunesou. To mi nenakecáš!“
„Však se ti to taky nesnažím nakecat! Nenechal jsi mě domluvit! Střelba má takový malý háček... Při trojitém výstřelu v krátkém intervalu zůstanou na lodi běžet jenom štíty...“
„HA!“ Zvolal vítezně Radek, vzal do ruky ukazovátko a škrknul dva krajní paprsky.
„Co to sakra děláš?!“ Vyjekl Rod.
„Upravuju tvoji loď do bojeschopné podoby... magore
Adria se opět uchichtla, očividně ji to bavilo.
McKay se už chystal zaškrtit Zelenku holýma rukama za to, že mu šťárá v plánech, ale Sheppard je zastavil.
„Rodney! Zelenkův návrh je sakra logičtější, takže ty dva prostě škrneš!“
„Fajn“ odsekl Rod a Radek si šel vítězně zase sednout. Rodney chvíli přemýšlel, kde skončil.
„Jo, už vím... další na řadě jsou raketová síla. Vzhledem k tomu, že je křižník navrhnut pro boj ve formaci se nacházejí sila na obou bocích a přídi. Celkem se jedná o osmdesát hlavní pro cokoliv od rachejtlí, přes konvenční rakety až po Mk. XI... A jako třešnička na dortu jsou obranné a útočné věže. Jejich zaměřovací systém je tak přesný, že si můžou dovolit palbu přes chumly našich strojů a šance že je netrefí je 99,99%, počet věží nebude pod pěti sty...“
Všichni přítomní si začali vyměňovat názory a nakonec to Davis shrnul.
„Teď oba spojíte své síly, ať se vám to líbí, nebo ne... A zabudujete lepší systémy do obou lodí. To znamená, že letadlová loď dostane generátor z křižníku a ten McKayův šílený stroj. Křižník zredukuje počty zbraní a do obou lodí nacpete Asgardské generátory... Phoenix je již téměř opravený a začne vyrábět ZPM, takže být vámi sebou hodím pánové...“
McKay se Zelenkou po sobě hodili pohledem a beze slova vyšli z místnosti. Chvíli na to se rozešli i všichni ostatní a jako poslední Jack s Adriou držící se za ruce.
„Myslíš, že s tím osvobodíte Zemi?“ zeptala se.
„Jsem si tím celkem jistý.“ S takovou technologíí a těma dvěma šílenýma vědátorama to nebude problém...“

tominocz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak to byl opět skvělý díl hlavně se mi tam líbilo že jsi tam zakomponoval Zelenkovi řeči zeleně :yes:
Obrázek

Major General
Major General

Odpovědět s citací

:rflmao: poslední věta mě dostala..:) jinak perfektní díl..:) už ať je tu další..a. doufám že těch dílů bude aspoň ještě tolik co doteď..:) nebo můžeš skočit třeba na 2. sérii..:)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Dílů mám ještě hodně, není se třeba bát :pst:
Jsem rád, že se líbilo.

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No už se těším, jak ostatním ukážeš své výtvory a oni budou hledět, jak sis stím pohrál. A sem celkem zvědavý, kdo by vyhrál, kdybychom každý proti sobě poslali své dva nejmodernější křižníky. Když už aji Jakop, takový fanatik říká, že sem to krapec přehnal.. tak je to asi pravda. Ale jenom krapec xD
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

hele S ne že bys v tom nebyl dobrej, ale tobě nesvětíš to tempo vydávání (myslím tím ty zastírací akce, které provádíš s každým dílem, aby jsi skryl to co se má dít...) ne že bys byl průhlednej..no dobře kapku jsi :D ale hlavně to s tvím tempem nemá smysl dřív než si někdo stihne přečíst jak tu mlžíš, tak je tu další díl :D

btw:
Patas25...kolik dáváš St0rmovi za to že tu vyvěšuješ reklamu? :rflmao: :rflmao: (joke)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Oki StOrm: S tým žehlením si začal celkom slušne. :rflmao:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:yahoo: :yahoo: Puk se an mě nezlobí! :yahoo: :rflmao:
Neboj, další díly se žádné sviňárny dít nebudou :D

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co jak to vypada s dalšim dílem bude dnes ? :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To záleží na korektorovi ;) Pokud mi budou dodány opravené díly dnes, bude dnes. V nejhorším zítra.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A tak to Jakop stihl dnes :) tudíž je zde další díl. Užijte si ho ( Je krátký, ale příští vám ho vynahradí ;) )

Burdens

Davis seděl u Thompsona v kanceláři a navzájem četli svá hlášení. Jack skončil o chvíli dřív a potřeboval se optat na pár drobností.
„Když jste ustoupili od Alfy stihli jste všechno evakuovat?“
„Jo, stihli... Senzory nás varovaly dostatečně předem a stihli jsme na palubu přenést vybavení i lidi. Piloti přeletěli se stovkou F-302 k nám do hangárů a zmizeli jsme než se objevila Anubisova flotila. Jenom byl kapku problém nacpat sem na rychlo osm tisíc lidí... ale město je obrovské takže se místo našlo.“
Jack poslouchal a přikyvoval, když Tommy domluvil zeptal se.
„Nějaké dotazy k mému hlášení, pane?“
„No jenom si dělej srandu Jacku... Už mi dlouho pane říkat nebudeš, Thor se vrátil i s kompletními zákony Aliance a našel způsob jak tě, dostat na admirála, zase budeš výš než já...“
„Thor je zpátky? Musím s ním mluvit. Asi nebude moc rád až uvidí jeho vybavení, tedy to co z něj zbylo...“
Jack se postavil, rozloučil se s Tommym a vyrazil z kanceláře. Přes transportní zařízení se přesunul do poloviny výšky hlavní věže a mostem vyrazil do další vedle stojící budovy, přičemž se mu z oken naskytl výhled na okolí města. Na pozadí bylo vidět část velké nazelenalé planety s pásem asteroidů, v bublině štítu se vznášel Phoenix, trup byl zcela opraven a připravovali pro něj věže na dozbrojení. Jeho replikační zařízení vyrábělo ZPM, ale vždy trvalo tři dny, než se nabil a mohli vyrobit další. Na vzdáleném molu rostla gigantická konstrukce, ve které se začínala rýsovat letadlová loď. Na vedlejším se stavěl těžký křižník, který se blížil k dokončení mílovými kroky.
Pod mostem, přes který Jack zrovna šel se přehnala pětice nových bezpilotních F-303. V jedné z hal bylo zřízeno výcvikové centrum, aby měli k dispozici piloty a nemuseli čekat na letadlovou loď. Už z pohybů letadel bylo vidět, že nemají piloty na palubě. Prudké pohyby, vývrtky a úhybné manévry by u jakéhokoliv člověka vedly při nejmenším ke ztrátě vědomí. Davis je pozoroval, jak se otáčejí ve formaci směrem nahoru a po obvodu štítu pokračují pryč.
Ve tmě vesmíru se otevřelo jedno hyperprostorové okno, ze kterého vyletěla BC-304 a hned na to druhá třistačtyřka zmizela ve svém okně. Několik těchto lodí prošlo refitem, byly odstraněny přepážky, čímž vzniknul uvnitř trupu obrovský nákladový prostor. Teď látaly k jedné z blízkých planet, kde za pomoci paprsků a transportního zařízení těžily trinium. Stavba nové flotily ho spotřebovala stovky tun za den. Město vypadalo jako mraveniště, žilo svým vlastním životem a připravovalo se na blížící se válku.
Jack došel do své kajuty, vyzvednul ze skříně brnění a kontaktoval Thora... během vteřiny stál u něj na můstku.
„Trošičku jsem vám pošramotil brnění...“
„Je vaše Jacku, to už jsme si ujasnili...“
„Ale i tak to nemění nic na tom, že je prostřílené a zničil jsem vaše kladivo.“
„Jak se vám to povedlo?!“
„No zarazil jsem ho do závalu a úmyslně odpálil.“ Vysvětloval opatrně.
„Ehhh, kladivo se mi nepovedlo zničit už několik tisíc let. Brnění by se mělo opravit během pár hodin, ale výroba kladiva zabere nějaký čas.“
„To bych právě rád pozměnil, pokud by to bylo možné. Nebylo by možné místo něj vyrobit nějaký meč, nebo něco takového? Prostě zbraň, která nedělá tolik nepořádku. Kdyby jste viděl kolikrát jsem někoho vzal přes hlavu a ona se roz...“
„Vím jak to vypadá majore, není třeba popisovat. Můžu místo něj vyrobit dva meče, do jednoho by se nedaly nacpat všechny potřebné systémy. Ale to prodlouží dobu, než bude výzbroj plně schopná boje. Dříve jak za měsíc ji zpátky mít nebudete.“
Jack přikývnul a poděkoval za opravu. Chystal se požádat o přenesení zpět do města, ale Thor měl ještě něco na jazyku.
„V zákoníku Aliance jsme našli způsob, jak vás povýšit na admirála Aliančních ozbrojených sil. Není na to potřeba armádní autorita dané rasy, ale Aliančního vedení. Vzhledem k tomu, že jsme poslední zástupci, tak spadá velení na mne a Ódina. Ani jeden z nás nemá námitky a tudíž z vás při ceremoniálu můžeme udělat admirála, pokud nemáte nic proti.“
Jack chvíli váhal, přece jenom velet celé flotile je velká zátěž. Ale kdyby to nedělal on, tak kdo? „Nemám námitky, jak budete připraveni tak se ozvěte.“ Thor přikývnul a Davis zmizel v jasném záblesku světla.
Adria se opět probudila z noční můry. Už se ji zdála měsíc pořád dokola, ale vždy o malý kousíček více. Jasná světla, plameny a hořící tvář, kterou stále nemohla rozpoznat. Seděla na posteli ve své kajutě, její dech byl zrychlený a srdce ji málem vyskočilo z hrudi.V místnosti už se nic nikam nevznášelo, hlavně proto, že Adria celou ložnici vyklidila. Byla to teď prázdná místnost s postelí.
Po dlouhé době se v její mysli konečně ozval Daniel.
„Co to bylo Adri?“
„Nemám tušení... A kde si sakra byl ty?“
„Přišla za mnou na návštěvu jedna známá...“ řekl záhadně
„Jak přišla? Vždyť tě mám v hlavě, tak jak mohla přijít?“
„Řekněme, že Omma může chodit nenápadně...“
„Omma De Sala?“
„Přesně ta... A dá se říct, že mi nabídnula povznesení, prý mám poslední šanci.“
„Ty se můžeš povznést? Musím říct, že bez tebe tady bude prázdno.“
„Je to tvoje hlava Adri a už jsem ti tady zavázel více než dost.“
Došel k ní a dal jí pusu na čelo.
„Sbohem, snad se ještě uvidíme...“
„Snad ano, sbohem tati...“
Dannielovo tělo se rozplynulo v bílé záři a ta zmizela.
Chvíli na to se otevřely dveře kajuty a vešel Jack. Když vstoupil do vyklizené ložnice našel Adriu ležet v klubíčku na posteli. Na první pohled bylo poznat, že je něco špatně. Sedl si k ní a v tichosti ji objal...

Odpovědět s citací

Ten parchant Daniel... to už rovnou může dostat pernamentku.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Naozaj sa ti to :jako: žehlenie :jako: darí. :laugh:
Mám ale maličkú otázočku:
a už jsem ti tady zavázel
nemá to byť bez dĺžňa :?: :hmmm:
:hmmm: Pravdepodobne ti napíšem svoje ohodnotenie poviedky po nasledujúcej časti. :lol:
:!: Možno sa dozvieme akým smerom sa uberáš týmto:
Adria se opět probudila z noční můry. Už se ji zdála měsíc pořád dokola, ale vždy o malý kousíček více.
:wink:
2 Patas: :rflmao: :rflmao: :rflmao:
Toto je spoiler!!!:
On tú permanentku má už z čias SG1

Viď. hlášky O´Neila. :rflmao: :laugh:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak Danny, to je stará profláknutá světluška... :D

tominocz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já měl dojem že Oma je mrtvá ne ? nezabila se s Unubem navzájem ? :hmmm:
Obrázek

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ve st0rmove povídce anub žije tak jak se s nim mohla zabít ?
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nepleteš si povídky? :) Když u mě žije Anubis, tak asi i Oma, ne? :bounce:

Odpovědět s citací

No já se domnívám, že v normální SG Omma také žije.. ale jelikož má stejné síly s anubisem, tak sním bojuje neustále. Šak tam jasně bylo: Mě nemůžeš zabít a ona : Ale mohu bojovat.

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

povídky si neplete...zapojil do toho svět sg ze seriálu... malinko zapomněl že tato povídka je v alt. realitě, takže vlastně v konečném důsledku můžeš naprosto vše co tě napadne okecat větou: "alternativní realita" :D

edit:
a Daniel je věčné téma :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Díl opět dobrý, už se těším na další díl

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky