Replikátoři jsou pryč... aspoň ti v Milky Way a Ida Galaxy... ale jediné co můžu mít jsou Asgardští technici... není to potřeba k tomu abych pak mohl mít Oddyseu ?! Protože popisek tvrdil že mi zlepší lodě, stručně řečeno...
Zdravim potřeboval bych poradit stáhnul sem si SG EAT verze 1.1 a tak to rozbalim a když to chci nainstalovat tak mi to napíše - invalid option C-/dokument and settings/VLASTÍK POČÍTAČ/plocha /nová slozka - Empire at war-1.1- Setup.exe
Usage: Star gate - empire at war-1.1- Setup.exe options
Available options: /debug run installer in debug mode /debugconsole run installer with a debug console open /help display this information /mode MODE set the mode to run the instaler in
a pak ještě něco pls poradte co mám dělat jestli si mám stáhnout jinej mod ,díky moc.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
mattrich: Mám otázku... Jde ten SG mod na starší verzi Star Wars než je 1.5 ?! Protože já ten mod nainstaloval a šlape na základní verzi Star Wars: EaW
Řeknu Vám proč některým to jede bez patche a některým jen s patchem. Předpokládám, že tu hru máte staženou. Někteří z Vás si stáhli verzi US u které je nutný patch, ale verze UK tam patch není nutný.
Usage: Star gate - empire at war-1.1- Setup.exe options
Available options: /debug run installer in debug mode /debugconsole run installer with a debug console open /help display this information /mode MODE set the mode to run the instaler in
Zdravím, chci nainstalovat patch 1.5, ale při instalaci mi to napíše, že hru uptadovat nepotřebuji, ovšem v menu mám napsáno verze 1.2.. A při každém spuštění se mě to ptá, jestli nechci automaticky stáhnout nejnovější patch (stahuje se 1.5), opět spustím instalaci toho patche a napíše to, že hru není potřeba uptadovat. Poradil by někdo prosím?
hosi mam problem hraju to jak tam musis to zpm corknout z teonas a postavit take ty cipoviny jako treba antarktickou zakladnu atd. jenze fsechno tohle uz mam postavene a nic mam pripravenych 10 o´neilu a 42 x-304 ale nemuzu s nima do pegasu midway station je porad zavrena
Abys mohl do Pegasu musíš mít : ZPM , Atntarktidu budovu (je to taková bílá stavba), a Atlantis expedici
jako tohle je sproste uz sem prisel na to jake budovy to sou mam je obe postavene aji atlantis aji antarktidu a mam aji zpm ale midway station je porad zavrena nevim proc vsechno co tu je napsane uz mam ale porad nic