Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

něco takového, jako je další díl, této povídky jsem si prostě nemohl nechat ujít a hned jak to možnosti dovolily, což bylo až teď, tak jsem přečetl .)

Nádhera osobně jsem se nad ničím nemusel pozastavit a to jsem se i zaměřil na:
St0rm píše:
První dva až tři odstavce, kde popisuješ poškození lodi, jsou strašně nasekané a opakuje se tam dost slov. Působí to spíš jako seznam děr pro techniky na opravu. Dál už se to neprojevovalo, takže za to mohlo asi tempo, jakým jsi napsal díl :)

nevím jestli je to mnou (že jsem nic nevnímal) a nebo jsi to už opravil, ale já si fakt ničeho nevšiml... prostě paráda :)

co se příletu týče tak mám několik návrhů:
Toto je spoiler!!!:
1) lodě Země
2) Wraithové (mě osobně nenapadli, ale po přečtení komentářů a po následném zamyšlení mi tam sedí, nehledě na to jak jsi je hezky a nenápadně zkusil vyřadit...hlavně díky tomu mají druhé místo :D)
3) Lodě Ori

a dotazem: "kdy bude další díl?" tě zatěžovat nebudu, jelikož nevím jak na tom budu se čtením :(, ale každopádně se na něj budu těšit :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Děkuju. :wink:

Nic jsem neupravoval, ale každý má jiný cit a vkus, takže někomu to může přijít jako seznam děr pro techniky.. :sorry:

Toto je spoiler!!!:
Já ti taky netušim, kde g.o.d. přišel tak zničeho nic na wraithy, ale všichni se toho hned ujali.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:D
Toto je spoiler!!!:
když se nad tím zamyslím, tak možná díky tomu že ještě nedávno, (1. řada) to byla hlavní rasa :), ale nevím no :D

mě na nich, ale zaujalo to jak jsi je hezky a nenápadně začal popírat no :D... viz. drobné písmo aneb: když chceš něco popřít, tak to nikdy nepopírej :D... čím víc popíráš, tím více si lidi myslí že to tak je :D...což se ovšem dá použít jako klamný "manévr" že?... :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jojo, popírání je dvojsečná zbraň. Klidně to může být zákeřný klamný tah, aby čtenáři získali důvěru v to, že jsou to Wraithové a pak to ve skutečnosti budou to nepovim :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mno pokud si dobře pamatuji tvojí povídku (komplet) tak to můžou být Ori (možné to je, ale pak je tu dotaz k čemu posílat další 3 lodě na vyřazenou plechovku, jak se lidská loď jeví)
nebo také lidé, ale že by se tam dostali tak brzo? navíc ten maják ani dlouho nevysílal => signál se nikam nemusel dostat
či Wraithové, kteří mají velké lodě, ale zas je tu otázka: "kde se tma sakra vzali?"
Další rasy, které mají takové lodě asi v tvé povídce nejsou....tedy možná, ale to ne..navíc vyletěli velmi blízko pozemské lodě, takže se dost možná stočí do obrané pozice...

sakra proč ten kapitán nedržel hubu? to možná mohl prozradit ten človíček co stojí venku...

asi nezbyde nic jiného než-li si počkat na další díl
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:lol:
Toto je spoiler!!!:
To víš, Taliáni byli vždycky temperamentní, natož když jsou v úzkejch.. :lol:
Ale jdeš na to od lesa, má to svojí logiku.. :wink:

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

áaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi to dneska nemyslí :(

další díl tu musí být do 29.6.2010 jinak nevím :lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Neboj, do té doby tu bude, protože pak jedu na dovolenou. :wink:

Do prvního příspěvku a do příspěvku s povídkou bylo dodáno PDF od jakopa, kterému za něj hlubo děkuji. :yes:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

mikey: Moc dobrý.

Toto je spoiler!!!:
Osobně si myslím, že Wraithové to nebudou. Viděl bych to na spojence Země. Takže přímo lodě Tau'ri nebo třeba Jaffů.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Když se tak nad tím zamyslím, je možné že to budou buď wraithi, nebo bych to spíš viděl na lodě třídy Hatak, můžou to být buď Luciáni, nebo lodě Svobodné jaffské republiky. Anebo méně pravděpodobná varianta, lodě cestovatelů, ale to by zase sotva kapitán říkal že jsou v maléru. Takže spíš bych to viděl na ty Hataky, který nemaj IFF
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

už se mi to malinko plete...

Toto je spoiler!!!:
ale Wraithové jsou spojenci země ne?...tedy "spojenci" ve smyslu nech brouka žít... i když v MW to platí na opak... :D

pak jaffové..možná, ale jen pokud mají velké mateřské lodě..hatak mi nesedí do toho letmého popisu ;)
a co se věty: "takže vidíme, v jaké jsme kaši.“ týče, tak to může být tím že lodě nejsou identifikované... živě vidím jak na začátku dalšího dílu ten človíček co je venku na lodi říká: "kapitáne držte h**u a poslouchejte jsou to ***." přeci jen má lepší výhled než na rychlo zprovozněné senzory, krátkého dosahu...

mikey:
to je dobře, protože já potom jedu taky :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:smile:
Toto je spoiler!!!:
Ano, wraithové a Země jsou spojenci ve smyslu "nech wraitha žít".. :lol:
A jaffové mají velké mateřské lodě, takové ty kraksny jako byla apophisova mateřská loď.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

mikey:
Toto je spoiler!!!:
Mě spíš napadla mateřská loď Anubise :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

jakop:
Toto je spoiler!!!:
to by nebylo 3x..to se mi nezdá... vidím to na lodě alá Apofis (ale mezi námi je to dílo Sókara .)) a nebo no abych se neopakoval, tak nevím
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
jak už sem psal tak mě napadli ti Wraithi ale teď jak si zde čtu spoilery tak jsem začal uvažovat i o těch Hatacích...mno uvidíme nechám se překvapit

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Anubisovy lodě jaffové bohužel nevedou. Plány na jejich stavbu jaksi zmizely spolu s falešným bohem a veškeré pokusy o sestavení něčeho podobně megalomanského ztroskotaly, většinou už ve fázi návrhu..

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
A já si myslím, že to je křižník Victory, Enterprise a TARDIS :D

A teď schválně, kdo má pravdu! :rflmao:

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ty dva kontakty jsou lodě třídy Exekutor a ten poslední Death Star :D :D
Obrázek

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Fakt? mě spíš napadlo že Jaffové zase upravili nějakou Anubisovu loď že je velká jako Superhive a pak maj tři ale to je taky blbost,to by je stavěli dlouho,jinak osobně si taky myslím že to jsou Wraitové :D ale to jsou spekulace,sem zvědavej na další povídku a opět gratuluji za tuhle.
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

klin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
všichni špatně, bude to Chucka Norris (senzory ho kvuli jeho nezměrné moci zaznamenaly třikrát) a chuck, jelikož je spojencem USA, přišel zničit orijské lodě kopem z otočky

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mikey skvělí díl :) těším se na další
Toto je spoiler!!!:
nečetl jsem ostatní spoilery ale tipuju buď jaffy nebo wraithy ale třeba budu překvapen :)

A k tomu zbytečnému rozepisování toho poškození lodi , mě se naopak to líbí jak jsi to napsal :)
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jj přesně,já doufám že tu loď opravěj,hele když jsem u toho nějak jsem zapoměl a nepochopil co je to za typ lodi. X-304 nebo nějaká jiná?
Obrázek
Albert Einstein

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Provokatéři.. :rflmao:
Toto je spoiler!!!:
Ve skutečnosti to neni Chuck Noris, ale pouze jeho vražedný pohled, který vesmír tak vyděsil, že se po cestě ztrojil, ale nikomu ani muk..

Toto je spoiler!!!:
Btw, superhivy, anubisovy hataky, to jsou všechno obří lodě, ale nikdo neřiká, že ty tři kontakty jsou tak nechutně velké. Je že jsou menší než LEHKÝ orijský křižník.. :wink:

Vašek: No, je to buď 304 nebo 305. Uvidíme co z toho se mi bude víc hodit.. :lol:

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pak mám ještě jeden tip.
Toto je spoiler!!!:
Tak to bych to viděl spíš na neidentifikované lodě cestovatelů, anebo wraithské křižníky.
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jaj hele mikey prozraď mi pls jenom jestli mají ty lodě štíty. :D
Obrázek
Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky