Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II

počítačové, konzolové, deskové a další hry

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pokračování se dočkáme tentokrát stejně jako ostatní i my zastánci PC už 26.10.2010 :D

Trailer z E3 2010:
http://www.youtube.com/watch?v=KgvzSDcCH4g
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Když to tentokrát nebude mít astronomickou velikost (24 GB, co to sakra má být?) a bude dobrá optimalizace, tak si to možná i koupím. Příběh ušel, ale nesedlo mi, že Starkiller má pomalu větší sílu jak Yoda s Vaderem dohromady
Obrázek

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ono tu optimalizaci dělá stejný tým jako minule, tak snad se poučili :roll: No možná to bude mít i víc než 24 GB pokud to opět bude bráno tak filmově. Jo s tou Sílou máš rech, ale hraní si tak se stormtrooperama nemá chybu.
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=hrdNbvKah6I
Obrázek

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nice. Souhlasím s Davem. Tou velikostí to přehnali.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mě velikost nevadila aspoň jsem si patřičně užil ingame videa.
Síla se mi naopak líbila až na ten star destroyer to byl uz extrem.
Ono asi nejde o to že by byl Starkiller moc silnej ale tim že ostatní byly i v nový trilogii slabý,jak se říkalo že jedi order je jen slabej odvar toho co bylo ve starý republice.
Rozhodně se mi libí provedení Force absorb.
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

sila spociva v midichlorianoch...preco by mali mat v starej republike viac ako v imperiu?
Obrázek

Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No nevím jak to přesně funguje ale v trilogii byly desitky maximálně stovky jedi i sithu dohromady a ve starý republice jich byly tisíce je možný že za tu dobu třeba i křížením s normalními lidmi se počet midichlorianu v krvi snížil.
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v nové trilogii byly tisíce Jediů ale jenom dva Sithové. Zapomínáš na pravidlo dvou. Ve staré republice jich byly tisíce proti tisíci. Mě hlavně štve to, že Yoda byl brán jako nejsilnější Jedi co kdy žil a Anakin měl být prakticky jeho nástupce i když byl nejspíše výsledkem experimentu Dartha Plagueise. A pak se najednou objeví někdo, kdo je silnější než oni dva dohromady
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kris: V tom jsou ty hry přehnaný. Ve filmech jsou takový slabí a sílu využívají jen trochu. Kdežto v hrách zas až moc silný. No to je jedno.
Obrázek
Povídka První hrozba

Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No já vim tady spekuluju proč jsou v nový takový másla :-D
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

protože Jediové v nové trilogii byly už jenom stíny toho co byly dříve. Tisíc let míru a oni se rozhodli sílu používat k vědění a né k válčení, jako to udělali jejich předci, jelikož to nepotřebovali. A za tu dobu byla spousta jiných umění se silou a se světelným mečem zapomenuta. Uvědomte si, že události KOTORu se odehrávají 4000 let před narozením Anakina Skywalkera, to je hodně dlouhá doba.
Obrázek

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já si myslím, že až na ten destroyer, to bylo reálnější než ve filmech. Víme, co ta síla je a co dokáže. To že ve filmech použili jednou za 2 hodiny push a ještě tak málo... Prostě už byli mírumilovní, skoro žádnej srovnatelnej nepřítel. Dřív uměli všichni "všechno", škrcení, blesky, to nejsou "zbraně" jenom Sithů... Viděli jsme i zlomky toho, co je ve hře i ve filmech, takže proč ne? Přeci jenom chytnout pár vojáků a hodit je někam, to by zvládl i malej padawan, který umí ovládat aspoň trochu sílu. Každej je zvyklej na ty sráče z filmů, kteří nic neumí a potom to tak dopadá, když udělají někoho, kdo se v tom vyžívá a používá to pořádně a logicky...

Taky je pravda, že Starkiller byl v době, kdy byl Vader a né za staré republiky ty tisíce let zpátky, ale prostě to jenom začal používat pořádně tu sílu, nic víc...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jestli FU2 port na PC dopadne stejně jako jednička, tak mě tato hra vůbec nezajímá.

Major
Major

Odpovědět s citací

Jestli to bude ještě náročnější, tak mě to taky nemusí už zajímat :D :D
Obrázek

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Přesně takhle jsem si představoval jedi/sithy předtím, než mi je nové filmy pokazily... Pokud jsou mocní Jedi takové lamy, že nedokážou vycítit ani to, že jejich vlastní jednotky na ně budou střílet, tak wtf? :D Patřilo jim to amatérům.
Ten trailer je naprosto vynikající, i když hra samotná se mi moc nelíbí.

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

o 10rokov bude dalsia hra kde si povieme ze Starkiller bol este slaby...

Inak o com je dej tejto hry???Som pocul ze je to klon respektive jeden z klonov...ale asi ma daku zbytkovu pamat na svoju lasku Juno...teraz je otazne kedy mu a kto zobral krv a co si pamata...nemyslim ze to bol Vader kedze mal lightsabere s modrymi krystalmi a tie musel odniekal zobrat..Ale celkovo ma z traileru zarazilo ze ho nedorazil sam Vader ked sa tohto klonu chcel zbavit ale nechal to na babrakov stormtrooperov + ze mu nechal svetelne mece...vsak uz videl Vader jeho potencial predtym...vsak len sila pull na lightsaber by mu stacila na oslobodenie z retazi...
Obrázek

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nechal to na trooprech, protoze kdyby tam zustal, tak ho Starkiller zabije na miste a cely SW universe by dostal poradnou facku :D

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Wanted: řekněme, že proto mám raději Sithy. Ti si můžou dělat se silou co se jim zlíbí. Je pravda, že hry ukázali, že i Jediové metody jako škrcení atd. využívali ve válce, ale jak jsem psal. Jediové v nové trilogii byly stíny toho, co byly dříve. Po galaxii měli obávanou pověst ochránců, kterou obstarali jejich předchůdci, ale už to bylo hodně dávno a někteří už o nich začali pochybovat. To vysvětluje, jak se Sidiousovi povedlo získat tak značný vliv. Také neměli žádného pořádného nepřítele. Sithové byly podle nich úplně vymíceni, ale bylo tu proroctví, které si špatně vyložili. Takže nebyl důvod se učit nové způsoby síly.
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Ano, přesně takhle jsem to myslel ;) . Myslím, že dřív i Jediové tu sílu využívali, jak se jim zlíbilo (samozřejmě spíš na tu obranu)...

Evil: spíš víc možností, jak si s těma vojákama a věcma ve vzduchu hrát, ale to využití síly, nevím, tohle už je prostě dost, možná, že s pushem nepadne půlka budovy, ale celá :D
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mozno urobi z Hviezdy Smrti golfovu lopticku.
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Ale to už je o techách a né o síle ;)
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vím že je to OT ale, je nějakej jinej rozdíl mezi Sithským a Jediským mečem než to že mají jinou barvu?
Obrázek
Povídka První hrozba

Major
Major

Odpovědět s citací

Barva je jen krystal a ta podle mě taky nehraje nijak velkou roli... Jinak meč určitě stejnej, záleží, jak si ho ti Sithové pak staví, na co kladou důraz atd. ;)
Obrázek

stevo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Proste tak to je. Po skoro nekonečnom miery sa mnohe bojove techniky co sa tyka sily a svetelneho meca zabudli. Takze z jediho sa stal peacekeeper namiesto bojovnika. Ale aj tato neskora doba ma svoje vymimky- Anakin, Yoda a Sidius, ti by sa ani za starej republiky nestratili. :wink:

Další

Zpět na Hry