Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x19, 1x20 - Incursion

1x19, 1x20 - Incursion

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.6.2010 17:43:49
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Je možné, že se někdo z hlavních postav po první sezóně se seriálem rozloučí. Pokud opravdu
Toto je spoiler!!!:
Lou Diamond Phillips natáčí 2. sezónu
tak to je jasné. Protože rozpočet není nafukovací.

A nebo také

Toto je spoiler!!!:
ho v druhé sezóně odprásknou
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 17:49:27
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Budou se muset někoho zbavit... Ferreira, Carlyle, Ming-Na, LDP a ještě k tomu Knepper? To by bylo vskutku mastné.

Příspěvek 13.6.2010 17:56:03
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Carlyle to být nemůže. Ten je hlavním tahounem celého seriálu, Ming-Na za to bych se vůbec nezlobil, jelikož kromě posledních dvoudílů přišla přebytečná. Podle IMDB
Toto je spoiler!!!:
si LDP zahraje pouze v prvních pěti epizodách série
, ale IMDB není nikdy plně spolehlivé
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 18:03:38
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Že to nebude Carlyle je jasné, ale kdo potom? Přece nemůžou mít tolik peněz, aby financovali tolik známých tváří?

Příspěvek 13.6.2010 18:05:03
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

epizoda v SGU je prý o milion dražší jak v SGA, tak ten meloun nejspíš cpou na honoráře, ale asi platí to co sem napsal výše
Toto je spoiler!!!:
Telford v Cloverdale nejspíš umře
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 19:04:45
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
Darth_RevanCZ: pravda, ale co to vůbec bylo za bouchačku, co sebou tahal Telford?

Jako první mě napadla "TimeCop Beretta" neboli Beretta 92S, případně Taurus PT92 oplácanej plastem aby vypadal(a) "futuristicky". Tyhle kvéry tahali Genii v SGA, takže jejich znovupoužitý pro SGU by nebylo zase až tak nepravděpodobný. Akorát, to co má u sebe Telford nesedí tvarově ...

"TimeCop Beretta"
[img][./images/thumbs/genaigun4_1276452279.jpg]http://www.imfdb.org/images/f/fa/Genaigun4.jpg[/img]

Telfordova zbraň
[img][./images/thumbs/sgusvi_1276452282.jpg]http://www.imfdb.org/images/3/3e/SGUSVI.jpg[/img]

Zbraň má prohnutý lučík spoušti (bohužel jeho přední část je zakrytá) a docela široký střenky/rukojeť - což by Berettě, případně PT-92 (což je brazilská licenční kopie, hojně používaná ve filmech misto Beretty - je snažní na sehnání) vcelku odpovídalo. Ale zase na druhou stranu zadní část zbraně má docela "výrazný ocas", což by mohla být dlaňová pojistka typická pro zbraně odvozený od Coltu 1911. Ale spíš bych se přiklonil k tý Berettě/Taurusu. Pokud má někdo k dispozici HD verzi, tak by mohl típnout nějaký obrázek, z 350mb verze se to identifikuje docela blbě a HDčko kvůli tomu stahovat nebudu :lol: .
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 13.6.2010 19:10:12
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
Líbilo se mi, jak nechala Sam oba piloty obětovat, ale už mi přišlo trochu divné, když pak Jack vysvětloval Youngovi, proč by měl vypustit atmosféru, přitom by to sám na jeho místě neudělal. Nebo snad to slavné pravidlo "My v tom své lidi nenecháváme!" pro něj už neplatí?
Tenhle nový přístup mi nevadí, naopak, ale s ohlédnutím na minulé série... :roll:)

Ona hlavně smrt nenastává bez kyslíku hned, což nám krásně předvedli na začátku finále. Takže by ho mohli zachránit a zároveň situaci vyřešit rychle.... ale pak by epizodě chyběla zápletka, že :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 13.6.2010 19:25:29
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
Líbilo se mi, jak nechala Sam oba piloty obětovat, ale už mi přišlo trochu divné, když pak Jack vysvětloval Youngovi, proč by měl vypustit atmosféru, přitom by to sám na jeho místě neudělal. Nebo snad to slavné pravidlo "My v tom své lidi nenecháváme!" pro něj už neplatí?
Tenhle nový přístup mi nevadí, naopak, ale s ohlédnutím na minulé série... :roll:

Pěkně do toho zakomponovali i rituál M´al Sharran. Jde vidět, že David Blue se jako poradce osvědčuje. :-)

To s těma pilotama bylo dosti zbytečný. Mohli je v klídku teleportovat na palubu :( A né za každou cenu ukazovat jak tenhle seriál bude tvrdší.

Příspěvek 13.6.2010 19:31:37
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Autoři se evidentně snaží zuby nehty držet od SGA co nejdál.

cvigy: tenhle způsob transportu je rezervovaný pouze pro mistra Shepparda :palka:
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 19:33:25
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Yep, pokud nemáš na hlavě půl kila gelu na vlasy a nemáš husto-krutor černý brejle, tak tě transportní paprsek prostě nezaměří ... :rflmao:

Edit: Málem bych ještě zapoměl na rozvázaný kanady na nohou :lol:
Naposledy upravil Darth_RevanCZ dne 13.6.2010 19:35:17, celkově upraveno 1
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 13.6.2010 19:35:16
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

a ještě k tomu hustě krutou černou uniformu ve stylu obyčejné košile na které máš vestu, kde zásobníky vytahuješ kdesi zevnitř vesty a po kapsách nosíš tyčinky :rflmao:
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 19:46:32
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

cvigy: taky jsem si říkal, ale asi nemohli, protože určitá oblast na planetě byla stíněna. Jinak to nevidím.

Příspěvek 13.6.2010 20:11:13
rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

lace píše:
rigix píše:
SGU je nudná telenovela, jen se tam furt kecá a jednou za dvě hodiny vystřelí z nějakýho kanonu. Nechapu jak to nikoho může bavit sledovat.

popravde nechapu proc se na to tedy divas
tohle jsou snad stranky pro fandy
resume v tve terminologii -> nechapu proc sem lezes
bez si radsi pustit Ctyři z tanku a pes
tam snad budes mit strileni dost :D

Když si tak chytrej můžeš mi říct kde píšu, že se na to dívám ? Zkus používát mozek než něco vybleješ,
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Příspěvek 13.6.2010 20:57:58
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Freizy:
Máš sice pravdu v tom že když ho to nebyví tak ať na to nekouká a nekazí nám SGU svými výlevy, ale napsat vypadni a nevracej se je přecejen trochu moc. Přecejen pořád žijem v celkem svobodný zemi. Navíc on asi nemyslel sgu ale čtyři z tanku a pes.

rigix:
Zato z tebe jdou jen samí duchaplný věty. :evil: :rflmao:
Jinak musim souhlasit s lace ty nejspíš neholduješ přílišný složitosti. Nechci urážet, ale řek bych že patříš do skupiny fandů ramba, rockyho, terminátora. Jestli tě sgu teda tak nebaví, tak ho přestaň sledovat a jdi se podívat na něco co tě baví.

EDIT: Zřejmě už admini freizumu ten příspěvek smázli. Nebo se pletu?
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 13.6.2010 21:02:31
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď jsem si tak uvědomil, možná se to tu už řešilo, ale nestřelili v tý místnosti s TJ i Rileyho? Protože on tam na jednom záběru je a pak o dva střihy dál padá k zemi někdo v icarus uniformě na zem...jestli je úmře tak budu "málo" naštvanej...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 13.6.2010 21:03:17
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

očividně se nepleteš :)
ObrázekObrázek

Příspěvek 13.6.2010 21:24:11
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
rigix:
Jinak musim souhlasit s lace ty nejspíš neholduješ přílišný složitosti. Nechci urážet, ale řek bych že patříš do skupiny fandů ramba, rockyho, terminátora. Jestli tě sgu teda tak nebaví, tak ho přestaň sledovat a jdi se podívat na něco co tě baví.

Na terminátora mi nešahej :wink: Dvojka je nejlepší :)

Příspěvek 13.6.2010 21:28:06
vg38 Airman
Airman

Odpovědět s citací

TENTHIUS píše:
Teď jsem si tak uvědomil, možná se to tu už řešilo, ale nestřelili v tý místnosti s TJ i Rileyho? Protože on tam na jednom záběru je a pak o dva střihy dál padá k zemi někdo v icarus uniformě na zem...jestli je úmře tak budu "málo" naštvanej...

Ať zabijou kohokoliv, jen ne Rileyho :palka:
Cítíte se negativně? Zbavte se elektronu!
Přijde Schrödingerova kočka do baru... a nepřijde.

Příspěvek 13.6.2010 21:29:19
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Důstojné zakončení první série. Kiva je záporák dle mého gusta - chladná, pragmatická a vypočítavá. S Plk. Youngem dostavá hláška: "Špatní lidé na špatném místě" úplně nový rozměr. Jeho nekompetentnost je flagrantní. Pošramocenou pověst vojenského personálu zachraňuje Master Sgt. Greer. Z tohoto tichého a málomluvného vojáka, za kterého ovšem mluví činy, se pomalu stává moje nejoblíbenější postava :bravo: .
Závěrečná pětiminutovka je opravdu lahůdka :yes: Mám tušení, že se na podzim rozloučíme s Telfordem a Kivou :(
Jenom hadám, ať mne nikdo nenařkne z vypouštění spoilerů :)
Hodnocení: 9/10
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 13.6.2010 22:16:13
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
aby som bol presny tak ostazka TJ neni este ista ci sa objavi aj dalej...meno herecky nepadlo nikde ani na nikoho tweeteri ani na blogu...takze je este otazne ci bude hrat alebo sa bude venovat materskej na plno..inak ona ma za muza černocha takze dieta musia v SGU nechat potratit
Young by nechal Greera vystrelit pretlakovou keby videl farbu toho decka.

Co sa tyka Telforda tak imdb neuvadza Telforda vsade lebo priklad nehra v tej epizode ako Riley tych 6-7epizod...mozno bude zraneny.
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 22:18:36
mafia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

První část byla docela dobrá - nějaká akce, Odyssea, Carterová, O'Neill.
Druhá část - typická universovská ponorková epizoda, až jsem se nudil.

Příspěvek 13.6.2010 22:53:09
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Evil píše:
Toto je spoiler!!!:
aby som bol presny tak ostazka TJ neni este ista ci sa objavi aj dalej...meno herecky nepadlo nikde ani na nikoho tweeteri ani na blogu...takze je este otazne ci bude hrat alebo sa bude venovat materskej na plno..inak ona ma za muza černocha takze dieta musia v SGU nechat potratit
Young by nechal Greera vystrelit pretlakovou keby videl farbu toho decka.

Toto je spoiler!!!:
:rflmao: :rflmao: To je strašně neřešitelnej problém. Co třeba že by se v seriálu objevilo jiný dítě? :D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 13.6.2010 23:32:05
iifa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

okopírováno z twitteru A.Huffman:
Toto je spoiler!!!:
k so @mingna and I are wrapped but I can still hear her laughing from across the studio:) LOL (1:19 AM Jun 9th via web)

Had fun at work this morning... always a laugh when we are all in the room, scenes take a little longer but it's fun! (9:08 PM Jun 7th via web)

tak to vypadá, že Destiny bude mít i nadále svého medika..... :bravo:
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 23:51:34
rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
Freizy:
Máš sice pravdu v tom že když ho to nebyví tak ať na to nekouká a nekazí nám SGU svými výlevy, ale napsat vypadni a nevracej se je přecejen trochu moc. Přecejen pořád žijem v celkem svobodný zemi. Navíc on asi nemyslel sgu ale čtyři z tanku a pes.

rigix:

Ty si úplně stejně natvrdlej jako borec před tebou. Kde sem psal že se na to dívám ?
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Příspěvek 14.6.2010 01:11:01
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ako je možné, že tak dokonale vieš posúdiť SGU, keď sa na to nedívaš?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách