Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x19, 1x20 - Incursion

1x19, 1x20 - Incursion

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.6.2010 11:26:48
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

oni čekali, že jim také přijdou posily. Jenomže Rush to nedodělal a tak tu planetu vyhodil do vzduchu a tím pádem všechny případné posily pro LA. Byli pod útokem, tak vzali to nejnutnější a odešli. Úplně stejně jako lidi na Destiny
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 11:52:25
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ona to možná věděla. Ale už to svým stoupencům říkat nemusela :wink:

Příspěvek 13.6.2010 11:56:48
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jasně, to měla být jen první vlna, Kiva tam něco mumlala, když ještě žila. Tak to je LA ve stejný šlamastice jako náš tým.
:D

Příspěvek 13.6.2010 12:10:45
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo jo říkala že měli vzít v první vlně zásoby tj, jídlo a vodu :lol:

Příspěvek 13.6.2010 14:35:10
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

High Epic finále, kterému sice mohu vyčítat nepřítomnost Goa´uldských zbraní a hraček, přesto mě ale nezklamalo. :-)

BTW... já věděl, že Telford je klaďák! :bravo:

Příspěvek 13.6.2010 14:39:41
Praxis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Finále masakr. Posledních pět minut při gradující hudbě jsem snad ani nedýchal. Kiva je pro mě jedna z těch nejlepších záporáků v historii SG světa. Lidově řečeno bezpáteřní sv.ně :-) Moc se těším na říjen. 9,5/10
O'Neill: „How far is Alaris anyway?“
Teal'c: „Several billion miles, O'Neill.“
O'Neill: „That's got to be a record!“

Příspěvek 13.6.2010 14:47:32
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vanguard: Ona Luciánská aliance neměla goa'uldský zbraně ani v SG-1 (pokud nepočítám pár Zak'nak'telů nebo těch "mučících tyčí"). Viz. například epizoda 9x16 "Off The Grid", kde Luciáni taky tahali všechno možný - MAC11tky, TEC-9, Steyer MP9, německý P08čky atd.

MAC-11
[img][./images/thumbs/sg1blade-27smac10_1276436826.jpg]http://www.imfdb.org/images/5/55/SG1Blade%27smac10.jpg[/img]

MP9
[img][./images/thumbs/sg1tmp-3f1_1276436832.jpg]http://www.imfdb.org/images/a/af/SG1TMP%3F1.jpg[/img]
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 13.6.2010 14:57:45
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Však jo. Nechápu, proč lidi nadávají, že nemají žádné energetické zbraně, když je nepoužívali nikdy a po Goauldech mají jenom lodě. Když si někdo vzpomene na 5x18 Warrior, tak tam se ukazuje jak tyčovka nezvládne prostřelit ani kmen stromu, zatímco P90 to zvládne bez problémů, tak se projektilové zbraně jeví jako lepší varianta.
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 14:59:21
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ: pravda, ale co to vůbec bylo za bouchačku, co sebou tahal Telford?

Příspěvek 13.6.2010 15:03:45
vg38 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hdoně dobrý díl - 9/10.
Jediná chyba byla, že Varro tam pobíhal už dvě hodiny po operaci, což by nedokázal ani Chuck Norris.
A v přístí sezóně by měl být Telford velitel, protože to co předváděl Young byl děs. Rush měl pravdu, protstě hned vypustit vzduch a byl by klid.
Cítíte se negativně? Zbavte se elektronu!
Přijde Schrödingerova kočka do baru... a nepřijde.

Příspěvek 13.6.2010 15:05:37
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
Však jo. Nechápu, proč lidi nadávají, že nemají žádné energetické zbraně, když je nepoužívali nikdy a po Goauldech mají jenom lodě. Když si někdo vzpomene na 5x18 Warrior, tak tam se ukazuje jak tyčovka nezvládne prostřelit ani kmen stromu, zatímco P90 to zvládne bez problémů, tak se projektilové zbraně jeví jako lepší varianta.

Tyčovka dřív rozstřelovala kameny jako polystyren :rflmao: až postupem času se z ní stala taková neškodná bambitka :cry:
Chápu že pro netrénovaný lidi může být tyčovka spíž přítěž než smrtící zbraň, přece jenom je to dlouhej nejspíš i težkej klacek bez mířidel. Ale proč nemaj zaty mi vrtá hlavou :stupid: Radši bych měl záložní zbraň co už střílí xy let a je bezúdržbová + má ten svůj princip 3 zásahů, než zbraň kterou člověk musí přebíjet, čistit jí a celkově jí udržovat.

Příspěvek 13.6.2010 15:07:06
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

podle mě se asi rozprodali rekvizity a bylo by to dražší z hlediska efektů.
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 15:12:01
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ok k té scéně s p90 se nebudu vyjadřovat, protože to bylo to největší scifi v celí sg1, ale že nemaj energetický zbraně, neměli je předtím tak se drží zavedenáho tématu,
Toto je spoiler!!!:
Telford je mrtvej tak asi velitel nebude.....

EDIT: Jestli je to pravda, pak je to spoiler a měl bys to taky sakra do spoileru dát. Pomeranc
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.6.2010 15:30:58
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Neni mrtvy...vsak nataca...sledujem ho na twittery a pise nove tweety ohladom natacania.
.
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 15:43:52
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jop já vím, ale takhle si protiřečí..., jsem zvědav jak se z toho vyvlíknou, na konci říkaj že byli oba Kiva a Telford postřelený, mi víme že se zastřelili navzájem a říkaj že Kiva je na živu a telforda nechávaj ležet na místě... třeba bude zombík...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.6.2010 15:59:02
vg38 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Proč ho nechali ležet?
O koho by ses první staral, kdybys byl voják? O svého velitele nebo o "nějakého cizince"? Jenom doufám, že to všichni nepřežijou, to by byl vrchol.

Spíš by mě zajímalo, jak se vyvmléknou z té šlamastyky, že jediný zdravotník je postřelený.

EDIT:
Paulos - na šutry jsem zapomněl :oops:
Naposledy upravil vg38 dne 13.6.2010 16:05:04, celkově upraveno 2
Cítíte se negativně? Zbavte se elektronu!
Přijde Schrödingerova kočka do baru... a nepřijde.

Příspěvek 13.6.2010 16:02:49
Paulos Airman
Airman

Odpovědět s citací

vg38 píše:
Spíš by mě zajímalo, jak se vyvmléknou z té šlamastyky, že jediný zdravotník je postřelený.

Kameny...

Příspěvek 13.6.2010 16:07:54
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
podle imdb se opět objeví dr. Brightman (doktorka ze Sabotage)
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 16:28:32
Viler Airman
Airman

Odpovědět s citací

jen krátce, velitel young je naprostá velitelská nula která by si neškrtla ani u civilní domobrany 8)
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 16:35:02
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

O Youngovi jako jediné z hlavních postav nevíme prakticky nic kromě toho, že je rozvedený (nejspíš). Já si myslím, že si pro nás tvůrci připravují náhled do jeho minulosti ve druhé sezóně. Young už sám velet nechtěl. Odešel od SG týmu, Icarus měl být přísně tajný projekt, kde akorát se musel opravdu starat pouze o to, aby ho Rush nevyhodil do vzduchu.

BTW: pro mě by bylo nejideálnější, kdyby někdo z vojclů umřel a James by se katapultovala na hlavní postavu :yahoo:
Obrázek

Příspěvek 13.6.2010 16:48:43
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

DAVE: Ano tvůj podpis tomu napovídá.
Toto je spoiler!!!:
V traileru na 2. řadu, to tam Young šílel, když zjistil, že pifli TJ? Jinak Telford už nevypadá jako takovek č**ák, jako v první části :D , nicméně jsem zvědavej, kdo bude velitel v druhé řadě (doufám, že ne Wrayová). Největší sranda by byla, kdyby to byla Kiva, jenže ta je dead, asi Telford.

Příspěvek 13.6.2010 17:11:49
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak pokud Young převezme kontrolu nad lodí zpět tak není důvod ho měnit...sice udělal pár chyb...ale pokud je napraví není co řešit..:) jiank taky zatím upouštím od názoru že telford je kredén a začínám si myslet že by mohl být i docela přínosem..:) mno etě uvidíme no

Příspěvek 13.6.2010 17:12:17
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
Toto je spoiler!!!:
podle imdb se opět objeví dr. Brightman (doktorka ze Sabotage)

Toto je spoiler!!!:
Jen menší oprava - nehrála v epizodě Sabotage, ale v Divided. Tím pádem ja asi jasné kdo tam všechny ty postřelené a polomrtvé zachrání. A docela hustý detail je i to, že si ta herečka zahrála dr. Brightmanovou v jedné epizodě 8. série SG-1

Příspěvek 13.6.2010 17:15:26
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Líbilo se mi, jak nechala Sam oba piloty obětovat, ale už mi přišlo trochu divné, když pak Jack vysvětloval Youngovi, proč by měl vypustit atmosféru, přitom by to sám na jeho místě neudělal. Nebo snad to slavné pravidlo "My v tom své lidi nenecháváme!" pro něj už neplatí?
Tenhle nový přístup mi nevadí, naopak, ale s ohlédnutím na minulé série... :roll:

Pěkně do toho zakomponovali i rituál M´al Sharran. Jde vidět, že David Blue se jako poradce osvědčuje. :-)

Příspěvek 13.6.2010 17:22:35
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To som tu jediný, kto by bol rád, keby hlavné postavy prežili? :lol:
Inak diel super, teším sa na 2. sériu.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách